borisbg
Ističe se
- Poruka
- 2.058
Pre nesto vise od 3 godine, kad sam ja kupovao Alfu, stare 10 godina su kostale oko 2500e, sada su iz 2007 preko 3500e.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre nesto vise od 3 godine, kad sam ja kupovao Alfu, stare 10 godina su kostale oko 2500e, sada su iz 2007 preko 3500e.
To je tačno. Automobili polovni su poskupeli poslednjih par godina, recimo u odnosu na 2011
logicno 2008 je bila ekonomska kriza
ja sam 2011 kupio Accorda za 9500e 3.5 god star a taj isti auto se prodaje za 5500-6000e sto je smesan pad cene za 6 godina
Pricam o 2014.
A kad vec pominjes 2008, tad je bio nevidjen pad cena, ja sam Stila kupio 2007. za 8000e, posle godinu dana je vredeo 5000.
Secam se te 2007, odemo na plac on sve rezervisano, kaze prodavac, kad mi stigne sleper, jos dok su kola na prikolici ljudi ih kupuju.
Al taj pad cena 2007 - 2008 je najveci ikad, 30-40% su pale cene za godinu dana.
Evo sad npr Alfi je pala cena za 3 godine mozda 10-15%.
Tesko je i odrediti koja je zapravo cena,sad svaka susa kaci besplatni oglas sa cenom kolko mu treba
Dve trecine oglasa su "zaludni" likovi koji lupe neku cenu po sistemu APP i kao "cekaju " kupca
Primer bolidi koji za Golf cetvoke 2002 traze 3500 i vise evra
Primetio sam neke pacijente koji vec 4-5 meseca vrte isti oglas
E sad tu je problem sto se i oni koji stvarno hoce da prodaju automobil se orjentisu prema ovim zaebantima
Pitaj suraka posto je promena lamele za taj subaru, samo za ruke.
upravo tako. Kreditni balon se raspukao
To samo pokazuje da ljudi uzimanjem kredita rade u korist svoje stete
Sve kad se kupuje za kes kosta 2-3 puta manje nego kad se kupuje na kredit.
Isto sto se desilo sa autima se desilo i sa nekretninama
pitacu ga tast mu vozi Imprezu limuzinu mislim 2001/2 godiste i koliko znam zadovoljan je![]()
Još kad bi nam objasnio kako da iskeširamo recimo 15 000 evra za nov auto?
Jel 4x4?
stedi dok ne skupis ili ako ne mozes da skupis kupi polovan. A cim se smanjuje traznja za autima , tj mali broj kupuje , automatski padaju cene
Seti se samo koliko su skuplji bili novi automobili pre 10 godina u odnosu na danas.
- - - - - - - - - -
nije 4x4 vec Subaru Symmetrical AWD
stedi dok ne skupis ili ako ne mozes da skupis kupi polovan. A cim se smanjuje traznja za autima , tj mali broj kupuje , automatski padaju cene
Seti se samo koliko su skuplji bili novi automobili pre 10 godina u odnosu na danas.
Taj Subaru 1.5 benzinac ide kao trotinet a trosi kao kamion. Dizajn enterijera mu je nista lepsi nego u Loganu ili Puntu.
Nije ta cena bez razloga tolika, niko nista ne poklanja danas.