Prethodnica Dmitrija Medvedeva danas stiže u Beograd

Драго ми је што Медведев долази. Руси су предиван народ и предивна је њихова љубав и поштовање према српском народу.Разговарала сам са доста руса и одушевљена сам. Срби су њихова браћа и нема више приче. Видела сам слике руских градова, села, природе и могу рећи само предивно! Зашто бих ишла негде где ме мрзе од памтивека? Где ме сматрају да сам нижа раса и недостојна живота иако сам 100 пута боља од њих. Идем тамо где ме воле и поштују.
Ја се само бојим да ова усташка влада нам не упропасти и последњу шансу да преживимо а то је сарадња са Русијом.

Jes bas ih zabole za nas, sve je to go interes sa bilo koje strane ta "ljubav" da dolazi.:think:

Pusti Kasparova-korisnije da dodje nesto od ruskog naoruzanja,,,

Брига нас што нас један АНТИРУС, Каспаров, не воли. И не треба да нас воли, нити може да нас воли, нити се од њега тражи та немогућа мисија.
НАШ ШАХИСТА ЈЕ АНАТОЛИЈ КАРПОВ.
НЕГО, ово је споредно, а животно је важно:

ИМА ЛИ ЗА ПОРОБЉЕНЕ НАРОДЕ, А МИ СРБИ СМО ПОРОБЉЕНИ, ЛЕПШЕ И ЧУДЕСНИЈЕ МУЗИКЕ ОД МУЗИКЕ РУСКОГ ОРУЖЈА ?
НЕМА !!!

ИМА ЛИ ЛЕПШЕ ВИЗИЈЕ КОЈЕ ОЧИ ПОРОБЉЕНОГ ЧОВЕКА МОГУ ВИДЕТИ ОД ВИЗИЈЕ РУСКЕ АРМИЈЕ, РУСКОГ ОРУЖЈА, РУСКИХ АВИОНА И РУСКИХ РАКЕТА, ШТО СЕ НЕБЕСИМА И КОСМОСОМ ВИЈУ И НАМА ШАЉУ ЗРАКЕ СЛОБОДЕ, КОЈЕ НАМ ЗНАЧЕ ИСТО ШТО И ЗРАКЕ СУНЦА?
НЕМА !!!

ЖИВЕЛА ВЕЛИКА РУСИЈА !!!
ЖИВЕО СВАКИ РУСКИ ЦАР !!!

:

ИМА ЛИ ЗА ПОРОБЉЕНЕ НАРОДЕ, А МИ СРБИ СМО ПОРОБЉЕНИ, ЛЕПШЕ И ЧУДЕСНИЈЕ МУЗИКЕ ОД МУЗИКЕ РУСКОГ ОРУЖЈА ?
НЕМА !!!

ИМА ЛИ ЛЕПШЕ ВИЗИЈЕ КОЈЕ ОЧИ ПОРОБЉЕНОГ ЧОВЕКА МОГУ ВИДЕТИ ОД ВИЗИЈЕ РУСКЕ АРМИЈЕ, РУСКОГ ОРУЖЈА, РУСКИХ АВИОНА И РУСКИХ РАКЕТА, ШТО СЕ НЕБЕСИМА И КОСМОСОМ ВИЈУ И НАМА ШАЉУ ЗРАКЕ СЛОБОДЕ, КОЈЕ НАМ ЗНАЧЕ ИСТО ШТО И ЗРАКЕ СУНЦА?
НЕМА !!!

ЖИВЕЛА ВЕЛИКА РУСИЈА !!!

C, c, c, c, ovo je vec zabrinjavajuce....:eek::roll:

Брига нас што нас један АНТИРУС, Каспаров, не воли. И не треба да нас воли, нити може да нас воли, нити се од њега тражи та немогућа мисија.
НАШ ШАХИСТА ЈЕ АНАТОЛИЈ КАРПОВ.
НЕГО, ово је споредно, а животно је важно:

НЕМА !!!

НЕМА !!!

ЖИВЕЛА ВЕЛИКА РУСИЈА !!!

"Рођена Србија, Сестра Велике Русије...”

Човекољубљем, вером у непобедивост православља, у вечно пријатељство међу браћом-Словенима одишу стихови (а сада  песма!) “Србији” војног свештеника 1. Кавкаског пука Константина Образцова (аутора омиљене химне кубанских козака “Кубану, ти си наша Отаџбина”): Рођена Србијо, сестро Велике Русије, Како тежак крст на себи носиш! Под навалом немилосрдне и дивље хорде Искрвавила си у тешкој борби... Рођена Србијо, сви с тобом патимо, Љубљена сестро, ми верујемо као и ти, И молимо се с тобом, и чврсто уздамо Да ће нам Бог помоћи да носимо своје крстове... Буди храбра, издржи!... Бог је у правди, а не у сили. И истину ће свету опет показати Божанство: Христос беше на крсту, патећи, и беше у гробу, Но управо тамо Он је показао тријумф правде. Та песма је постала народна и у извођењу Кубанског козачког хора изражавала је у дане садашњих бомбардовања НАТО на Балкану истински однос Кубанаца према трагедији словенства у поновној борби за православне светиње. Народна свест се није помирила с понижењем Русије и Србије, она се препорађа и препорађаће се родољубивим подвизима Руса који некористољубиво и самопрегорно служе светој ствари.

RADOVINA-POKRIVENA SNEGOM-SE RADUJE DOLASKU MEDVEDEVA..

Па када ти постигнеш у животу барем колико и он, моћићеш да га назовеш козом... Овако је смешно.

Откуд ти знаш колико сам ја постигла у животу?
Друго нисам га назвала козом, већ сам се послужила једном древном мудрошћу, да укажем на неке релације,
ко разуме, схватиће.
А што се тиче тога да се не смеју ни спомињати они који су познати широм света (не само у Србији), онда би
свака дискусија на овом подфоруму замрла, јер је огромна већина форумаша анонимна и у Србији, а камоли
у неким светским оквирима.

Rastu devizne rezerve Rusije-dnevno preko milijardu dolara-za nedelju dana 7.2 milijarde.

11:4815/10/2009

MOSCOW, October 15 (RIA Novosti) - Russia's international reserves comprising gold, foreign exchange and a range of other assets grew by $7.2 billion to $418.7 billion in the week of October 2 - October 8, the Central Bank said on Thursday.

Apart from foreign currency and gold, Russia's international reserves are also composed of special drawing rights (SDRs), a reserve position in the International Monetary Fund (IMF) and other assets.

ZIVEO DVOGLAVI RUSKO-SRBSKI CAR (PUTIN-MEDVEDEV) !!!!!!!

1 United States 14,204,322
— Eurozone 13,565,479a
2 Japan 4,909,272
3 China 4,326,187
4 Germany 3,652,824
5 France 2,853,062b
6 United Kingdom 2,645,593
7 Italy 2,293,008
8 Brazil 1,612,539
9 Russia 1,607,816
10 Spain 1,604,174
11 Canada 1,400,091
12 India 1,217,490
13 Mexico 1,085,951
14 Australia 1,015,217
15 South Korea 929,121
16 Netherlands 860,336
17 Turkey 794,228
18 Poland 526,966
19 Indonesia 514,389
20 Belgium 497,586

Ovo su podaci Svetske Banke o bruto nacionalnom dohotku u 2008. A evo i izvora:

http://siteresources.worldbank.org/DATASTATISTICS/Resources/GDP.pdf

Rusi nam jesu saveznici ali im ne treba dizati cenu. Jos uvek su oni sitna riba na ekonomskom planu.

Sve je to prezaduzeno-broji poslednje dane pred bankrot.
Krediti su u Rusiji samo 2.5% GDP-a u USA 75%.
Kada odbijes kredite-veci GDP prosecnog Rusa od Amerikanca.

Mortgages account for only 2.5% of GDP, a number that stands to grow with rising incomes over the next two decades. As a point of comparison, mortgage penetration in the United States is close to 75% of GDP.

Read more:http://www.financialpost.com/story.html?id=2057032#ixzz0Su4X9nVu

1 United States 14,204,322
— Eurozone 13,565,479a
2 Japan 4,909,272
3 China 4,326,187
4 Germany 3,652,824
5 France 2,853,062b
6 United Kingdom 2,645,593
7 Italy 2,293,008
8 Brazil 1,612,539
9 Russia 1,607,816
10 Spain 1,604,174
11 Canada 1,400,091
12 India 1,217,490
13 Mexico 1,085,951
14 Australia 1,015,217
15 South Korea 929,121
16 Netherlands 860,336
17 Turkey 794,228
18 Poland 526,966
19 Indonesia 514,389
20 Belgium 497,586

Ovo su podaci Svetske Banke o bruto nacionalnom dohotku u 2008. A evo i izvora:

http://siteresources.worldbank.org/DATASTATISTICS/Resources/GDP.pdf

Rusi nam jesu saveznici ali im ne treba dizati cenu. Jos uvek su oni sitna riba na ekonomskom planu.

Закључак је парадоксалан и неупотребљив, просто: закључак није реалан. Закључак не одражава стварно стање. Закључак је настао "закључивањем по формалној аналогији", истичем "формалној", а такво закључивање води грешкама, апсурдима.
Један од доказа за моју тврдњу:
Бројеви о мери "овога или онога" изражени су у лажној валути, ДОЛАРУ.
ДОЛАР ЈЕ ЛАЖНА МЕРНА ЈЕДИНИЦА, И ИДЕ У "ПРИЛОГ" ОНОМЕ КО ПРОИЗВОДИ ДОЛАРЕ.
Америка има довиљно шума да произведе доларе, а да нема, Америка би отела од других народа као што отима нафту и све што јој треба.
Бројеви коју показују суме долара употребљене на наоружање вишеструко су већи у корист Америке у односу на Русију, а АМЕРИКА НЕМА ЕФИКАСНИЈЕ НАОРУЖАЊЕ ОД РУСИЈА, ДА ИМА ТО НАОРУЖАЊЕ, АМЕРИКА БИ НАПАЛА РУСИЈУ.
И то је један од доказа да наведени бројеви не одражавају реално стање.
РУСИЈА ЈЕ ВЕЛИКА У СВАКОМ ПОГЛЕДУ!
ПОСЕБНО, РУСИЈА ЈЕ ВЕЛИКА У ДУХОВНИМ СТВАРАЛАШТВОМ, У ЧЕМУ АМЕРИКА НИЈЕ ДО КОЛЕНА РУСИЈИ НИТИ МОЖЕ БИТИ, ИКАДА.

ЖИВЕЛА ВЕЛИКА РУСИЈА !!!

hoce li neko obavestiti nadlezne medicinske institucije da konacno pomognu ovoj dvojici tako simpaticnih , a tako bolesnih momaka ? :think:

Ево зовем ја болницу... Хеј, другари, Крле вам је о5 утекао... :telefon:

Друго нисам га назвала козом, већ сам се послужила једном древном мудрошћу, да укажем на неке релације,
ко разуме, схватиће.

Ааааа, опрости, нисам лепо схватио у брзини... Уствари си поново, само овај пут сликовито, рекла да је он просечан редитељ. :neutral: Па добро, твоје мишљење...

Да допуним.
Те "међународне" институције, као "светска банка" , "Трибунал у Хагу", "Контакт група", "Комисија за ово или оно" - ЈЕСУ АМЕРИЧКЕ ИНСТИТУЦИЈЕ, И НЕ МОГУ БИТИ ОБЈЕКТИВНЕ.
Овакве "међународне" су фарса, фалсификат од онога што носи међународно обележје.
Америка се руга свима. Јача је и руга се, зајебава све.
Америка је зло!

Link ti je corsokak, pazi statistikom mozes da dokazes da Srbija ima najveci privredni rast u Istocnoj Evropi ali to naravno nije tacno.
U Ameriku nisam putovao ali u Rusiju jesam pa ti mogu reci da sam se nagledao i bede i bogatstva zavisi gde pogledas. Ispred prodavnice se zagledas u ljude koji zickaju pare za flajku votke i tako zamisljenog te pregazi Ferari na pesackom prelazu. Moskva u mnogome podseca na Beograd. O zivotu u drugim ruskim gradovima (tipa Smolensk, Volgograd) samo sam cuo price da je tamo beda veca nego kod nas.

Link ti je corsokak, pazi statistikom mozes da dokazes da Srbija ima najveci privredni rast u Istocnoj Evropi ali to naravno nije tacno.
U Ameriku nisam putovao ali u Rusiju jesam pa ti mogu reci da sam se nagledao i bede i bogatstva zavisi gde pogledas. Ispred prodavnice se zagledas u ljude koji zickaju pare za flajku votke i tako zamisljenog te pregazi Ferari na pesackom prelazu. Moskva u mnogome podseca na Beograd. O zivotu u drugim ruskim gradovima (tipa Smolensk, Volgograd) samo sam cuo price da je tamo beda veca nego kod nas.

Kod mene link radi..

http://www.financialpost.com/story.html?id=2057032#ixzz0Su4X9nVu

Istina je da u Rusiji ima jos dosta problema-ali sve se brzo popravlja.
Pre 10 godina je bilo daleko losije..

Back