Ja nemam nikakve veze sa hrvatskim jezikom kao ti na primer!Али хрватски језик још увек разликује двоје од двојице и две.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nemam nikakve veze sa hrvatskim jezikom kao ti na primer!Али хрватски језик још увек разликује двоје од двојице и две.
šta ti meni pričaš o Vučiću kada odavno znam da radi u vašu korist.Vidiš da vas tovari. Kaže im udarite još jednom ako smete a oni vas razlupaše.
Evo danas pretukoše dvojicu Srba.
Počelo je!
Evo danas pretukoše dvojicu Srba.
Počelo je!
Jeste, ti si od oni' glupi!Ne ja sam od onih što misle da je procenat glupaka jednak i u metropoli i u Zapizdincu.
S tim što glupaci iz metropole naivno veruju da su pametniji od zapizdinačkih ekvivalenata.
A kad je bilo prestalo, ....da bi počelo!Evo danas pretukoše dvojicu Srba.
Počelo je!
ne znam, mitrovčani uglavnom pravilno govore, ko zna odakle se neško dovukao...Bitno je da Neško niš ne razlikuje. Sto se iz inflacije glupih tema da zakljuciti.
reč je o intezitetu a ne bukvalnom pojmu!A kad je bilo prestalo, ....da bi počelo!
milo mi je kada nemaš pametniji način za obračun..ne znam, mitrovčani uglavnom pravilno govore, ko zna odakle se neško dovukao...
naime, posle 12 godina bivstvovanja na ovom forumu i ko zna koliko otvorenih tema, još se nije desilo da napiše gramatički ispravan naslov...
a ja ne bi tukao ja bi uvukao.ih, ja da sam neki pajser, tukla bih mnoge oko sebe, jer su debili.
Koja depresivna slika, sam bih sebe istukaoPretučen Srbin iz Novog Brda
29.05.2019 | 23:21 | Hronika | Tv Puls | komentara: | pregleda: 626
Srbin iz novobrdskog sela Prekovce Srđan Ivković (1970) pretučen je oko 19.30 časova na ulasku u svoje selo, javlja TV Puls. Ivkovića su napala dvojica Albanaca iz obližnjeg sela Mandalak, od kojih je jedan u bekstvu.
Podeli ovaj članak sa:
Novo Brdo (Foto Vikipedia)![]()
"Policija je identifikovala napadača i u toku je potraga za njim", izjavio je porptarol policije za region Gnjilana Ismet Hašani.
U tom napadu Ivković, koji radio kao lokalni poštar, pretrpeo je lakše telesne povrede i trenutno se nalazi u bolnici u Gnjilanu.
Posle ukazane medicinske pomoći očekuje se da će biti pušten kući na dalje lečenje i oporavak, navodi TV Puls.
https://www.radiokim.net/vesti/hronika/pretucen-srbin-iz-novog-brda.html
Ovo je novi dokaz da nije rešenje za Srbe razgraničenje kako propagira ceo SNS jer svi ostali Srbi van tog razgraničernja moralo bi da napusti zauvek sveto Kosovo i Metohiju.
da, kosmetska sela su oduvek bila bas neprijatna za oko, cak i ona u kojima je stanovnistvo dobrostojece...ne umeju pa to ti je...Koja depresivna slika, sam bih sebe istukao
Vidis da je to neka pilana. Sta ocekujes kako da izgleda pilana ili neka automehanicarska radnja, da imaju irvase, pahuljice i novogodisnje ukrase?Koja depresivna slika, sam bih sebe istukao
Ne, to mislis da je pilana zato sto su neke klade razbacane okolo. Toga ima i u mom selu a nije pilana. Jednostavno komsija se razbacao a to nikom en smeta jer nema guzve u tim selima. Kapiras?Vidis da je to neka pilana. Sta ocekujes kako da izgleda pilana ili neka automehanicarska radnja, da imaju novogodisnje ukrase?
Naravno da nema guzve kada su teroriti rasterali Srbe sa svojih ognjista.Ne, to mislis da je pilana zato sto su neke klade razbacane okolo. Toga ima i u mom selu a nije pilana. Jednostavno komsija se razbacao a to nikom en smeta jer nema guzve u tim selima. Kapiras?