- Poruka
- 72.430
Samo od sebe? Sudba?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imaš sve, ne samo intuiciju.Da da, a da bi ga upoznao? Kako izaberes? Kako imas intuiciju?
Projekcija u 90 posto sl. I to hemijska.imaš sve, ne samo intuiciju.
kada sretneš nekog koga vredi upoznati bolje mnogo receptora će početi da blinka i um i telo će hteti da idu samo u jednom pravcu

o ne.Samo od sebe? Sudba?
od nečega mora da se počne.Projekcija u 90 posto sl. I to hemijska.
Ljudi koji su neaktivni pridaju znacaj nevidljivim silama.o ne.
mada ne bih ja da bagatelišem uticaj nevidljivih sila
ali opet one se pokrenu samo kada mi to zaista želimo
prvi utisak i prvi razgovor baci u vodu.Vidi, hajde da ne budem drkalo.
Slazem se da treba vreme da se uzpona neko i skapira da li je to to.
Ali, od nekud se krece. I to je ono kakav utisak ostavljas.
Prvi utisci. Prvi razgovor. Ne poznaju se.

Pa pocnes pa upoznas, ali se ne zanosis. To i govorim. Ok, nekakav osecaj, nesto, ali necu da se zaljubim u nju ako skapiram da posle nekoliko recenica se ona svodi na: lepa sam, imam fakuktet, a ti? Koliko si ti interesantan.od nečega mora da se počne.
nemoj mnogo vremena trošiti na teoriju koja nije potvrdjena
i put od hiljadu kilometara počinje prvim korakom.
za to o čemu ti pišeš neophodan je rad na terenu, ne samo puka teorijska nagadjanja kako će neko reagovati kada ga izložiš bilo kojoj vrsti pritiska naročito pritisku da mora da bude prijemčiv apsolutno za celo svoje okruženje
Tacno.prvi utisak i prvi razgovor baci u vodu.
gde srećeš takve osobe? ovo je čista izmišljotina.Pa pocnes pa upoznas, ali se ne zanosis. To i govorim. Ok, nekakav osecaj, nesto, ali necu da se zaljubim u nju ako skapiram da posle nekoliko recenica se ona svodi na: lepa sam, imam fakuktet, a ti? Koliko si ti interesantan.
Poenta je da mnogi preko tih stvari prelaze. Daju na znacaju. Previse i to stvara arogantno ponasanja koje je neosnovano.
svi smo tada kao strune, pazimo na svaku reč, pokret, ko može da nas provali na prvom sastanku?Tacno.
nisam jednostavno lepa, naprotiv.I ne samo utisak, vec i postavljanje.
Da li se postavljas tako da si tit a kojoj treba paznja da se zavredni a ti eto, jednostavno si lepa ili?
Ma da, toliko ima kontraintuitivnih momenata.svi smo tada kao strune, pazimo na svaku reč, pokret, ko može da nas provali na prvom sastanku?
Pa i nije izmisljotinagde srećeš takve osobe? ovo je čista izmišljotina.
arogancija bez pokrića je nevaspitanje
žene tako otvoreno nude šta sve imaju na svoje ime?Pa i nije izmisljotina
Jel dejtujes ti zene?gde srećeš takve osobe? ovo je čista izmišljotina.
arogancija bez pokrića je nevaspitanje
ne. ne dejtujem ni muškarce više sestro slatkaJel dejtujes ti zene?

Nisam te bukvalno pitao da li si Ti lepa. Ovo je forum, nisam zainteresovan za licna upoznavanja vec samo razgovor.nisam jednostavno lepa, naprotiv.
veoma komplikovano sam lepa.
E pa vidis vecina zena su ti takve.ne. ne dejtujem ni muškarce više sestro slatka
![]()
nećeš da se zaljubiš u nju odbacuje je tvoja podsvestPa pocnes pa upoznas, ali se ne zanosis. To i govorim. Ok, nekakav osecaj, nesto, ali necu da se zaljubim u nju ako skapiram da posle nekoliko recenica se ona svodi na: lepa sam, imam fakuktet, a ti? Koliko si ti interesantan.
Poenta je da mnogi preko tih stvari prelaze. Daju na znacaju. Previse i to stvara arogantno ponasanja koje je neosnovano.