Ali kako da gledam objektivno ako nesto dozivljavam subjektivnoNzm, sad kad vidim ovu poslednju stranu ove teme..mislim da subjektivno gledate na lepotu...sto je ok
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali kako da gledam objektivno ako nesto dozivljavam subjektivnoNzm, sad kad vidim ovu poslednju stranu ove teme..mislim da subjektivno gledate na lepotu...sto je ok
Slazem se....ma kakva fotka bila...meni ova zena i nije nesto prelepa...izgleda normlano zapravo...dok nekom ne izgleda takoA jbg.nekom je ruzna, nekom lepa, nekom prelepa.
I onda posle svih trlababalan analiza dodjemo na ono sto smo i pre toga znali.
Na subjektivan dozivljaj.
To je pitanjeAli kako da gledam objektivno ako nesto dozivljavam subjektivno![]()
Ti pokusavas da nadjes manu pa izmisljas termine 'muska vilica' - nemacu pojma.Muska usta i vilica. Kockoglava ko Dolf Lundgern
Pa ne bas. Ona je lepa devojka, ali nije tooolikoo lepa. Kapiras? Onako kako je kotiraju u drustvu. 10ka, plasis se njenog hebitacno ubitacnog pogleda, fatalna bla bla, nije, zao mi je, mane isplivaju u 3 sekunde.A jbg.nekom je ruzna, nekom lepa, nekom prelepa.
I onda posle svih trlababalan analiza dodjemo na ono sto smo i pre toga znali.
Na subjektivan dozivljaj.
DaTi pokusavas da nadjes manu pa izmisljas termine 'muska vilica' - nemacu pojma.
Nisam ja to izmislio. Izuci malo fotografiju i portrete.Ti pokusavas da nadjes manu pa izmisljas termine 'muska vilica' - nemacu pojma.
Da ona mi je lepa
No cooment. Ista prica. Lepa ali... Da me neko pita da je dovedem do tog savrsenstva, ta famozna 10 ka, svasta bih izmenjao.
Ambrozijo realno nije top tier.Ti pokusavas da nadjes manu pa izmisljas termine 'muska vilica' - nemacu pojma.
Imam osecaj da zezas ljudeNo cooment. Ista prica. Lepa ali... Da me neko pita da je dovedem do tog savrsenstva, ta famozna 10 ka, svasta bih izmenjao.
Ahh...kako lep komentarZnaci da bi neko bio lep, treba svaki deo lica posebno da analiziramo...
Nista utisak, nista energija.
Nego desno oko, trojka zub, donja vilica i tako to.
Nikog ne mogu da se setim zapravo trenutno :llSad cu da nadjem...pardon...da pokusam da nadjem slike nelepih ljudi za koje mislim da su lepi ili cak vise prelepi
Ne zezam, sto bih zezao. Zanose se nekim 10 kama, nekom ludilo lepotom bez mane, dizu to na pijadestal i onda im se vrati arogancijom pa pljuju, sto su zene vake nake. Ja bas kazem: ne, car je go.Imam osecaj da zezas ljude
Ambrosio je dosta vitka i to je njena jačina.Slazem se....ma kakva fotka bila...meni ova zena i nije nesto prelepa...izgleda normlano zapravo...dok nekom ne izgleda tako
Nzm kako ukratko da ti objsanimNe zezam, sto bih zezao. Zanose se nekim 10 kama, nekom ludilo lepotom bez mane, dizu to na pijadestal i onda im se vrati arogancijom pa pljuju, sto su zene vake nake. Ja bas kazem: ne, car je go.