Preuvelicavanje zenske lepote

Žene,same ste upale u zamku da vas neko ocenjuje,rangira,meri vas,daje sud o vama a nema emociju prema vama.
Ženu koja me privuče,čije nešto mi skrene pažnju istog trenutka poželim da upoznam.Nisu mi na pameti njeni nedostatci,ne gledam je kao robu na pijaci već kao osobu sa kojom bi nešto...
Može to biti za jednu noć,za dužu vezu,za ceo život ali taj prvi momenat je isti,to njeno nešto mi je jedino bitno.

ali sto da moja partnerka slusa kako ja ocenjujem druge zene ko na stocnoj pijaci? ne vidim svrhu
hahahaha
pa ne znam da li si sa nekim stvarno imala otvoren odnos
to je više možda muška stvar, nisam ni čula žene da to rade
ali pošto sam se ja ceo život družila uglavnom sa muškarcima, i to najviše sa onima sa kojima sam bila u vezi, normalno da sam čula i da se primilo :rumenko:

šta smo sve mi jedno drugom govorili...
Ako će ti biti razumljivije, on je mislio da sam ja lepša i privlačnija od njega, što je diskutabilno, tako da se zaista nikada nisam osećala loše... a imali smo jako dobar sex i bila sam mu hot. I to mi je bilo dovoljno. A ni on ni ja nismo sujetni, pa ne mislim valjda da sam neka extra riba

Žene,same ste upale u zamku da vas neko ocenjuje,rangira,meri vas,daje sud o vama a nema emociju prema vama.
Ženu koja me privuče,čije nešto mi skrene pažnju istog trenutka poželim da upoznam.Nisu mi na pameti njeni nedostatci,ne gledam je kao robu na pijaci već kao osobu sa kojom bi nešto...
Može to biti za jednu noć,za dužu vezu,za ceo život ali taj prvi momenat je isti,to njeno nešto mi je jedino bitno.
Dobro Kazanova

Setih se onog klasika.
Kada muskarac klasifikuje zenu i njene kvalitete sa cuvenom recenicom, **** bi te ili ne bih te **** 🤣
Znas, kao da je svrha mog zivota da me on ****, a ja se tu nista i ne pitam da li bih ja njega ili ne bih 🤣
Onako vrlo odomacen izraz kod nas, ali kad zastanes i razmislis, jadan

Back