Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 234.556
Tamo im je zabranjeno a i lako moze da se proveri ko zna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamo im je zabranjeno a i lako moze da se proveri ko zna
ne svaba neko muslimani ,turci,hrvati,ko sve drzi placeve,sve se nesto stisli plase se,provalis prijavis zatvore mu plac ne isplati mu se,al sve ostalo muvaju i zamazuju
Koja je fora sa Opel Insignijom?
Zasto je tako jeftina (ista cena kao Astra J)
Jel skupa za odrzavanje?
Imam drugare koji rade elektroniku i brave na kolima i uvek su mi pljuvali po Renault vozilima da su losi a jednom prilikom sam zvao pred covekom koji mi je trazio Insigniu da mu daju misljenje i ovako mi je jedan od njih rekao "Znas ono sto sam ti pricao o Renou? E pa sve to i jos vise vazi za Insigniu".
Em sto je 2.0CDTI katastrofalno prosao u eksploataciji jer je zakucalo na lezajevima radilice sigurno bar 75% tih Insignia koje su nosile taj motor.Licno sam imao dve od kojih je jednoj zakucao motor na lezajevima a to je kostalo mene 550€ sto znaci da bi obicnog coveka kostalo sigurno oko 700-800€ jer ja imam bolje cene delova i obrade a i jeftinijeg majstora.
Sve u svemu od tada nisam nijednu uzimao a verovatno vise i necu.
Astra J je daleko bolji auto i ima manje problema te je stoga skoro ista s cenom.
Cak i ove Insignie od 2013-te kod kojih je navodno resen problem sa motorom i semeringom uljne pumpe imaju bas nisku nabavnu cenu tako da cim je tako povoljna ne bih ja da eksperimentisem,da je kupim i da eksperiment opet ne uspe.
Kod mene bili prosle nedelej ljudi da vide Citroen C5 a koji su pre toga pogledali jednu
Insigniu a zbog koje su i dosli da je kupe ali nesto im se nije svidela a onda sam ih ja dokusurio sa svim ovim sto sam ovde napisao a i sa porukom kupca koji je vozio 3 godine Insigniu koju je kupio od mene pa je i ona zakucala a ja se sve cudio kako mu je toliko trajala bez problema jer ova druga mi je zakucala dok sam je dovozio iz carine.
I jos kad su provozali C5 sa 2.0HDI motorom odmah su ustanovili da iako ima manje 20ks da ide bolje i kupili su ga i verujem da se voze s osmehom na licu jer taj motor je jedan od najboljih trenutno na trzistu.
Кажу то кад закрља да је слаб неки зупчасти ремен где је шпанер ако сам их разумео...Corsa je lepsi auto i ima vise mesta.
S druge strane ima osetljivu letvu volana i meni licno nekvalitetan lanac na motoru i nervira me njeno prvo paljenje gde u vecini slucajeva zakrlja pa proradi normalno posle nekoliko sekundi..
Koja je fora sa Opel Insignijom?
Zasto je tako jeftina (ista cena kao Astra J)
Jel skupa za odrzavanje?
ja cu da ti dovozim za 50e + troskoviPozdrav ljudi, nov sam na forumu.
Zanima me da li je isplativo u Srbiji raditi biznis sa kolima, u smislu naci nekog ko usluzno dovozi auta iz EU u Srbiju (za pocetak) i resava dokumentaciju, a ja da preprodajem i zaradim na razlici cena. Koje drzave su najbolje za dovesti auta i mozete li da mi preporucite nekog speditera. Pozdrav svima i srecna kupovina!
Trojke su bile lose sa limarijom za razliku od dvojke i generalno jako ih je malo a da nisu radjene.
Cetvorka je pojam za trojku i mozda najbolji Golf a i njoj je pala cena tako da ti je bolje da se malo strpis i skupis novca za cetvorku.