PRETPLATA

BeeRman:
King ,takodje skidam kapu,samo reci ti nama kako bi mogli ovog pajsera da oborimo...kao sto kazes 300 din nije neka cifra ALI ...3 RTS-ova kanala nasuprot 50 kablovskih za istu cifru,voznja BRE, mi (koji surfujemo) mozda spadamo u onu grupu ljudi,kazem mozda opet individualna stvar,mozemo da izdvojimo tu sumu ,ali koliko je ljudi koji jedva sastavljaju kraj sa krajem...
Ne znam cifru ali siguran sam da nije mala. Verovatno je sve ovo sto pisemo uzalud,kao sto kazes "vi ste narod koji pristane na kraju, znam vas. A. Tijanic." tako da eto ja cu malo prelistati te zakone o radiodifuziji,prenosu,uopste o nekim pravima i obavezama pa kad naidjem na nesto interesanno a moze da se iskoristi u nasu korist,javljam...pozz
Nista nije uzalud ako je isterivanje pravde u pitanju. U gore pomenutoj zgradi samo nas nekolicina je ostala da se bori dok su svi pristali na reket i predali se. ZAKON je zakon nas nekoliko miliona Srba, ako zakon nije u redu onda dolazi PRAVDA koja je iznad zakona. Nisam za nekakve demonstracije ili revolucije ali se mora pokazati koska, mora i on da naleti na rudu. Ako smo drzavljani ove zemlje onda mora da uvazi argumente na bilo kakav nacin.

To je sasvim razumno, mislim na sve ovo sto si napisao i slazem se u potpunosti sa svim. Samo me intereseuje kako ostvariti to pravo i uciniti bilo sta da se racionalizuje naplacivanje te pretplate?
Za pocetak, mozda bi trebalo malo povrediti onog buzdovana Tijanica. :twisted:

nikodim:
To je sasvim razumno, mislim na sve ovo sto si napisao i slazem se u potpunosti sa svim. Samo me intereseuje kako ostvariti to pravo i uciniti bilo sta da se racionalizuje naplacivanje te pretplate?
Za pocetak, mozda bi trebalo malo povrediti onog buzdovana Tijanica. :twisted:
Tijanica je preslisao onaj hrcak sto vodi onu emisiju na HRT - u, dovoljno. kako ostvariti pravo? Pa, nisam u prilici da to govorim na ovakav nacin i ovde. Postoje nacini, sigurno.

mislim da je fora sa tom pretplatom da se uzmu pare ili da bi rts placao radnike,jer su u losem finansijskom stanju ili da bi nasim parama obezbedili kao novije serije,filmove,emisije,...
u smislu,zelite bolji program,platite....

Lucky girl:
mislim da je fora sa tom pretplatom da se uzmu pare ili da bi rts placao radnike,jer su u losem finansijskom stanju ili da bi nasim parama obezbedili kao novije serije,filmove,emisije,...
u smislu,zelite bolji program,platite....

Tu vec nije samo novac u pitanju, u pitanju su i ideje... a RTS-ovci ih nemaju, vrlo su jadni po tom, kao i po mnogim drugim pitanjima. :shock:

VIdim da nisam sam,naravno..ajde eto recite mi da li neko zna, kome da se obratim ali licno ,neki tzv. PR ili njihov poverenik nije mi tesko...sve ovo o cemu diskutujemo proteklih par dana spreman sam nekome da saspem u lice ,kad kazem ovo mislim sve fino i kulturno ,pa eto mozda dobijem neki odgovor,posto na bilo koji drugi nacin JOK.
Eto ako neko hoce moze i on sam ili ako smatrate da ne treba ovako recite.....

Ne mozes njima da saspes u lice jer su otvrdli na tako nesto. Da bi primio u lice moras da imas i obraze i celo. Njih treba sa neke druge strane ali kao sto rekoh, nisam u situaciji a ni u poziciji za tako nesto.

vi pricate o nacionalnoj televiziji ljudi....do nje niko ne moze dopreti,mislim na glavne ljude tamo,a i ako uspete,mislim iskreno,zabole njih uvo za vas...njima su bitnije pare,nego to sto se vama ne daju iste :)

Lucky girl:
vi pricate o nacionalnoj televiziji ljudi....do nje niko ne moze dopreti,mislim na glavne ljude tamo,a i ako uspete,mislim iskreno,zabole njih uvo za vas...njima su bitnije pare,nego to sto se vama ne daju iste :)
U pravu si kada je u pitanju licni angazman tipa: sad cu da vam dodjem i da vam .... mamu. Onda bi svako jutro oko 7 sati cekala gomilica ljutih gledalaca i okasnelih pijandura. Mora postojati mehanizam da se neke necivilizovane pojave rese.

Tako je to... rekao bih da postoji velika vecina ljudi koji se misle da je ta pretplata, bez obzira na iznos, cista glupost. Samo sto su jako male sanse da se bilo sta promeni, drugim recima, mozemo samo ovde da piskaramo i to je to. Nisam destruktivan, ali ne vidim nacin da se bilo sta promeni...

Veruj mi, naucio sam da ne postoji nemoguce niti prihvatam tako nesto. Samo sto smo mi Srbi otupeli skroz i predali se. Treba preispitati kojim putanjama dolaze takvi ljudi na nekakve funkcije? Kada se Tijanic bavio televizijom i ako se bavio kako se bavio? Ovaj lik direktor grejanja sto sam ga pomenuo je recimo klasican promasaj: totalno nepismen a sa diplomom ekonomiste. Ima dugacak spisak promasaja u poslovanju ali se dobro drzi partijskih veza koje su jace od drzavnih interesa. Mi smo zemlja na pretposlednjem mestu na svetskoj listi po korupciji. Drugo - zamislimo Nemce kojima neko pokusava da uvali ovaj namet na ovako tupav nacin. Zato oni imaju drzavu. Oni su drzava. Mi smo krivi za sve ovo sto nam se desava, moramo priznati.

Lucky girl:
pa dobro,istrpite i ovo,mislim na pretplatu...ipak,to nije najgore ni sto nam se desilo,niti od onog sto nam se desava,niti od onog sto ce na nam se desiti ;)

Zasto si toliko mracna? Pa nismo vajda najgori na svetu da nam se desavaju samo kojekakve gluposti... :shock:

Nije u pitanju 300 dindzi (sto ce verovatno postepeno biti sve vise). nego princip... kao, ajd` sada nije to nista, tipa "trosimo i vise na svakojake gluposti...." ali svako trosi na gluposti koje njemu odgovaraju i uziva u tome... a ne da svi trosimo na istu glupost...mamu im ja , da im ***** ja njihovu...p(l)acenicku.... :?
I...sta placam...kao sto neko rece..."jednostavan zivot" i ono njesra "48 sati"..., a gde je onaj dobri obrazovni program iz kojeg bi mozda moglo i nesto da se nauci, a ne samo da se ljudi nasladjivaju virenjem u tudje zivote i jeftinom zabavom....ufffff.... :evil:

gockey:
Nije u pitanju 300 dindzi (sto ce verovatno postepeno biti sve vise). nego princip... kao, ajd` sada nije to nista, tipa "trosimo i vise na svakojake gluposti...." ali svako trosi na gluposti koje njemu odgovaraju i uziva u tome... a ne da svi trosimo na istu glupost...mamu im ja , da im ***** ja njihovu...p(l)acenicku.... :?
I...sta placam...kao sto neko rece..."jednostavan zivot" i ono njesra "48 sati"..., a gde je onaj dobri obrazovni program iz kojeg bi mozda moglo i nesto da se nauci, a ne samo da se ljudi nasladjivaju virenjem u tudje zivote i jeftinom zabavom....ufffff.... :evil:
A bas bi neko seo da ti gleda obrazovni program,.... To ne bi gledali ni penzioneri a kamoli tinejdzeri.....

Mislim da je on pokrenuo tu ideju, a da je nasao tipove koji ce da mu oprave zakon i ideju sprovedu u delo. Secam se da je na TV-u "trubeo" na sav glas da su "jadni" i da im treba novac...

Back