Ukrajina je nepravedno napadnuta od strane Rusije?

• Začetnik teme Začetnik teme Perun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ukrajina je nepravedno napadnuta od strane Rusije?

• Jeste

glasova: 20 40,0%
  • Nije

glasova: 30 60,0%

• Ukupno glasova
    50
Са територије садашње Украјине је могуће нападати Москву, Мурманск и друге важне мете у дубини Русије.Зато Украјина мора бити или уништена или потпуно демилитаризована(под контролом руске војске) или припојена Русији.

Ne raspravljam se, nego ne volim kad neko insinuira, pretpostavlja da nesto mislim i radim zbog nekih emocija, zato sto je neko tako rekao, a ne zato sto znam i jasno vidim da nije tako.
A ovaj Baudri upravo to radi na vise tema, pa imam potrebu da pokazem.
Kazu da je nacitan, voli i da puno cita, a stalno to radi i prica o propagandi za druge, a ne vidi da je sam, upravo, takav.

Lebron James Reaction GIF

Meni je zanimljiva ta vaša ironija. Uvek ste kobajagi protiv ustaša/fašista ali ste zato podjednako poput njih krvožedni, zločinački i mrziteljski nastrojeni prema drugoj strani.

Žao mi je ali ste isto zlo. Lečite se

Pri diskusiji 1999. niste spremni da slušate nikakve finese i kompleksnosti već samo kažete "JESU BOMBARDOVALI - JESU, ZNAČI ŠLUS, NEPRIJATELJ SU MRSKI."

Sad ćeš morati identičan standard da primeniš na one koji bombarduju ukrajinske klinceze
Gluposti i nebuloze nas ne zanimaju. Znaš šta su amerikanci govorili? Samo mrtav indijanac je dobar indijanac. Na tome je izgrađena američka demokratija.

Taj striktno legalistički zapadni narativ je pomalo van realnosti. Znači pošto je Ukrajina država onda su civilna stradanja tamo big NO, ali zato who cares što je Izrael sravnao sa zemljom Gazu jer Palestina eto nije država pa šta ima veze onda.

Ако чЕмериканци мисле тако не значи да су у праву.

tebi je maternji jezik hrvatski, vidim koristis mnoge croatizme?
znaci, jasno je zasto podrzavas rimokatolike koji ste nas pokrstavali i vrsili genocid u ndh, a tatari nisu dirali ruske pravoslavne, niti ih ucenjivali kao poljsko-litvanski zavojevaci koje takodje podrzavas

zamenili su komunisticki, okt. revoluciju sa ovim praznikom kada su se ujedinili protiv poljsko-litvanskog komonvelta
In post-Soviet Russia the only autumn holiday, the National Unity Day, first celebrated on 4 November 2005, commemorates the popular uprising that ejected the occupying force from Moscow in November 1612, and more generally the end of the Time of Troubles and foreign interventions in Russia. Its name alludes to the idea that all the classes of the Russian society willingly united to preserve the Russian statehood when its demise seemed inevitable, even though there was neither Tsar nor Patriarch to guide them. President Vladimir Putin reestablished the holiday in 2004, replacing the commemoration of the October Revolution which formerly took place on 7 November, likely to reinforce a history of Russian nationalism over that of Communism (or revolution).[19][20]
https://en.wikipedia.org/wiki/Polish–Russian_War_(1609–1618)
čovek tvrdi da tatari nisu dirali pravoslavne,
priča o istoriji

a kada rusi ratuju sa turcima nebrojeno puta na cijoj su strani?
a kada rusiju napada poljska i litvanija isto, na cijoj su strani?
ti sada mozes analogno i na kadirova da budes ljubomoran, sto nije protiv putina, vec protiv zelenskog, ali sta cemo ti mi? mozes samo da places.
vi ste nas pokrstavali u ndh, nevidjeni zlocin holokausta pocinili, i sada nas pujdate na pravoslavnu bracu, ili bi i njih da zavadite na unutrasnjem planu, kao sto ste glupe ukre napujdali

eto nama su drazi turci od vas rimokatolika, vi ste nas skoro klali, pa se bolje secamo, tako i rusi, davno je bio tatarski jaram, zapadnjaci su im zgresili u novijoj istoriji, pa se i oni bolje secaju, rane su im svezije od tamo onih iz 13, 14, 15. veka
pusti Hrvate, oni imaju pravo da se ljute na nas i da nas biju ko vola u kupusu
ratovi dvadesetog veka na balkanu samo su nastavak rata uzrokovanog turskim istorijskim napadom na balkan, a tu smo mi Srbi odigrali ključnu negativnu ulogu i vekovima radili genocid nad hrišćanima, pomažući Turke, od Konstantinopola do Zagreba i Budimpešte
Ne greši dušu, mi smo pomogli Turcima i Tatarima unakazit hrvatsku srednjovekovnu državu i sve šta Turci osvoje mi se naselimo da pomognemo turski napad. Ušli smo u srce hrvatske, kao deo pogroma. Klali smo im decu i to je trajalo vekovima, čisti genocid.
Pa nije Otomansko Carstvo davna istorija, nestalo je na pragu dvadesetog veka i odmo smo se zapetljali u otimanje teritorije Hrvatima gde smo ih sistematski uništavali vekovima

a kada rusi ratuju sa turcima nebrojeno puta na cijoj su strani?
a kada rusiju napada poljska i litvanija isto, na cijoj su strani?
ti sada mozes analogno i na kadirova da budes ljubomoran, sto nije protiv putina, vec protiv zelenskog, ali sta cemo ti mi? mozes samo da places.
vi ste nas pokrstavali u ndh, nevidjeni zlocin holokausta pocinili, i sada nas pujdate na pravoslavnu bracu, ili bi i njih da zavadite na unutrasnjem planu, kao sto ste glupe ukre napujdali

eto nama su drazi turci od vas rimokatolika, vi ste nas skoro klali, pa se bolje secamo, tako i rusi, davno je bio tatarski jaram, zapadnjaci su im zgresili u novijoj istoriji, pa se i oni bolje secaju, rane su im svezije od tamo onih iz 13, 14, 15. veka
Rusi ratuju sa Turcima kada su Mongoli i Tatari totalno integrisani u rusko društvo.
To su maltene unutar-istočnjačka previranja.

Tko kreće u napad na hriščanstvo u dvadesetom veku?
Komunizam Rusije, ne Turci
Po tome vidiš gde se đavo skrio

Back