Pretpostavka

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja mislio da je najveći broj muškaraca to tumačio nejebicom ili rdjavim zajahivanjem.
Ali eto došlo doba velikih bolova, većinskih nosilaca papiloma i hepatitis virusa, a za AIDS kadće ne znamo..
Mada opet ovi što tumače nejebicom još imaju argument i u doba pms.....mada pred , pod i post menstrualni sindrom....

Nisi.
Ja nisam izneo tvrdnju da je tako kako pomislim u startu ako nemam dovoljno informacija,nego sam naveo samo chinjenicu da je utisak takav i odatle naziv PREDPOSTAVKA pa me je i ineteresovalo koliko je procentualno tachna ili ne.:)
Znachi,promashila si temu.:)
Ali,ipak hvala na opshirnom odgovoru.:D

MMda..ja recimo sam primetio da zene chesto vide neki skriveni (najcheshtje zli)motiv u nekim totalno banalnim nesvesnim mushkim reakcijama...pa i oko toga moze da dodje do konfrontacije.Ne kazem da nekada i nije zlonamerno neshto shto se prepozna ali mislim da najcheshtje nije.
Meni recimo ta nervoza ma kog porekla bila ne smeta toliko,mada ume da bude zamorno ako je konstantno.
Ne zavisi to toliko ni od toga ko je kog pola koliko od karaktera osobe i kako ga ispoljava.

Samo joj reci da je lepa i kao rukom odneto. :D

Nisi.
Ja nisam izneo tvrdnju da je tako kako pomislim u startu ako nemam dovoljno informacija,nego sam naveo samo chinjenicu da je utisak takav i odatle naziv PREDPOSTAVKA pa me je i ineteresovalo koliko je procentualno tachna ili ne.:)
Znachi,promashila si temu.:)
Ali,ipak hvala na opshirnom odgovoru.:D
cinjenica da je utisak takav :shock:
cekaj cinjenica i licni utisak ne idu u istoj recenici.
i nisam promasila temu,samo sam lepo razlozila tu tvoju pretpostavku i dokazala kako nemas pojma jer mnogo usko posmatras zene....:)

:roll:
Znam ja da zene nisu nervozna samo zbog te dve stvari ali sam naveo stereotipan opshti stav da ako ne znamo zbog chega su,vetjina mushkaraca za koje ja znam pomisli da je razlog jedno od ta dva..nisam rekao da jeste tako nego sam samo to izneo kao pretpostavku mogutjeg razloga pa me interesovalo koliko je ta pretpostavka tachna ili ne:?
Shta se pravish blesava kad je o tome tema :roll:
Ti si uvatila da dokazujesh da zeneama nije samo to razlog za nervozu,a to nije tema i to znam i sam.:neutral:

Tako da nishta nisi oborila:roll:
Nema shta da se obara...nekada jeste to razlog,moze da bude,a pitanje se odnosilo koliko je procentualno to tako,a to shto ti mislish da nije nikada samo je tvoj stav koji se ne poklapa sa ostalim zenskim odgovorima.
E smarash sad nevidjeno,iznervirala si me:?...cepidlako:roll:
Aaaaa..znam...to ti je i bila namera da me isprovocirash pa pitash da li si nervozan zbog istih stvari kao shto navoidish za zene...e pa nisam ali ko shto rekoh poJenta ti je pogrshna jer ja nisam rekao da je to pravilo nego mogutjnost:D

...знаш Баншика...има једна асистенткиња, она црна, млада, мало дебељушкаста (не бих име да јој спомињем)...е њу кад видим, тј чујем шта прича...ја одмах помислим како јој сигурно треба једааааааааааан оооогр.............
...срећом нисам имао шовинистичке испаде као неке друге колеге :)...али да буди то у мени (људима уопште)...буди...

...btw тај пмс је супер фора за жене да се мало испразне... :mrgreen: ...оно као...дивљају ми хормони...дају себи одушка...ако, ако... :)

PMS, SMS, MMS, MSN, KDS, KGB, IPS, MMF, FMP, 4S, 3G, FBI, BMW, J.F.K., SFRJ... meni sve to isti qurac :|

Заборавио си најбитније...GPRS...:)

To nije istina, znam neke koji su se oduvek razbijali od sexa pa su i dalje histericni. :lol:

Samo ljubav donosi smirenje. Ne sex. :-)

Шта рећи...погодила си у центар...једино што људима некад баш треба страст...а не смирење...:)

Back