blpd_girl
Aktivan član
- Poruka
- 1.520
Harmony:Ma kakvo prastanje!
Ovo je najjadniji razlog za ostajanje u braku.
joj, sve čitam i isto ovo mislim, a sve se bojim da napišem da ne ispadnem neki izrod!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Harmony:Ma kakvo prastanje!
Ovo je najjadniji razlog za ostajanje u braku.
phenomenon:Aleksa sta ti je :shock: ?
Sta si opleo srpske domacice?

Jao, sto si surov, prema nama sto peremo sudove! Sto nisi pomogao drugarici da opere sudove, vec je potpaljivao za taj feminizam?Aleksa76:Gudajoka....
Klasika
Germanke mogu da kontrolisu svoje emocije, srpkinje ne mogu
Svingerstvo je nastalo na zapadu i oni ga dugo vec primenjuju
A sada zaba videla da se konj potkiva pa hoce i ona...hoce da bude "moderna"
Ali ne ide....
Sve ove prica raznih forumasica(i ne cudi me sto su forumasice a ne forumasi) o dozvoljavanju prevare, razumevanju prevare su jedno klasicno podsecanje na srpsku domacicu kojoj su usta puna feminizma a ne vadi ruke iz sudopere.
Ja mislim da je gore ako prevaris pa kazes.Aleksa76:Hmmm
Da, to si u pravu
prevara je i ako prvo rkesnes pa tek dodjes kuci i priznas..da..slazem se...
Ali oept vidim razliku od onoga "***** i cutim"
Hellen:Ако те толико успешно фарба, да ти ни у једном трнутку не осетиш да нешто није у реду, ако се осећаш вољена, поштована, уважавана, ако осећаш његову бригу, пажњу, ако се истински посвећује теби и породици....а при томе повремено креше секретарицу...онда није скотина, онда таквом човеку треба подићи споменик!
ta ni ducic ne bi mogao bolje da kaze![]()
Hellen:Ако те толико успешно фарба, да ти ни у једном трнутку не осетиш да нешто није у реду, ако се осећаш вољена, поштована, уважавана, ако осећаш његову бригу, пажњу, ако се истински посвећује теби и породици....а при томе повремено креше секретарицу...онда није скотина, онда таквом човеку треба подићи споменик!
Зезам се, наравно, али ако никако не осећам да ме вара...шта има да лупам главу око тога? Чиме сам ускраћена, ако све то добијам, а приде понешто добије још нека за коју ја не знам и за коју не слутим, и не осећам да постоји?
ili onaj ko oseca grizu savesti.Ni u kom slucaju ne mozes osetiti nista istinsko u tome sem onoga sto on oseca za decu u tom braku. No to je nesto skroz drugo. Vraticu se na ono o cemu ste raspravraljali na drugoj temi. Kako se zove?? A da, druga zena, valjda; MEni je cudno da neko hoce, svesno, da zivi u iluziji (kada bi sve to o cemu pricamo bila istina) i da bi hteo da laze sebe; Ja sam prva rekla da ne bih volela da znam zato sto se plasim odgovora, zato sto se plasim kako bi to moglo da me povredi, zato sto nemam m*uda da ostavim itd. ali sa druge strane bih i htela da znam zato sto ne bih zelela da zivim u prevari i bar bih znala gde smo mi u celoj toj prici. Eto zajedno smo zato sto sada znamo sta mozemo da ocekujemo jedan od drugog i sto smo naucili da zivimo zajedno, zato sto je tako lakse. Ali izmedju nas nema lazi. Bar nismo tolika ljudska nemoc i prljavstina da moramo sebe i druge da lazemo za stvari koje se ticu ljubavi. Znaci jednostavno ti mene volis, ali ja tebe ne. Zavrsena prica. Pa meni se malo cini da idealizujes situciju i mislim da krivis istinu tj. zelis da je iskrivis i sakirjes iz razloga koji se zove povredjivanje ili mozda jednostavno volis da lazes sebe (osecas se voljenom sa njegove strane a on tebe ne voli, cime te postuje... lazju?... uvazavana... eh kako to??).