Nije problem u 300 dinara pa se stipse ogorcene skupile samo da ne bi ispale lafovi. Problem je sto mi neki buzdovan maznjava preko nekakvog " javnog servisa " pare svakog meseca za nesto sto nije umeo da dovoljno objasni kako treba. Ljudi, proslo je vreme kada smo imali samo 2 TV programa. Sada ih ima na stotine a samo on trazi pare za svoj koji niko ne gleda. na kraju, neka naplati ali neka postuje pravo izbora. Ja ne gledam i ne zelim da platim. Ko gleda neka plati. Opet, platio sam kablovsku TV i sto se mene tice, miran sam. neka se njima obrati. na kraju, za 300 din cu jedno mesecno kupiti novu futrolu za mobilni, odvescu dete na kolace, casticu ortake, sipacu benzina da se provozam i ko zna sta jos. Buzdovan izadje lepo na ekran i kaze nam svima u lice: dobar dan, ja sam resio da vam uzmem pare svakog meseca i ko se ne bude povinovao toj mojoj odluci lezace u zatvoru. Obzirom da sam nesposoban da vodim televiziju ja nameravam i dalje da ostanem na funkciji a vi cete to platiti. Svejedno, vi ste narod koji pristane na kraju, znam vas. A. Tijanic.