PRETUČENA MINA LAZAREVIĆ Muž je prebio, pa pucao iz automatske puške

Dobro..naravno da poštujem šta ti voliš...a,pa rasulo je u u svemu u Srbiji..ne znam gde nije...možda neka strana firmica sa 50-ak radnika koji će reči da su zadovoljni.

Да, свуда је расуло али подстакнута причом о балетану и сликом на којој се види да има наслаге у пределу стомака подсетила сам се да је и тај сегмент у очајном стању.

Grešiš,. odlični su s obzirom na to u kakvim uslovima vezbaju
i kako su plaćeni!

Ма дај, шалиш се. :lol:

Са последње представе смо изашли, само што се не сударају на бини.
Еј, балетан који има сало на стомаку, шта више да причамо?
То само значи да не ради уопште тј. уопште не вежба.

Biće razvoda i batina sve više.

Brak nije za decu , a i muškarci ali žene još više su nam danas totalno detinjasti, u svom svetu gde su oni glavni pričevi ( a tek o princezama da i ne pričamo ) . Čak i da su porasli pa postali kralj / kraljica bilo bi bolje jer i kralj je spreman za kraljicu a kraljica za kralja, a ovako princezice i prinčevi ostaju tazmažene udavače koje čekaju "princa" dok im bore već nagrizaju lice.

E, pošto brak nije za decu - batine jesu. Zato i nema mlade bez stomačine a ima batina sve više. Prirodan ishod...

Gde u N.P?
Ja nisam to dozivela, na svim predstavama su bili besprekorni
mozda malo mlade balerine odskaču jer nemaju praksu i treba im
isti tajming a ostalo je bilo sasvim ok.uključujući i scenu...

Podsjeti me da moram da radim trbušnjake :(

Ma kako da ne...naravno ništa od toga,postoje
drugi načini za nesuglasice osim pesnice i kiseline u lice...

Politički korektno pro$eravanje koje nema veze sa životom.

Pokušaj ti bez šljaškanja po doopetu da 4-orogodišnjaku objasniš da ne lupa loptom po podu zbog komšija ispod. Nema šanse
E sad, zamisli da to 4-ogodišnje dete je u stvari žena od 40 godina sa mozgom razmaženog derišta a takvih je danas većina, posebno u velikim gradovima.

To je njihov posao i visina plate nije opravdanje. Svi su u Srbiji malo plaćeni, pa opet neki rade. Ako nisu zadovoljni latom, zahvale se i odu, da vidimo koliko će neke nove da plate.
jeste tako samo daš otkaz a na drugom mestu te čekaju rašrenih ruku.Kad bi barem tako bilo, a nije to predobro znamo...elem trude se oni, slučajno znam pouzdano ali ih zahebavaju sa isplatom kao i ostale...a mnogo je teško biti dobar bez para:aha:

Politički korektno pro$eravanje koje nema veze sa životom.

Pokušaj ti bez šljaškanja po doopetu da 4-orogodišnjaku objasniš da ne lupa loptom po podu zbog komšija ispod. Nema šanse
E sad, zamisli da to 4-ogodišnje dete je u stvari žena od 40 godina sa mozgom razmaženog derišta a takvih je danas većina, posebno u velikim gradovima.
Naravno da se moze i detetu objasniti bez šljepkanja, ne lupetaraj leba ti i sama imam decu...i ne mozeš porediti zenu od 40god. sa detetom to nije i sto,ona je odrasla osoba sposobna da razume i shvati...ne nego je treba prebiti mamicu joj njenu pa nek vidi koj je glavni baja...zaostavština primitivizma potkrepljen predrasudama plus nesigurni kreteni.

Back