Alekasandar3
Buduća legenda
- Poruka
- 35.716
Aca je sve, samo Groucho Marx nije.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aca je sve, samo Groucho Marx nije.
Где нема коња, диве се козама, или што би рек'о Конфучије, обрни окрени дупе ти је позади.
Pričala je sa tobom. Dovoljno je.
i previše.
Preužasno....
vidi ovog madzarskog Grucho Marksa i wannabe pesnika sto je vickast
Ja sam i dalje za to da organizujemo neki sahovski turnir na kome cemo pozvati najboljeg sahistu svih vremena Kasparova....
A hoce li ovi umetnici da izvedu neki recital,ili tako nesto ? Nesto tipa 'Hvala Ti Majko Nasa Rusijo' ?
Ja sam i dalje za to da organizujemo neki sahovski turnir na kome cemo pozvati najboljeg sahistu svih vremena Kasparova....
I ne,Ivanu ne cene u pozorisnim krugovima kao dobru glumicu.Ona je sasvim prosecna glumica
Ne znam kako je "cene" ali sve i da je prosecna glumica, nema vremena od humanitarnih akcija i ljubavi za decu bez roditelja da se "usavrsi" u glumi. Mada, sudecu po njenom ocu, mislim da moze da se svrsta u sam vrh, nego se mozda ne eksponira toliko.
Ех када би Каспаров хтео да дође... Замисли која би част била одиграти са њим партију...
Ех када би Каспаров хтео да дође... Замисли која би част била одиграти са њим партију...
Pusti Kasparova-korisnije da dodje nesto od ruskog naoruzanja,,,
Pa Kasparov nas ne voli zbog ovih nasih patriota...Oni se uvek vezuju za Karpova
A svakome je cast da najveci sahista svih vremena odigra sa njim partiju,jos kad bi odradio neku simultanku na 100 tabli Ali time bi se onda zamerili onom iskompleksiranom dzudo majstoru.Kad bi taj video Kasparova u Srbiji,odmah bi povukao Ambasadora iz Bg-a...
Pusti Kasparova-korisnije da dodje nesto od ruskog naoruzanja,,,
toga nece biti.
cim bi nesto od modernog ruskog naoruzanja stiglo, primerak bi zavrsio u nekoj americkoj bazi i bio rastavljen na sastavne delove.
rusi nisu blesavi
A hoce li ovi umetnici da izvedu neki recital,ili tako nesto ? Nesto tipa 'Hvala Ti Majko Nasa Rusijo' ?
Da znas,
od kada smo im postali interesna zona,Srbija sve kraca i kraca
Džinovski opanak za druga Medvedeva
Ponedeljak, 12. oktobar 2009. 19:05
Ruski predsednik Dimitrij Medvedev osećaće se u Beogradu i Srbiji kao kod svoje kuće.
Poznata je ljubav srpskog naroda prema "majčici Rusiji", pogotovo u poslednje vreme, a predsednik svetske velesile može da očekuje mnogobrojne poklone tokom predstojeće posete Srbiji 20. oktobra.
Jedan od poklona je već spreman.
Svilajnački opančar Drakče Jeftić napravio je dva identična opanka dugačka 85 cm, koje je namenio ruskom predsedniku Medvedevu i ruskom premijeru Vladimiru Putinu.
Jeftić je opanke predao ruskom ambasadoru Konuzinu, koji mu je obećao da će srpske opanke predati delegaciji koja dolazi sa ruskim predsednikom.
(MONDO - foto: Beta)
http://www.mtsmondo.com/entertainment/vesti/text.php?vest=149549
Pa Kasparov nas ne voli zbog ovih nasih patriota...Oni se uvek vezuju za Karpova
A svakome je cast da najveci sahista svih vremena odigra sa njim partiju,jos kad bi odradio neku simultanku na 100 tabli Ali time bi se onda zamerili onom iskompleksiranom dzudo majstoru.Kad bi taj video Kasparova u Srbiji,odmah bi povukao Ambasadora iz Bg-a...
Каспарова, антируса, ти води својој кући, а немој нама.
Наш је Карпов, Анатолиј Карпов!!!
ЖИВЕЛА ВЕЛИКА РУСИЈА !!!Plan posete Moskve Na Uscu Save U Dunav..
1. Predsedništvo Srbije
Sastanak s Borisom Tadićem. Posle sastanka ručak sa gostima.
2. Groblje oslobodilaca Beograda
Medvedev i Tadić položiće vence.
3. Spomenik Puškinu
Posetiće spomenik slavnom ruskom piscu u Vukovom parku.
4. Palata Srbija
Medvedev će se sastati i sa premijerom Mirkom Cvetkovićem i odabranim ministrima.
5. Skupština Srbije
Medvedev bi trebalo da se obrati poslanicima. Posle toga sastanak sa Koštunicom i Nikolićem.
6. Sava centar
Svečana akademija posvećena 65. godišnjici oslobođenja Beograda
7. Trubači na Trgu Republike
Najbolji orkestri Srbije danima već uvežbavaju kazačok i „Kaljinku”.
8. Hram Svetog Save
U najvećem hramu zapaliće sveće
Драго ми је што Медведев долази. Руси су предиван народ и предивна је њихова љубав и поштовање према српском народу.Разговарала сам са доста руса и одушевљена сам. Срби су њихова браћа и нема више приче. Видела сам слике руских градова, села, природе и могу рећи само предивно! Зашто бих ишла негде где ме мрзе од памтивека? Где ме сматрају да сам нижа раса и недостојна живота иако сам 100 пута боља од њих. Идем тамо где ме воле и поштују.
Ја се само бојим да ова усташка влада нам не упропасти и последњу шансу да преживимо а то је сарадња са Русијом.