Kupili hidraulične cepače.Cute i trpe, sestro slatka, ovi sto kmece stalno, ti ni za nacepati drva nije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupili hidraulične cepače.Cute i trpe, sestro slatka, ovi sto kmece stalno, ti ni za nacepati drva nije
Ne znam stvarno, znam da moras biti istusiran, iole smislene frizure, pristojno odeven, urednih noktiju.Kažu da se žene trude da budu lepe zbog drugih žena - jel?

Kupili hidraulične cepače.

Ne bih znao.Ne znam stvarno, znam da moras biti istusiran, iole smislene frizure, pristojno odeven, urednih noktiju.
Ili je to za posao![]()
Zbog pozorista.Kažu da se žene trude da budu lepe zbog drugih žena - jel?
Pa meni seva uglavnom i revoltirana sam sto mi drustvena zajednica ne dozvoljava da idem okolo u pidzamiNe bih znao.
Ja upitah tebe.
Pričao sam sa jednim dečkom koji ima taj cepač, kaže uloženo se brzo vrati pa nije bitno.Nadam se bar svojom kintom a ne tatinom
Izađi ovde, međ' nas?Pa meni seva uglavnom i revoltirana sam sto mi drustvena zajednica ne dozvoljava da idem okolo u pidzami![]()
Lepo je to, samo tata nece biti uvek ziv.Pričao sam sa jednim dečkom koji ima taj cepač, kaže uloženo se brzo vrati pa nije bitno.
Jeste ali mora džabe njenom ćaći da cepa drva.I jel uz cepač nabavio i devojku...
A pa ne mogu.Izađi ovde, međ' nas?
Plašiš se da ćemo mi preuveličati tvoju suptilnu lepotu, onu koja isijava, pa čak i u pidžami?A pa ne mogu.
Ili se plaši da je nije preuveličala?Plašiš se da ćemo mi preuveličati tvoju suptilnu lepotu, onu koja isijava, pa čak i u pidžami?
Ne bih da vas dovodim u iskusenjePlašiš se da ćemo mi preuveličati tvoju suptilnu lepotu, onu koja isijava, pa čak i u pidžami?

Neka neka mili bez brige. Nema potrebe.Ne bih da vas dovodim u iskusenje![]()
Pa jesmo lepo rekli da sam debela tetka kojoj je prosao zenit.Ili se plaši da je nije preuveličala?
Lepo je što si uviđajana.Ne bih da vas dovodim u iskusenje![]()
Cuvajte se kolega od mrznje do ljubavi je korak maliNeka neka mili bez brige. Nema potrebe.

Tebe ili forum?Lepo je što si uviđajana.
Ali:
Moraš da častiš, za rođ.![]()