Preprodaja automobila

To za muljana ne znam kako je porez regulisan u Hrvatskoj ali verovatno ako prodaš na svoje ime onds si ostvario dodatni prihod na koji bi trebao da platiš porez .. znam da sam prodavao par auta u Hrvatskoj i tržište je malo bolje nego u Srbiji ali je loše... Koliko auta smijete promeni godišnje bez da vas porezns češlja.. Ovde na zapadu je 3.. 3 ti 3 žena 3 cale 3 keva itd i eto ti tih 24 komada koliko planiraš da vrtiš..
Hvala, zanima me jos jesi kupljena auta odmah carinio, tehnicki i registracija pa stavljas na prodaju ili ga dovedes pa neka lezi dok se ne proda s nizom cijenom i to radi kupac.. zanima me najvise kako se kupci ponasaju jer znam da tržiste nije sjajno pa ne zelim u startu izgubit i onih par potencijalnih kupaca.

I kako si s tablicama, dovozio ga isti dan na stranim tablicama ili koristio zoll table pa si povecavao troskove

Hvala, zanima me jos jesi kupljena auta odmah carinio, tehnicki i registracija pa stavljas na prodaju ili ga dovedes pa neka lezi dok se ne proda s nizom cijenom i to radi kupac.. zanima me najvise kako se kupci ponasaju jer znam da tržiste nije sjajno pa ne zelim u startu izgubit i onih par potencijalnih kupaca.

I kako si s tablicama, dovozio ga isti dan na stranim tablicama ili koristio zoll table pa si povecavao troskove
To ne mogu da se setim pošto je išlo preko jednog koju je imao salon.. Ja sam mu slao a šta i kako dalje to nzn.. Mislim da ih je carinio odmah.. Ako moze bolje ih je pripremiti i držati bez carine čisto što ti manje para stoji na livadi a i carina pada ako se ne proda..
Slao sam iz Danske oni imaju papirne tablice po danu 13€ pa koliko misliš da ti je dovoljno da sve završiš.. Malo je specificno jer se traži povrat carine i pdv a onda ti normalne tablice ne važe..

Poslednja izmena:

Back