Pretnje Smrcu!!!!!!!!!!

Milosevic = Milos Obilic.....????

Koliko glup mora biti neko ko ovako devastira celokupnu srpsku istoriju , i razara kolektivno pamcenje svekolikog srpstva na najveceg srpskog junaka Milosa Obilica???.....Glup, neznalica, zlonameran???.......Ne znam, ali uporedjivati Milosevica sa Obilicem je neverovatna imbecilnost...

Pre bi proslo uporedjenje Tome Nikolica i Markovog Sharca, ili Voje Kostunice , i crnih ptica zloslutnica na Kosovu polju.....

Milosevic = Milos Obilic.....:dash:......sta je onda ona retardirana baba Mira?? Kosovka devojka???

istovetnost je ta sto su obojica srpski junaci
a mira nije nikakva kosovka devojaka nego mira markovic,a zlonamernost je uporedjivati slobu sa mirom
i ja sam veoma intiligentan,znalac i posve dobronameran.
a najveca trenutna slicnost jeste izmedju VUKA BRANKOVICA I BORISA TADICA.koji je cak preuzeo titulu MODERNOG BRANKOVICA od DJINDJICA

najveca trenutna slicnost jeste izmedju VUKA BRANKOVICA I BORISA TADICA.koji je cak preuzeo titulu MODERNOG BRANKOVICA od DJINDJICA
Vidi, da si ovde pogodio. :eek: :D Da, sličnost s ISTORIJSKIM Vukom Brankovićem jeste velika. On ne samo što NIJE bio izdajnik, već se upravo najduže opirao Turcima i umro u njihovom zarobljeništvu. Znači - on je bio pravi junak. 8)

istovetnost je ta sto su obojica srpski junaci
a mira nije nikakva kosovka devojaka nego mira markovic,a zlonamernost je uporedjivati slobu sa mirom
i ja sam veoma intiligentan,znalac i posve dobronameran.
a najveca trenutna slicnost jeste izmedju VUKA BRANKOVICA I BORISA TADICA.koji je cak preuzeo titulu MODERNOG BRANKOVICA od DJINDJICA

Ja sam uvek pravio razliku izmedju pokojnog Djindjica i gomile mindjicevaca koji su ga "sledili".... i danas su uvereni da ga "slede", na foru kapiraj i kopiraj pa opi.zdi pecat.... eto tako...

Vidi, da si ovde pogodio. :eek: :D Da, sličnost s ISTORIJSKIM Vukom Brankovićem jeste velika. On ne samo što NIJE bio izdajnik, već se upravo najduže opirao Turcima i umro u njihovom zarobljeništvu. Znači - on je bio pravi junak. 8)

Ma daj. Kako mi Srbi da izgubimo neku bitku,a da neko drugi nije kriv za to. To jest uvek mora da postoji dežurni krivac. KiM gubimo već 100 godina,da bi ga definitivno izgubili kumanovskim sporazumom,ali su sad opet krivi neki drugi a ne oni koji su ga zapadu servirali na tacni.

Ma daj. Kako mi Srbi da izgubimo neku bitku,a da neko drugi nije kriv za to. To jest uvek mora da postoji dežurni krivac. KiM gubimo već 100 godina,da bi ga definitivno izgubili kumanovskim sporazumom,ali su sad opet krivi neki drugi a ne oni koji su ga zapadu servirali na tacni.

Uprincipu ni Lazar a ni Vuk nisu znali za dvoboje 18:1, ta arhaicna remeniscencija ne odrzase se do nasijeh dana.... :think:

prvo ovo nije tema o djindjicu otvorite temu o tome ako ocete u suprotnom ne spamajte,
drugo djindjic je ubijen, srbija je stala a njegova deca su ostala bez oca koji se borio svim snagama protiv malogradjanstine,nije zasluzio da ga polupismeni svet blati, zato malo postovanja....

p.s svi smo videli njegovu sahranu tako se sahranjuju samo veliki ljudi, narod je pokazao sta misli o njemu tog dana.
a vi o takvom ispracaju na onaj svet,mozete samo da sanjate.

Poslednja izmena:
zanima me kako gledate na to da svi koji demokratski napadaju ''patriotcki blok'' koji pricaju o zlocinima srba u bilo kom od ratova,koji daju alternative za kosovo,koji kazu neke istine koje niko drugi ne sme da izjavi,

dobijaju pretnje smrcu!!!!!!!

koje su to snage koje su dale sebi pravo da nazivaju neke ljude izdajnicima,drzavnim neprijateljima i da im mere patriotizam, i ko je to sebi dao pravo i proglasio sebe zastitnikom srpstva i srbije.
znas cuo sam da prete smrcu i ivici dacicu sto pregovara sa kostunicom...

ajde malo za promenu citaj sta pisem pa onda ovakve reakcije.
moj post je bio pitanje postavljeno nekom ko je iznad mene postovao - pa sam ga pitala zbog cega je to rekao.
predavao je i meni i ja to u opste ne smatram,mada moram da priznam da me ljudska povrsnost nekad dovede do ludila.

E sorry. Kad sam citao tvoj post akcentovao sam ga na "sto" pa je dobilo drugi smisao:dash:

Back