Pretnje Smrcu!!!!!!!!!!

I ja ih eto, to stalno pitam - s kojim pravom drugima mere patriotizam, s kojim pravom vređaju upravo one koji žele dobro Srbiji. I odgovoriću - S "pravom" bahatog, netolerantnog sklopa svesti, ili namerne diskreditacije političkog protivnika, nasleđa prošlih decenija.

Interesantno narod ih proziva za izdaju 8 godina(od kada su Batic i Natasa Kandic pustili bracu Mazreku iz Klecke na slobodu uz precutno aminovanje tadasnjeg premijera) a njima pretnje pocele da stizu tacno u kampanji , i to ritmom prvo jednom pa cim se slegne prasina i pocne prica o DS milionerima a dojucerasnjim dzemperasima bez dana radnog staza kad eto ti zazvoni cika postar i donese pismo drugom "izdajniku". Sta smo mi vesla sisali, ajde Milunka prosla je kampanja.

SRS 78
DS 67
DSS 21
G17+ 24
SPS 12
LDP 13
NS 9
PUPS 5
LSV 3
SDP 4
SPO 4

SVM 4
JS 3
KAL 1
Suljo 2

Poslednja izmena:
Interesantno narod ih proziva za izdaju 8 godina a njima pretnje pocele da stizu tacno u kampanji , i to ritmom prvo jednom pa cim se slegne prasina i pocne prica o DS milionerima a dojucerasnjim demperasima bez dana radnog staza kad eto ti zazvoni cika postar i donese pismo drugom "izdajniku". Sta smo mi vesla sisali, ajde Milunka prosla je kampanja.

SRS 78
DS 67
DSS 21
G17+ 24
SPS 12
LDP 13
NS 9
PUPS 5
LSV 3
SDP 4
SPO 4

SVM 4
JS 3
KAL 1

Zaboravila si Sulju sa 2 mandata.

Interesantno narod ih proziva za izdaju 8 godina(od kada su Batic i Natasa Kandic pustili bracu Mazreku iz Klecke na slobodu uz precutno aminovanje tadasnjeg premijera) a njima pretnje pocele da stizu tacno u kampanji , i to ritmom prvo jednom pa cim se slegne prasina i pocne prica o DS milionerima a dojucerasnjim dzemperasima bez dana radnog staza kad eto ti zazvoni cika postar i donese pismo drugom "izdajniku". Sta smo mi vesla sisali, ajde Milunka prosla je kampanja.

prvo kampanja je prosla koliko znam tek je onda dobio pismo,a i da je za vreme kampanje svi znamo da su tada strasti i teznja da se zastrasi i ucutka protivnik najveci,
a neku su spremni i da ubiju, inace pretnje idu konstantno ali se ceka i najmanji povod za njih, toliko o tome.
i te price sam sebe izbo nozem 67 puta ,naleteo na bananu,sam sebi podmece bombu,sam si pise pisma, svaka vam cast toliko o tome koliko srbija ima normalan narod.

SRS 78
DS 67
DSS 21
G17+ 24
SPS 12
LDP 13
NS 9
PUPS 5
LSV 3
SDP 4
SPO 4

SVM 4
JS 3
KAL 1
Suljo 2
Kako rezonujete, izgleda da još ni sa bebećom cuclom niste završili. :grin:

SRS 78
DS 67
DSS 21
G17+ 24
SPS 12
LDP 13
NS 9
PUPS 5
LSV 3
SDP 4
SPO 4

SVM 4
JS 3
KAL 1
Suljo 2

78+20+30=128 не видим проблем то је већина

102+13+4+2+1=122 то је мањина и шта сад они хоће:whistling:

Ne podržavam pretnje smrću nikome ali taj Čupić je jedan matori ludak, perverznjak i lopovčina koja se nakrala u agenciji protiv korupcije. A nije isključeno ni da je sve to umislio pošto je udaren.

Jos jedan "dobro obavesteni" izvor. Od ovoga sto si nabrojala jedino se moze reci da dok predaje ima dosta seksualnih asocijacija, ali ne bih ga nazvao perverznjakom. A to da je lopov nema veze sa zivotom.

zanima me kako gledate na to da svi koji demokratski napadaju ''patriotcki blok'' koji pricaju o zlocinima srba u bilo kom od ratova,koji daju alternative za kosovo,koji kazu neke istine koje niko drugi ne sme da izjavi,

dobijaju pretnje smrcu!!!!!!!

koje su to snage koje su dale sebi pravo da nazivaju neke ljude izdajnicima,drzavnim neprijateljima i da im mere patriotizam, i ko je to sebi dao pravo i proglasio sebe zastitnikom srpstva i srbije.

navela me je da napisem ovu temu, emisija koja se upravo daje dok pisem ovo, u kojoj ucestvuje profesor Cupic kome su ovih dana, njemu i njegovoj porodici, pretili preko pisma smrcu zbog izdaje, jer je kako su navele te bitange u pismu ''napadao je kostunicu''

oni su mu izrekli smrtnu presudu kako kazu u tom pismu...

da vam osvezim secanje da je Djindjic ubijen pod istom parolom, da je izdajnik.

dokle cemo ovako? i ko su ti ljudi?

Pomenuti pokojnik JESTE BIO IZDAJICA ISTO KAO MILOSEVIC ( SJASI KURTA DA UZJASE MURTA), a te pretnje gospoda pisu SAMA SEBI, ne bi li dali sebi na znacaju i izazvali bar osecaj sazaljenje naroda, posto za izdajnike narod bas nema neke osecaje.
JA SAM TAJ PATRIOTA SRBIN!

zanima me kako gledate na to da svi koji demokratski napadaju ''patriotcki blok'' koji pricaju o zlocinima srba u bilo kom od ratova,koji daju alternative za kosovo,koji kazu neke istine koje niko drugi ne sme da izjavi,

dobijaju pretnje smrcu!!!!!!!

koje su to snage koje su dale sebi pravo da nazivaju neke ljude izdajnicima,drzavnim neprijateljima i da im mere patriotizam, i ko je to sebi dao pravo i proglasio sebe zastitnikom srpstva i srbije.

navela me je da napisem ovu temu, emisija koja se upravo daje dok pisem ovo, u kojoj ucestvuje profesor Cupic kome su ovih dana, njemu i njegovoj porodici, pretili preko pisma smrcu zbog izdaje, jer je kako su navele te bitange u pismu ''napadao je kostunicu''

oni su mu izrekli smrtnu presudu kako kazu u tom pismu...

da vam osvezim secanje da je Djindjic ubijen pod istom parolom, da je izdajnik.

dokle cemo ovako? i ko su ti ljudi?

djindjic nije ubijen pod parolom on JESTE bio izdajnik,pogledaj negde kako se u inostranstvu obucavaju spijuni i njegov zivotni put sve ce ti biti jasno,a kao 2 svakom normalnom coveku je dovoljno sto je iz inostranstva navijao za bombardovanje srbije....i jos mnogo stvari
a sva ova gospoda su trebala da budu u grobu da je pravde,nego oni unapred namazano pohapsili u u srbiji sve koji iole znaju da rukuju oruzjem,slucajno?
epitet izdajnika pripisujes sam a ne neko drugi,a da su izdajnici postoje dokazi koje gledamo svaki dan,kazem DOKAZI i tu je kraj svake price

Pomenuti pokojnik JESTE BIO IZDAJICA ISTO KAO MILOSEVIC ( SJASI KURTA DA UZJASE MURTA), a te pretnje gospoda pisu SAMA SEBI, ne bi li dali sebi na znacaju i izazvali bar osecaj sazaljenje naroda, posto za izdajnike narod bas nema neke osecaje.
JA SAM TAJ PATRIOTA SRBIN!

izdajica milosevic???e za ovo te treba streljati,naveca glupost ubedljivo koju sam cuo.
MILOSEVIC je bio izdajica isto koliko i MILOS OBILIC:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Ne znam samo kako te nije sramota da lupetas ovakve gluposti. Bio mi je profesor i mogu reci da je izuzetan.
ajde malo za promenu citaj sta pisem pa onda ovakve reakcije.
moj post je bio pitanje postavljeno nekom ko je iznad mene postovao - pa sam ga pitala zbog cega je to rekao.
predavao je i meni i ja to u opste ne smatram,mada moram da priznam da me ljudska povrsnost nekad dovede do ludila.

izdajica milosevic???e za ovo te treba streljati,naveca glupost ubedljivo koju sam cuo.
MILOSEVIC je bio izdajica isto koliko i MILOS OBILIC:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Milosevic = Milos Obilic.....????

Koliko glup mora biti neko ko ovako devastira celokupnu srpsku istoriju , i razara kolektivno pamcenje svekolikog srpstva na najveceg srpskog junaka Milosa Obilica???.....Glup, neznalica, zlonameran???.......Ne znam, ali uporedjivati Milosevica sa Obilicem je neverovatna imbecilnost...

Pre bi proslo uporedjenje Tome Nikolica i Markovog Sharca, ili Voje Kostunice , i crnih ptica zloslutnica na Kosovu polju.....

Milosevic = Milos Obilic.....:dash:......sta je onda ona retardirana baba Mira?? Kosovka devojka???

Milosevic = Milos Obilic.....????

Koliko glup mora biti neko ko ovako devastira celokupnu srpsku istoriju , i razara kolektivno pamcenje svekolikog srpstva na najveceg srpskog junaka Milosa Obilica???.....Glup, neznalica, zlonameran???.......Ne znam, ali uporedjivati Milosevica sa Obilicem je neverovatna imbecilnost...

Pre bi proslo uporedjenje Tome Nikolica i Markovog Sharca, ili Voje Kostunice , i crnih ptica zloslutnica na Kosovu polju.....

Milosevic = Milos Obilic.....:dash:......sta je onda ona retardirana baba Mira?? Kosovka devojka???
Potpuno si u pravu, al' nemoj vređati nedužnog Šarca, i crne ptice... (nisu one krive, to im je u "opisu posla"), poredeći ih s tim mračnjacima Tomom i Koštunjavim. ;)

U svakom slucaju da sam sad u dobrim studentskim danima, prikrao bih se izmedju tribina u amfiteatru, iza njegove katedre i prilepio bih mu par samara, onako pedagoski pred svima :mrgreen:

.... verovatno bi pobrao aplauz kod prisutnih

Back