A
Aleksej_BASO
Gost
MA sve su to lopurde......
Samo niko od nas nije smislio a ni nece kako da im doskocimo....
Samo niko od nas nije smislio a ni nece kako da im doskocimo....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zmaj013:A bas bi neko seo da ti gleda obrazovni program,.... To ne bi gledali ni penzioneri a kamoli tinejdzeri.....
King 7:Nema mirenja sa ovakvim stvarima. Apatija je neprihvatljiva a ovaj lik je samo slucaj. Ja sad pozivam na nepomirljivost a nisam u situaciji da kazem nista konkretno ali mislim da je tako. Propadanje nacije pocinje predajom a ovo nam nije uradio okupator nego " nas covek ". Takav profil ostavlja utisak nedodirljivog na vrhu bastiona ali je u stvari jedan balon koji lako puca. On nema resenje, ne preduzima nikakav razuman korak, u stvari on je taj koji je sateran necim, ko zna cim. nalazi odusak u prosjacenju i zicanju odnosno - reketu gradjana. Zar pomen reketa nije stvar za sud?

Imam ideje i jako sam raspolozen da ih realizujem. neko rece da se igram Don Kihota, da se zamajavam. Ali nisam sam dok ima vas istomisljenika. Danas izbila svadja u masi koja je cekala u redu da plati racun u distribuciji. Ludilo. neki ljudi jako tesko zarade tih 300 din., neki diguju mnogo vise. Ali nismo u poziciji trenutno da na forumu pomerimo problem osim da se organizujemo lepo, da se nadjemo na dogovoru pa da nas lepo pohapse ( sala mala ).nikodim:Sve je to OK, i kao sto sam napisao slazem se sa vim tim, ali na koji nacin bismo mogli da se suprotstavimo jednoj takvoj gluposti? Ja zaista nemam nikakvu ideju... :-|![]()

chuncha:Nazalost,u ovoj organizovanoj i civilizovanoj drzavi,nije ni na jedan drugi nacin moguce obezbediti finansiranje drzavne televizije,pa ce se to izvrsavati putem pretplate...Inace,nemojte misliti da je to tako neobicno,postoji i u svim(ili skoro svim...) evropskim drzavama,npr. u Italiji gde je godisnji iznos za preptlatu oko 100 evra...
cudi me kako znas to za italijuchuncha:Nazalost,u ovoj organizovanoj i civilizovanoj drzavi,nije ni na jedan drugi nacin moguce obezbediti finansiranje drzavne televizije,pa ce se to izvrsavati putem pretplate...Inace,nemojte misliti da je to tako neobicno,postoji i u svim(ili skoro svim...) evropskim drzavama,npr. u Italiji gde je godisnji iznos za preptlatu oko 100 evra...

chuncha:Nazalost,u ovoj organizovanoj i civilizovanoj drzavi,nije ni na jedan drugi nacin moguce obezbediti finansiranje drzavne televizije,pa ce se to izvrsavati putem pretplate...Inace,nemojte misliti da je to tako neobicno,postoji i u svim(ili skoro svim...) evropskim drzavama,npr. u Italiji gde je godisnji iznos za preptlatu oko 100 evra...
Pa ne moze bas preko PP. Morao bih biti ipak u nekoj povoljnijoj poziciji da bih pokusao realizovati pametovanje. Ne zameri.nikodim:Daj neki PP
Pa da ti kažem iskreno ja donekle i dosta gledam RTS. Verovatno bih ako bi ga skremblovali platio. Od kad je Nemeček na RTS-u ima i dobrih filmova, a ima i fudbala. Nije svaki put čovek u mogućnosti da gleda dobre utakmice uživo pa je ovo alternativa. Pre bih platio za RTS nego za konstantno bolesni PINK. Ali ne radi se ovde o meni. Ima ljudi koji ne gledaju RTS, a moraju da plaćaju. A to, složiće se svi, nije u redu.nikodim:@FLUID
To je najpametnije rsenje, ali ko bi onda placao RTS... niko, zato i moraju da pristupe ovim partizanskim metodama.
King 7:Pa ne moze bas preko PP. Morao bih biti ipak u nekoj povoljnijoj poziciji da bih pokusao realizovati pametovanje. Ne zameri.
FLUID:Pa da ti kažem iskreno ja donekle i dosta gledam RTS. Verovatno bih ako bi ga skremblovali platio. Od kad je Nemeček na RTS-u ima i dobrih filmova, a ima i fudbala. Nije svaki put čovek u mogućnosti da gleda dobre utakmice uživo pa je ovo alternativa. Pre bih platio za RTS nego za konstantno bolesni PINK. Ali ne radi se ovde o meni. Ima ljudi koji ne gledaju RTS, a moraju da plaćaju. A to, složiće se svi, nije u redu.