mario80
Stara legenda
- Poruka
- 86.309
Jel to onaj kais sto pliva u ulju i raspada se?Ima I sa kaisom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to onaj kais sto pliva u ulju i raspada se?Ima I sa kaisom

Gde si miran 3000 evra plus 1000 evra dp filter i kaisnik 500 evra plus ruke sveukupno 4000 evraA I neznam sto je problem uloziti u auto. Takav auto spreman za veliki servis je jeftiniji i kad to odradis miran si ..Bolje nego uzeti nesto na pola platiti dobro pa onda kroz neko vreme ulagati sve to ..

NijeJel to onaj kais sto pliva u ulju i raspada se?![]()
4000€ nije realna cena tamo gde su plate 300-500€ ..ja to završim ovde u Danskoj dosta jeftinije .. Lanci i spaneri set kosta 130€ ima i jeftiniji ali uzimamo samo provereno ..Gde si miran 3000 evra plus 1000 evra dp filter i kaisnik 500 evra plus ruke sveukupno 4000 evra
Kazem ja zeni pa ovo sve po 500 evra hahaha bmw 500 evra gutntag
A tada je mogla da kupi nov hyundai tucson bio 18.000 evra 7 godina garancije. Pa krenula da mrsi kako to voli rekoh ok jbg spremi 1000 evra u dzep i karticu za slep pa vozi to sto ti se sviđa. Ja nemam vremena vise da te vozim hyundaijem do gigine supe gde servisira
Pazi zarađuješ 5000 evra mesečno i ideš da kupiš polovnu kršinu iz uvoza
Bez komentara.
Pogledajte prilog 1307856
To je ford 1,0 ecoboost 3 klipa najjači auta za uzeti pare ..Ja onog mog nisam ni stavio na prodaju onaj Vijatnamac kako ga je završio tako ga čovek odvezao ..Ni video ga nisam ni oprao usisao nista... Čovek došao da radi nešto na svom starom autu pa kad mu je dao sta sve trba raditi odustao i oterao na otpad ali je video Fiestu i kad je čuo šta se radi i da dobija 2g garancije odmah je kaparisao 2g garacije daje on ja sa tim nemam nista ..Trazim kopam da mi je jos takvihJel to onaj kais sto pliva u ulju i raspada se?![]()
..Ljudi ih vole kad je mala km ili kad je urađen motor..
Tucson za ispod 20k evraGde si miran 3000 evra plus 1000 evra dp filter i kaisnik 500 evra plus ruke sveukupno 4000 evra
Kazem ja zeni pa ovo sve po 500 evra hahaha bmw 500 evra gutntag
A tada je mogla da kupi nov hyundai tucson bio 18.000 evra 7 godina garancije. Pa krenula da mrsi kako to voli rekoh ok jbg spremi 1000 evra u dzep i karticu za slep pa vozi to sto ti se sviđa. Ja nemam vremena vise da te vozim hyundaijem do gigine supe gde servisira
Pazi zarađuješ 5000 evra mesečno i ideš da kupiš polovnu kršinu iz uvoza
Bez komentara.
Pogledajte prilog 1307856

Sve diskov i i pločice dao sam i proizvođača. ..Ovaj traži sa rukama servis menjača 350 evra sveukupno pa nađi neku računicu. Prednje kočnice misliš komplet svi diskovi i pločice? Jer je sve bilo za zamenu komplet.
Gutntag bmw 500 evra![]()
Kljucevi na OSB tabli, cunak onaj stedista, sto znaci grejanje na drva. Da nije mozda to onaj cuveni ovlasceni u EU?I mario radi servis kod Gige u supi.
Pogledajte na slikama reklamu za ulje Motul a to u vlascenim servisima nema.
A sto se tice ulaganaj od 350€ u auto posle 130k km pa to je za neverovati.
mario covece pa ti ces da ulozis 350€ u auto posle 20 godina jer toliko ti treba da naguras tu kilometrazu.
Nije valjda da ne mozes da skupis toliko posle toliko vremena?
Bmw se popravlja kod gige u šupu šta nije jasno? Hyundai se popravlja u ovlašćenom servisu kada sam u hr a u srbiji za iste pare kit komerc. Radim samo male servise jbg.Kljucevi na OSB tabli, cunak onaj stedista, sto znaci grejanje na drva. Da nije mozda to onaj cuveni ovlasceni u EU?
Bez ruku jbgSve diskov i i pločice dao sam i proizvođača. ..
U BMW puno ali kod ovih koje ja koristim je dosta manje ..oko 1000€ je lanac plus ovo ostalo ..negde oko 1300 do 1500 max bi bilo za togBez ruku jbg
Koliko su ruke za veliki servis tamo kod tebe?
Ako nema alat za zakliicavanje onda ih ne radi jer je on isti za sve modele sa tim motoromU grčkoj kaže 850 evra ruke zamena lanca tako da je ovo ok. Pitao drugar kaže treba neki alat za bmw koji nema pa nije mogao njegov majstor. Bolje ovako možda je moglo i jeftinije nisam se baš zanimao i cenjkao. Njoj super skoro duplo jeftinije nek i naš giga u šupi zaradi![]()
jel se tu menja i neki zamajac u tom servisnom intervalu? 
Ne dugo to traje 2 seta kvacila ima skicno kao na motoru i ima specijalni alat za stelovanjePa da to sam mislio nema taj set ali je radio negde kod nekoga. I još to skidanje menjača pa jbt koji kreten može tako nešto da smisli lanac sa zadnje stranejel se tu menja i neki zamajac u tom servisnom intervalu?
![]()
Da toliko je bio kada sam hteo da menjam auto, tada su se još probijali na tržištu danas košta 10.000 evra više.Tucson za ispod 20k evra![]()
Jel to još jedan N1 koji ćeš da preradiš u putničko pa atestiraš i registruješ na svoje ime ko onaj prethodni fijat?A evo jos jednog krsa,kako to mario laze na forumu,a koji jos nije stigao u Srbiju.
Opel Combo 1,4 T-jet CNG 2013.
Slika iz inostranstva.Pogledajte prilog 1309994

E tu dule i ekipa nastupajuNajtrazenija su ona oko 2000.

Meni se taj audi baš sviđa šteta što nemaju neki štedljiviji motor kao 1.6 tdi recimo.