Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
Odushevljen sam tvojim opshirnim odgovorom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

lazes mrzis me jer sam ti oborila pretpostavku 8-)Odushevljen sam tvojim opshirnim odgovorom.![]()

MMda..ja recimo sam primetio da zene chesto vide neki skriveni (najcheshtje zli)motiv u nekim totalno banalnim nesvesnim mushkim reakcijama...pa i oko toga moze da dodje do konfrontacije.Ne kazem da nekada i nije zlonamerno neshto shto se prepozna ali mislim da najcheshtje nije.
Meni recimo ta nervoza ma kog porekla bila ne smeta toliko,mada ume da bude zamorno ako je konstantno.
Ne zavisi to toliko ni od toga ko je kog pola koliko od karaktera osobe i kako ga ispoljava.
cinjenica da je utisak takav :shock:Nisi.
Ja nisam izneo tvrdnju da je tako kako pomislim u startu ako nemam dovoljno informacija,nego sam naveo samo chinjenicu da je utisak takav i odatle naziv PREDPOSTAVKA pa me je i ineteresovalo koliko je procentualno tachna ili ne.
Znachi,promashila si temu.
Ali,ipak hvala na opshirnom odgovoru.![]()

ja rekla da nije tako i to detaljno.Zene,da li su mushkarci u pravu shto najcheshtje predpostavljaju da je to povod vashe nervoze?
...али да буди то у мени (људима уопште)...буди...
...оно као...дивљају ми хормони...дају себи одушка...ако, ако... 
PMS, SMS, MMS, MSN, KDS, KGB, IPS, MMF, FMP, 4S, 3G, FBI, BMW, J.F.K., SFRJ... meni sve to isti qurac :|

To nije istina, znam neke koji su se oduvek razbijali od sexa pa su i dalje histericni.
Samo ljubav donosi smirenje. Ne sex. :-)

....a GPS ?![]()
.
Шта рећи...погодила си у центар...једино што људима некад баш треба страст...а не смирење...![]()