Preuvelicavanje zenske lepote

Paralela je bunt
na premaravanje tukija.
Mada, u merenju tukija postoji jasno definisana jedinica mere,
Dok u merenju lepote baš i ne.

Ne merim tukije, ne kasapim zenska lica...ali jedno znam, za ovih trideset i gomilu godina sam jednu stvar naucila, ako u dusi mislis da si na izbor pristao ta veza je pisi propalo...ako mislis da je ona kao sa Olimpa sisla, veza ima solidnu sansu za podizanje spratova jer ma sta se desilo, uvek cete imati onaj Pariz...

Zato što je stav sve. Nevezano samo za izgled, niti za m/ž odnose, okruženi smo svetom gde nas svakodnevno ubeđuju da verujemo šta nam govore a ne svojim očima, tako da su ljudi već pripremljeni na to. I onda ti neko nastupa sa ja sam najbolja riba/frajer koga mož imati i neka bude volja moja i umesto da se lepo pokupiš i odeš svojim putem još kažeš hvala i pitaš šta treba :/
E vala ko Njegoseva

Ne merim tukije, ne kasapim zenska lica...ali jedno znam, za ovih trideset i gomilu godina sam jednu stvar naucila, ako u dusi mislis da si na izbor pristao ta veza je pisi propalo...ako mislis da je ona kao sa Olimpa sisla, veza ima solidnu sansu za podizanje spratova jer ma sta se desilo, uvek cete imati onaj Pariz...
Opa!
Pesnikinja?
Pa, ovde ništa nije sveto, Frejo.
Ovde se sve meri, secira i premeravaju.
Kao da si došla u Valhalu.
Sve iskusni borci, koji se već dugo "mačuju" rečima ovde, a posle se goste... :)

Shvatam tvoj pristup, ima puno curki, bezobraznih i ispraznih do bola, prenemagusa, nosem paraju oblake, ali ti time odbijas i one druge.. To ti je kao ono kad nezadovoljan covek vidi saltersku radnicu ili sestru u bolnici i na najmanju glupost, koja mu se ne svidja pocne sa uopstavanjem i vredjanjem.... Vi salteruse/medicinske sestre... Mislim da nije lepo.
A kuvanje u dvoje, da.. Divno. Provedete zajedno vreme, pri tom to kuvanje oboma nije obaveza vec neka zajednicka uzivancija.. Caskate, muzikica... Padne cas sex...
Ma pusti seks. Ovaj momenat me zaneo kao nesto lepo i spajajuce.

Opa!
Pesnikinja?
Pa, ovde ništa nije sveto, Frejo.
Ovde se sve meri, secira i premeravaju.
Kao da si došla u Valhalu.
Sve iskusni borci, koji se već dugo "mačuju" rečima ovde, a posle se goste... :)

Ja vise simpatisem Tora i Midgardsormra...nakon borbe na ravne casti obojica znaju da se od sudbine pobeci ne moze i da ce ponovo sresti...

Zapravo, ja volim viteske tipove, one sa macevima od deset kila...Balijana koji sklanja zenu i decu a onda se vraca u Jerusalim da srcano brani izgubljeni grad.
A vidi danas, ima kockastu vilicu a glumi mi ribu, hoce da me prevari! Kmek.
...mislim, bre, muskarci...vratite se da izgubite bitke, pa makar te bitke imale klempave usi.

Ja vise simpatisem Tora i Midgardsormra...nakon borbe na ravne casti obojica znaju da se od sudbine pobeci ne moze i da ce ponovo sresti...

Zapravo, ja volim viteske tipove, one sa macevima od deset kila...Balijana koji sklanja zenu i decu a onda se vraca u Jerusalim da srcano brani izgubljeni grad.
A vidi danas, ima kockastu vilicu a glumi mi ribu, hoce da me prevari! Kmek.
...mislim, bre, muskarci...vratite se da izgubite bitke, pa makar te bitke imale klempave usi.
Volim i ja.
No, vitezove nisu merili po cantimetrima.
A sve i da jesu, ja nisam taj koji je zakmečao.
Rekao sam ti šta je povod da se preispita i preuveličavanje ženske lepote.
Isto kao što se i autoriteti ispituju, Frejo, kod ih istih nordijaca - mačem.

Gde nestadoše kvalitetni muškarci.
Sve sami mekušci koji zapomažu...
worlds-smallest-violin.gif

Back