Preturanje po kontejnerima u Beogradu

Pera zdera

Buduća legenda
Poruka
42.045
.

Radim posao gde na ulici provodim po ceo dan i primecujem da po kontejnerima ne preturaju samo romi vec svi podjednako. Ovo sam slikao da je jedan relativno mladji lik preturao a posle nekoliko minuta je dobio i konkurenciju [ovu romkinju s leve strane]. Inace svakih 10 min u proseku neko zabode nos u kontejner. Imam jos slika ali za pocetak ovo >

fotografija0160-1.jpg

ja vidjam sasvim lepo obucene ljude kako preturaju po kontejnerima.cula sam i pricu za jednog na nbg,da covek ima i finu penziju,a pretura,skuplja stari hleb i otpatke hrane,i prodaje nekima koji hrane svinje.
bljak.
nego @cleaner,ti mora da naplacjes parking?

Nikakvih americkih kredita onda nije bilo.

DANAS IMATE KREDITA DO GUSE I PREKO NJE
, i jos plus preturate po kontejnerima...

To je rezultat NACIONALISTA NA CELU DRZAVE.

Naravno da je bilo.

Ovo danas je samo nastavak iste politike privremeno prekinute i drakonski kažnjene devedestetih.

- - - - - - - - - -

@ tema. po kontejnerima može da se sakupi i do stotinak evra dnevno.

Mnogo se baca i hrane i tehnikalija.

.

Radim posao gde na ulici provodim po ceo dan i primecujem da po kontejnerima ne preturaju samo romi vec svi podjednako. Ovo sam slikao da je jedan relativno mladji lik preturao a posle nekoliko minuta je dobio i konkurenciju [ovu romkinju s leve strane]. Inace svakih 10 min u proseku neko zabode nos u kontejner.

Molim??? Pa zar toga ima u Srbiji i Beogradu??? Pa tvoje/vaše kolege koje dolaze na temu o HR kažu da toga nema kod vas, da toga ima samo kod nas. Da je kod vas blagostanje, da vi svi tu uživate... Pa zar ti sad tvrdiš da to nije tako??? Tko tu laže??? :think:

mislim da je jako ruzno s tvoje strane sto si ih slikao i postavio kao primere za temu :confused: govori mnogo vise ruznog o tebi nego o njima
oni to rade zato sto moraju i tu nicega nema ruznog u moralnom smislu

ne vidim poentu teme
da ih zalimo? da im se smejemo? da razmenjujemo slicice siromasnih, i'am, ne'am...?
da diskutujemo o nemonovnoj cinejenici da svuda i u svakoj drzavi postoji procenat ljudi koji ne mogu da zive normalno? ok to mozemo ali ne na ovakav nacin, niti odaje utisak tvoj uvodni post da zelis neku filozofiju na tu temu...

mislim da je jako ruzno s tvoje strane sto si ih slikao i postavio kao primere za temu :confused: govori mnogo vise ruznog o tebi nego o njima
oni to rade zato sto moraju i tu nicega nema ruznog u moralnom smislu

ne vidim poentu teme
da ih zalimo? da im se smejemo? da razmenjujemo slicice siromasnih, i'am, ne'am...?
da diskutujemo o nemonovnoj cinejenici da svuda i u svakoj drzavi postoji procenat ljudi koji ne mogu da zive normalno? ok to mozemo ali ne na ovakav nacin, niti odaje utisak tvoj uvodni post da zelis neku filozofiju na tu temu...

Poenta je da vidite sta ste dobili nakon sto ste srusili samoupravljanje i socijalizam.

Sad ste svoj na svome! :ok:

............nije cvrc.

lepo ste vi samoupravljali na američkim infuzijama, samo vam nesto nije bas islo kad je Amer presto da vam finansira Dembeliju.

Ma niko vise od vas nije podigao americkoh kredita, a NISTA niste ni sagradili ni uradili!

Postojite vise od POLOVINE vremena koliko ke pòstojala socijalisticka Jugoslavija, a jedino gradite crkve i manastire:

Ni jedna nova fabrika, ni jedan novi put, nista od nista!

Samo politizirate i molite se Bogu! I pljujete po svima koji su bolji od vas...!

Za to isto vreme u socijalizmu u Srbiji je dignuto HILJADE FABRIKA, HILJADE KM PUTA, HILJADE POLJ. KOMBINATA....

I od RASPRODAJE TOGA zivite vec 25 godina!

Sramota!

Back