RandomGirl
Početnik
- Poruka
- 2
Pozdrav.
Naravno, pretpostavljate-delim sličan problem sa vama.
Naime, znoje mi se dlanovi i tabani već jako, jako dugo. Imam 23 godine, a pamtim da je to počelo da mi smeta negde u 6., 7.razredu osnovne škole, iako je bilo prisutno i ranije, ali ne u ovakvom obliku kao sada. Znojim se na dnevnom nivou, svaki dan, bez izuzetka, sa možda par sati smirivanja situacije, ali nikad ne potraje naročito dugo. Vrlo je intezivno i moram konstantno da brišem ruke. Uz to, ne ovisi previše od spoljnih okolnosti-stresa, temperature, straha i vrlo mi smeta u najobičnjim aktivnostima. Primera radi, kad sam vadila ličnu kartu, jedva su mi uzeli otiske( iako sam brisala prst), svaki put je otisak izgledao kao glatka, crna mrlja, bez ikakvih tačkica i neravnina, moram priznati da je bilo jako neprijatno. 20 puta sam valjala prst po onom čudu da bih dobila jedan mali, melecni otisak. A nisam bila ni nervozna, niti postoji bilo kakvo logično objašnjenje za to prekomerno znojenje isključivo na dlanovima i tabanima, nikad na ostalim delovima tela. Anyway, rešila sam da odem na razgovor u Kamenicu da vidim šta mi je činiti. Užasno se plašim mogućih neželjenih efekata, jer se teško nosim i sa znojenjem na dlanovima i tabanima, ne znam kako bih prihvatila da počnem da se cedim i na licu, to bi bio debakl.
Uskoro završavam fakultet i biće mnogo čupavije kad krenem da tražim posao, cenim da će me ovaj moj hendikep vrlo sputavati. Javljam kako je prošao razgovor. Nadam se najboljem i mislim da sam spremna da riskiram. Sve najbolje, braćo i sestre po znojenju.
(((: