A da pitamo jeftinu radnu snagu na dnu tog lanca sta misle o tim buildingu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Konkurencija.Vidis Napokone da ni mene zenske bas ne vole![]()
Netačno! Od prvog dana si mi na strani pozitivnih!Vidis Napokone da ni mene zenske bas ne vole![]()

Pozitivnih na šta je pitanje.Netačno! Od prvog dana si mi na strani pozitivnih!![]()
U ovom slučaju onih koji simpatišem. Tu si i tiPozitivnih na šta je pitanje.

Oce biti neko diranje sisa preko majice?<3Volim ja JA vas!
Bilo bi lepo da se svi upoznamo.
Neko druzenje.
Ne bi isao na to da mi neko jos daje pare sastrane.A da pitamo jeftinu radnu snagu na dnu tog lanca sta misle o tim buildingu...
Zamisli taj kuršlus.Volim i ja vas!
Bilo bi lepo da se svi upoznamo.
Neko druzenje.
Samo sa štakomOce biti neko diranje sisa preko majice?<3
tačnoKonkurencija.
Kaze je Kurzschluss (citaj kurcslusZamisli taj kuršlus.
Kapiram sta hoces da kazes, moju zensku su mobirale koleginice na poslu jer nije htela da se puci vec da radi svoj posao. I jesam besan u vezi toga.Vidis Napokone da ni mene zenske bas ne vole![]()
Mozh ti Napokona da volis i da mrzis i da ti je nebitan, sve emocije slobodno ispolji al ostajes u kutiji.Ja čak i Napokona volim!
Potpuno pogresan izvestacen koncept. Team building je kad ljudi cine jedni drugima ustupke, kad su ljubazni i predusretljivi, kad smo svi tu jedni za druge, a ne vecere nafrakanih, koji pored uobicajene, maske, koju ne skidaju, jer je srasla sa njima, imaju i neku nesvakidasnju garderobu. Zene pokazuje kako su lepe, a muskarci da vide malo kako to sve izgleda kad se skocka.Ne bi isao na to da mi neko jos daje pare sastrane.
O temi nemam neki komenatar. Hvala.
To je na drugoj temi.Kaze je Kurzschluss (citaj kurcslus)
Kako radim u velikoj firmi kod nas su uobicajene vecere par puta godisnje. U svih ovih godina sta radim nisam isao niti jednom. Nije mi jasno kako mogu za istim stolom sjediti ljudi koji su se svadal na poslu do jucer.Potpuno pogresan izvestacen koncept. Team building je kad ljudi cine jedni drugima ustupke, kad su ljubazni i predusretljivi, kad smo svi tu jedni za druge, a ne vecere nafrakanih, koji pored uobicajene, maske, koju ne skidaju, jer je srasla sa njima, imaju i neku nesvakidasnju garderobu. Zene pokazuje kako su lepe, a muskarci da vide malo kako to sve izgleda kad se skocka.

Zato sam ja ovde, u Nemackoj. Mozes misliti kako su mene gledale kad sam unapredjena. Juce dosla, tako reci, a vec imam svoje projekte. Necu vise o poslu, mogla bih ovako jos par sati.Kapiram sta hoces da kazes, moju zensku su mobirale koleginice na poslu jer nije htela da se puci vec da radi svoj posao. I jesam besan u vezi toga.
No, kao sto rekoh, nije tema.