prevara bez razloga

moji roditelji su poceli da se zabavljaju 19.08.1976. svadba je bila 17.10.1976.i bio je to jedan divan brak,nikad nisu izlazili jedno bez drugog,nikad se potukli,svadjali se ko i sav svet ali nista strasno.i trajalo je 21god sve do smrti mog oca.znaci moze da uspe.ali retko.moja keva jos nije imala drugog

zavodljiva1976:
mishica:
Meni je zao njenog muza, nadam se borisboris1 da to nisi ti :roll:
(juuu, ako i jesi, ma ja sigurno gresim :?)
:shock: Cijeg muza ti je zao? Mog?! Nemas zasto da ga zalis,to sto sam napisala ne odnosi se na moj zivot,nego sam samo dala primer,da moze da se desi da se dvoje ljudi skapira i pre nego sto istekne tih mesec dana(cak i na prvi pogled) i da shvate da je to ONO PRAVO,a da veza koju ima sa nekim drugim covekom nije.

Po cemu sti ti zakljucila da sam ja uopste mislila na tebe? Po cemu si mislila sam te napala?
I da ponovim treci put MOGUCE JE DA SE 'SKAPIRAJU' TAKO BRZO, ali cemu zurba, sta ce izgubiti ako jos malo sacekaju, cemu tako drasticna resenja kao brak posle mesec dana, sta ce tim dobiti sto ne mogu imati izvan braka, a sta ce tim rizikovati???

hanibal77:
moji roditelji su poceli da se zabavljaju 19.08.1976. svadba je bila 17.10.1976.i bio je to jedan divan brak,nikad nisu izlazili jedno bez drugog,nikad se potukli,svadjali se ko i sav svet ali nista strasno.i trajalo je 21god sve do smrti mog oca.znaci moze da uspe.ali retko.moja keva jos nije imala drugog
Eto,blago tebi....moji su bili u braku 28 god. i prosle nedelje se razisli :?

mishica:
zavodljiva1976:
mishica:
Meni je zao njenog muza, nadam se borisboris1 da to nisi ti :roll:
(juuu, ako i jesi, ma ja sigurno gresim :?)
:shock: Cijeg muza ti je zao? Mog?! Nemas zasto da ga zalis,to sto sam napisala ne odnosi se na moj zivot,nego sam samo dala primer,da moze da se desi da se dvoje ljudi skapira i pre nego sto istekne tih mesec dana(cak i na prvi pogled) i da shvate da je to ONO PRAVO,a da veza koju ima sa nekim drugim covekom nije.

Po cemu sti ti zakljucila da sam ja uopste mislila na tebe? Po cemu si mislila sam te napala?
I da ponovim treci put MOGUCE JE DA SE 'SKAPIRAJU' TAKO BRZO, ali cemu zurba, sta ce izgubiti ako jos malo sacekaju, cemu tako drasticna resenja kao brak posle mesec dana, sta ce tim dobiti sto ne mogu imati izvan braka, a sta ce tim rizikovati???
Decko nijednom nije pomenuo da se radi o braku i da je u pitanju neciji muz.Ocigledno je na cijeg si muza mislila....i da zavrsimo pricu :arrow: Ok,na kraju smo se sporazumele da je SVE MOGUCE.Poz.

zavodljiva1976:
hanibal77:
kako bre blago meni?

hanibal77:
zavodljiva1976:
hanibal77:
kako bre blago meni?
:? Sorry,nisam mislila na TO kad sam rekla blago tebi,nego na to kakav su brak imali i u kakvom si ti okruzenju zivela svih tih godina.

zavodljiva1976:
Hellen:
p.s.To se zove romantika.

То се зове - напакостити бившем дечку! :wink:
Izvini,o cemu ti pricas?

Причам о глупачама које после дуге неуспеле везе најчешће брзински и непромишљено улећу у брак мислећи да ће тако напакостити бившем дечку!

Hellen:
zavodljiva1976:
Hellen:

Izvini,o cemu ti pricas?

Причам о глупачама које после дуге неуспеле везе најчешће брзински и непромишљено улећу у брак мислећи да ће тако напакостити бившем дечку!
end agen: :shock: Zar stvatno ima takvih glupaca?
Ajd' ono, donekle razumem da nadje decka iz pakosti, ali da se uda... :roll:

ostavila jednog , udala se za drugog...ko je koga prevario?
ona bivseg, jer mu je udarila cesnju?
ili sadasnjeg, jer jos voli bivseg?
ili njen bivsi nju, jer je sutnuo posle sedam godina?
ili njen novi nju, jer ju je navatao emocionalno s.j.e.b.a.n.u? :shock:
varijacije, varijacije :wink:

Hellen:
zavodljiva1976:
Hellen:

Izvini,o cemu ti pricas?

:roll: A zasto mislis da je u pitanju pakost :? ? Zar nisi pomislila da mozda nije bila srecna sa tim deckom tih sedam godina,da se trudila da koliko toliko poboljsa odnos medju njima i mislila "Ma,bice bolje..?" i da je na kraju puklo?
Zasto sve mora biti CRNO?

zavodljiva1976:
Hellen:
zavodljiva1976:
Hellen:

Izvini,o cemu ti pricas?

:roll: A zasto mislis da je u pitanju pakost :? ? Zar nisi pomislila da mozda nije bila srecna sa tim deckom tih sedam godina,da se trudila da koliko toliko poboljsa odnos medju njima i mislila "Ma,bice bolje..?" i da je na kraju puklo?
Zasto sve mora biti CRNO?

Ма уопште не улазим у разлоге раскида, само не могу да разумем разлоге улажења у брак после само месец дана! Да се разумемо, увек постоји вероватноћа да то успе, али је иста као вероватноћа да добијеш седмицу на лотоу!

Tako u stvari nastaju novi nerazvodivi brakovi u kojima neko nekog vara, potkrada, ljubomoriše...
Občno se u ovakvim brakovima odmah na početku izrode sitna deca :wink: I šta onda kad deca porastu?

Zaebato skroz . Ja se zato ne udajem :twisted:

8)

cLick - OR - Die:
ali ako je taj neko slatki princ (ili vitez), pun ke$ovine, blistavog osmeha, gradjen da postidi Mikelandjelovog Davida, sa puno nekretnina po svetu i sa smelim idejama koje ukljuchuju i brak... Da li bi mu rekla ne pepeljugo?

Mislis lep, bogat, dzentlmen i avanturista...ukratko receno? :roll:
Mmmmmm, lepo je sve to, ali nije dovoljno da se covek odluci za brak, treba tu jos neki komadici da se uklope u mozaik...tako da bih rekla POLAKO prince, nisam jos spremna...hajde malo da otputujemo do Spanije, da se bolje upoznamo :) :wink:

E, gledaj ga samo...
Ja tvrdim da ja bih(a retko pocinjem recenicu sa ja tvrdim)!
I da se takve stvari verovatno i desavaju u svetu...
To ti je valjda ona rublika u novinama-Luda planeta. :D
On lep,zgodan, bogat,lepo vaspitan zaprosi tamo neku a ta neka kaze ne.
Stvarno ne vidim sta je tu tako neobicno? :shock:

Back