alergicna
Iskusan
- Poruka
- 6.805
Eto sta se desi kad devojka nadje devojku umesto muskarca. :think:
Vidi se da ti fali nesto, dzaba, ne leci se to lekovima![]()
jojjjjjjjjj.......mudre li besede

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto sta se desi kad devojka nadje devojku umesto muskarca. :think:
Vidi se da ti fali nesto, dzaba, ne leci se to lekovima![]()
definitivno.............neka zena te je unakazila i deformisala...........verovatno ti je adekvatno odgovorila na to "dzentlmensko odbijanje blizeg prijateljstva} pa sad jadan ne prepoznajesh razliku
Kolega, skrenuo bih ti paznju da novi pozitivni zakoni u Srbiji afirmisu seksualne manjine.
U to ime, pozdrav koleginici Turbo u multipolnom Amsterdamu!
Definitivno je ovde jedino da tebe moja intima fascinira. Ja to ne mogu da shvatim drugacije nego kao deo nekakve romanticno-zlocinacke zamisli, i opet moram da kazem da nisam zainteresovan. Sta vise, sama pomisao kod mene izaziva jezu i blagu mucninu.
Ali tema ovde nije sta bi ti meni sve radila a sta si videla u performansima po Amsterdamu - tema je zapoceta finansijsko-ideoloska propast medijske kuce B92, i radost Srba zbog iste.
Drzi se teme, molim te, jer ce moderatori u suprotnom biti primorani da te sankcionisu.
opet mi zavidish, slobodno se ushunjaj u Amsterdam, niko te nece prozivati zbog takvih sklonosto, slobodna je to zemlja, i pored toga ima najveci natalitet u Evropi
ps.Evo, bash dok ovo pishem, moja "devojka pored mene spava i ljutice se shto ujutru mora SAM da skuva kafu, jer, inache, to je moja slatka obaveza
Definitivno je ovde jedino da tebe moja intima fascinira. Ja to ne mogu da shvatim drugacije nego kao deo nekakve romanticno-zlocinacke zamisli, i opet moram da kazem da nisam zainteresovan. Sta vise, sama pomisao kod mene izaziva jezu i blagu mucninu.
Ali tema ovde nije sta bi ti meni sve radila a sta si videla u performansima po Amsterdamu - tema je zapoceta finansijsko-ideoloska propast medijske kuce B92, i radost Srba zbog iste.
Drzi se teme, molim te, jer ce moderatori u suprotnom biti primorani da te sankcionisu.
moja "devojka pored mene spava i ljutice se shto ujutru mora SAM da skuva kafu
Moguce moguce, evo najnovijih slika iz Amsterdama...
![]()
![]()
![]()
p.s. ...reci toj tvojoj devojcici da ne pali vise nizozemsku zastavu, malo sto su vas proterali iz Srbije, sutra iz Holandije, sledeca stanica vam je Karachi![]()
Tvoja uzasavajuca intima se otvara pred forumom kao zjapeca provalija strave. Molim te, prestani.
ajde ne podmeci........to su slike sa srpskog Kosova za hsta ste vi, tako "pametni i "hrabri, veoma zasluzni
Rekoh ja malopre da tebi pored devojke nesto fali, a izgleda da ti fali i u glavi![]()
ovakvu konverzaciju cesh morati da vodish sa Pobedonoscevim, tvrdim da ce mu prijati a i, da budem iskrena, pravi ste sagovornici![]()
vidi,
imam dovoljno godina da sam ,na zalost,bio svedok svega sto se desavalo 90 u sfrj
lepo si rekao vojsku jna a ona nema veze sa srbijom tada
na kraju slovenija je proglasila nezavisnost po vazecem ustavu a to sto se nekima u bgd to nije svidelo pa poslao decu bez bojeve municije da brane zemlju,e tog treba u zatvor...
ono sto je srbija radila pod velom da brani srpske zemlje i srbe,nikada nece moci da se sakrije i zbog toga smo i bombardovani i izgubili sve sto se moglo izgubiti...a to da li je agresija ili intervencija nije ni bitno,bitno je da smo mi recimo pobedili nato i druge gluposti...
ovde je poenta da je intervencija ili agresija nato-a dosla kao odgovor na sve one gluposti i zlocine koje je s. milosevic radio svih ovih godina, i ono najbitnije da nije bilo nje on bi i dalje vladao ovom zemljom,kao fidel kastro
Ja ne znam kako si zaboravio onih 100.000 do 250.000 nestalih Albanaca za koje je Dzejmi Sea sugerisao da su pokopani na stadionu FK Pristina.
3nojavi Omladinac:a tek izjava stejt departmenta u njujork tajmsu da fale 500 000 siptara je bila vrh komedije.
A šta je sa onih 3 000 000 proteranih i barem 100 000 ubijenih o kojima je govorio Bernard Kušner u Indiji pre neke dve godine?
Na njih ste, kao, slučajno zaboravili, je li?
. Al' namirisace te na kraju, ko esesovac Jevrejce u podrumu.
ps.Evo, bash dok ovo pishem, moja "devojka pored mene spava i ljutice se shto ujutru mora SAM da skuva kafu, jer, inache, to je moja slatka obaveza
Хахахаха па ти си човече легенда
А хистерична у свом нападу због недостатка џиџе напише такве глупости да ми се окрене желудац,срећо,препоручујем ти да одеш на Б92 форум и да удариш по Србима клерофашистима
А ставрос је таква дијабола да је и срамота дискутовати са њим...`Ајде,мајке ти,дај те доказе за МИЛИОН ПРОТЕРАНИХ белих капица,чисто да нас просветлиш...И гарант - или немаш више од 19 `дина или си једноставно неписмен... Знаш онај виц : Како се зове цига супер-херој?Непис-мен
А за оно БИЛО ЈЕ НА ЦНН-у ћу самопа онда
...
Било је на ЦНН-у да треба да не идете на клерофашистичке форуме где говоре да је истина да Срби нису започели рат и да по важећем Уставу Југе нико није смео да се одвоји без пристанка свих република...Ај у здравље![]()
a to da li je bilo na cnn ili nekom drugom svetskom mediju...
pa vidi cn gleda ceo svet i sta oni kazu ceo svet mis.i da je tako a to sto srbi kao i uvek imaju neku svoju istinu to je nas problem
Šta god bio razlog,za mene B92 nije ona "stara b92"već se pridružila ostalim tv stanicama sa uopštenim načinom izveštavanja,a neko tzv.istraživačko novinarstvo se svodi na to samo da eto malo zainteresuju svoje gledaoce i javno objave većinu stvari koje ionako kruže u javnosti.
Šta god bio razlog,za mene B92 nije ona "stara b92"