*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.190
imas nerealna ocekivanja.
i ja sam imao taj problem, pa me je prosao. nedelju dve - ko i svaki grip
Izgleda
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imas nerealna ocekivanja.
i ja sam imao taj problem, pa me je prosao. nedelju dve - ko i svaki grip
Па и није толико страшно, после неког времена се човек навикне на љубавни гроктај брадавичастих свиња...
Упореди тим Путин, Медведев, Лавров, Иванов и било који западни тим политичара који су на врху лествице у својој земљи.
Не можеш, пошто су Руси са овом гарнитуром убедљиво No 1 на светској политичкој сцени.
Сви остали делују као политички патуљци.
Ево и председник САД Обама се правда у Конгресу да Русија не води Америчку одбрамбену стратегију због одустајања од ракетно штита у Пољској и Чешкој.
XXI век је увелико, НАТО више није водећа сила на планети једноставно не могу да парирају ни у људском ни у техничком погледу, а камо ли у ресурсима и свемирској технологији Шангајској организацији ( Русија, Кина, Индија,..).
Аналитичари запада су направили стратешке грешке у прошлости које им се из године у годину враћају као бумеранг.
Једна од њих је и Балкан где су везели '90-их година XX века велике снаге и потенцијал склањајућ поглед од Русије и Кине које су за тих 10 година знале да изграде чврсту кућу и добро да се наоружају тако да сад техника НАТО и самим њиховим војницима делује инфериорно у односу на технику Русије и Кине.
XXI век ће бити доста другачији од XX века тако да ће НАТО бити помињан само у прошлости јер будућност му није наклоњена.
Groktao si ili ti groktale
Verujem ti na rec da" nije strasno", inace tebe ovde ne bi bilo
Дозваће се памети... На куково лето.
" Skupština Beograda imenovala je, na predlog Socijalističke partije Srbije, nove članove upravnih odbora gradskih kulturnih institucija i organizacionih odbora kulturnih manifestacija prestonice.
Među članovima su se našla poznata imena naše muzičke, filmske i likovne scene, među kojima su Ivana Žigon, Milovan Vitezović, Željko Joksimović, Leontina i drugi. "
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?id=70533§ionId=43&view=story
Ха ха... Ха. Јој, o5 покушаваш да будеш духовита са форицама из другог основне...
А које "величине" су претходно заузимале те положаје?
Колико видим сви овде поменути су озбиљни ствараоци.
Ti ni dotle nisi stigao, a ja samo pokusavam da budem prakticna!
Vidim da se razumes, pa mi nesto milo sto si ti pretekao
Bogo mili, kad se setim
Napisah sledece: "Dinkiceva supruga je jako lepa, ali se malo "ugicila"" - bas ovim recima, i tap- dobih od Irona kazneni, s obrazlozenjem: BANALNA komunikacija!
E, pa moja navodna "banalnost" je u odnosu na Bundu i tebe, bila majcina dusica naspram tarantulE
Autor: I. Pejčić - J. Tasić
Ruskog predsednika na putovanjima prate lekar, kuvari i psiholozi. Svako putovanje pripremaju njegovi bliski saradnici, Ministarstvo spoljnih poslova i službe bezbednosti. Osim bezbednosnih službi posebnim avionom ranije se prebacuju i predsednička vozila. Kuvari u zemlju posete odlaze dan ranije, sa sobom nose hranu, ponekad i vodu, a sve što se iznosi na sto proveravaju i rendgenski. Kremaljska pravila zahtevaju da predsednik, kada ogladni, hranu mora da dobije u roku od 20 minuta. Prema pisanju ruske štampe, Medvedev voli morske plodove i domaću hranu. Pije malo i retko, uglavnom pivo ili vino.
Za zaboravne (ocito je to problem starije populacije)"
-------------------------------------------------
Citat:
Original postavio al bundy Pogledaj poruku
znam , garant je vec krenula da se zaukava i trenira glas za neartikulisane urlike odusevljenja i uvezbava ljubavni groktraj bradavicastih svinja, koji ce da u duhovnom orgazmu izvede pred visokim gostom samo da Dimitriju ne krene proliv od tolke patetike
-----------------------------------------------------------------------------------------
Reci za Ivanu Zigon da "uvezbava ljubavni groktaj bradavicastih svinja...", svakog normalnog ostavlja bez teksta. Reci za bilo koga tako nesto iz puke mrznje prema svemu sto je rusko i srpsko (a da nije zuto) po meni je UZASNO!
Ali, niti je moj forum, niti ja mogu da odredjujem pravila!
Citat:
znam , garant je vec krenula da se zaukava i trenira glas za neartikulisane urlike odusevljenja i uvezbava ljubavni groktraj bradavicastih svinja, koji ce da u duhovnom orgazmu izvede pred visokim gostom samo da Dimitriju ne krene proliv od tolke patetike
-----------------------------------------------------------------------------------------
Reci za Ivanu Zigon da "uvezbava ljubavni groktaj bradavicastih svinja...", svakog normalnog ostavlja bez teksta. Reci za bilo koga tako nesto iz puke mrznje prema svemu sto je rusko i srpsko (a da nije zuto) po meni je UZASNO!
Citat:
Управу си неки постови прелазе границу шале доброг укуса и одишу примитивизмом и нецивилизованим писаним изражавањем.
Citat:
ma nije Ivana ni Srpkinja ,ni Ruskinja nego Slovenka, znas ono: mala alpska drzava severozapadno od nas , elan skije , jodlovanje i kozne pantalonice , Kekec ...itd. tako da ti ova priglupa konstatacija o mrznji bas i ne stoji
a to sto je mozda tebi Ivanino prenemaganje muzika za usi i lek za dusu , a meni ljubavni zov sus barbatus-a to je vec stvar licnog misljenja na koje svako ima pravo , ukusi su razliciti
Dobro, onda nista
Ukapriala sam (mozda opet "priglupo") da si ti miljenik moderatora, tebi je dozvoljeno ono sto nama ostalima nije. E, i da mi je dozvvoljeno, JA ne zelim na taj nacin da komuniciram.
Pre svega, zbog SEBE same!
Neka se Ivana, kako kazes, prenemaze, nije zasluzila kao zena, kao majka,kao ljudsko bice da onako bude izvredjana, ali, u redu, prezivece ona...
Za sve lepo sto je ucinila za decu (s) Kosova, ima moje postovanje i zahvalnost. Drugi su mogli mnogo vise, a nisu ucinili nista!
Управу си неки постови прелазе границу шале доброг укуса и одишу примитивизмом и нецивилизованим писаним изражавањем.
Чекај, не знаш ни ко су ти људи, али знаш да нису величине? Хоћеш да кажеш да Никита Миливојевић није велики човек?
Леонтина озбиљан ствараоц? Има једну добру песму.
А шта је то створила Ивана Жигон, просветли ме?
Никита Миливојевић је солидан позоришни редитељ, а до величине има ихахај да гиља.
Већ сам раније писала, позоришни зналци и позоришна публика, Ивану сврставају у сам врх српског
глумишта.
А неки овде на форуму, који не свраћају у позориште, о Ивани говоре, само на бази виђеног на трговима
и митинзима. Ивану треба видети на сцени.
Никита је Велики човек, и то баш овако како сам написао, са великим в. Ивана је солидна глумица.
Ти ћеро ниси прошла ни поред У од УЖАСНОГ,