- Poruka
- 62.443
potrebno je da jedno od partnera povuce napred,a da drugi to prihvati.Bez oba cina (i povlacenja napred i prihvatanja toga),takva veza je osudjena na propast. I bolje je da se raskine,jer kasnije moze da postane jako, jako mucno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
potrebno je da jedno od partnera povuce napred,a da drugi to prihvati.Bez oba cina (i povlacenja napred i prihvatanja toga),takva veza je osudjena na propast. I bolje je da se raskine,jer kasnije moze da postane jako, jako mucno...

deluje mi kao da smo sposobni za razlicite nivoe intime.....znam koliko mogu, iskusla sam sa covekom koji moze vise od mene....i posle kad imas odnos sa drugim koji nema tu dubinu deluje ti mlako....ali, i takav odnos moze imate kvalitete, druge kvalitete.....jer ni duboka intima ni ljubav nisu garancija za opstanak veze.....ljudi su nevidjene kukavice i sebicnjaci....cast izuzecima

Znaci dodjosmo do toga da u vezi partneri nikako nemogu biti ravnopravni, vec da jedan uvek mora da vuce napred a drugi da ga sledi....ili se to vucenje napred periodicno izmejuje u zavisnosti od partnera i situacija u kojima su "bolji"...![]()
![]()
a ne ravnopravnost..Pogresnu rec sam izabrala....prikladija bi verovatno bila dominantnost ( jedan vuce napred )...a ne ravnopravnost..
Inace se slazem sa napisanim...

Slazem se sa napisanim, mada nisam ja u pitanju....![]()

Da rezimiramo, nase mlade i manje mlade forumasice su za bilo kakvu vezu u kojoj one odredjuju pravila, a ako to ne moze onda se i najjaca veza rusi. Jesam li dobro razumeo?Da rezimiramo, nase mlade i manje mlade forumasice su za bilo kakvu vezu u kojoj one odredjuju pravila, a ako to ne moze onda se i najjaca veza rusi. Jesam li dobro razumeo?
Nemas veze s vezom... nix, nix...Nemas veze s vezom... nix, nix...

Ako ides sa push push push do granice izdrzljivosti, kako to zoves?![]()

Dokaz, oboje zele samo dokaz. Svako iz svog razloga.A ne znam...pitaj to forumasice koje to rade....inace nikad samo jedan ne pritisce dugme push...obicno jedan gura u jednu stranu a drugi u drugu...sto bi se moglo okarakterisati kao manjak komunikacije, pre svega razumevanja i osluskivanja partnera, sta zaista zeli...
Neam pojma...![]()
Medjutim, iz postova se vidi da veci deo zenskeog dela vodi racuna o dominaciji. Da pogadjam zasto ili znate?Dokaz, oboje zele samo dokaz. Svako iz svog razloga.Medjutim, iz postova se vidi da veci deo zenskeog dela vodi racuna o dominaciji. Da pogadjam zasto ili znate?
Procitaj bolje postove. Bukvalno pise da neodlucni i nesigurni guraj trazeci dokaz, a pogotovo zene imaju za tim potrebu, ako nagadjam zenama je potrebnija sigurnost. Muskarci su nesigurni samo ili bolje receno najcesce da ne ispadnu konji.Dokaz za sta? Da su vojeni?? Ajt pogadjaj....
Mozda neke teze dominaciji iz razloga sto je druga strana neodlucna da bilo sta odredi, dokaze, pokaze...ali mislim da ubrzo shvate da su pogresile pri odabiru partnera... i sledeci put stupaju u vezu sa osobom koja zna sta hoce...

Eto...crossoverprint, bices bitch slapovan...![]()
![]()

Polako, da cujemo i druga misljenja posle ovog posta. Onda odluci sta ces.![]()

Ja pricam o mom postu, a sa takvom sam vec bio, iako je ok, imate li neku drugaciju ili su sve mlade uzele korbac?Jao bre to je zez...na osnovu postavljene slike...![]()

Zar sam rekao nesto netacno? Ili samo ne odgovara lepsem delu foruma?![]()