Препоруке за куповину возила

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PALA CENA UDALA SE LEPA BRENA!

Spreman za registraciju! @Dule 021 javi ako hoćeš da ti nađem neki dobar auto.

Screenshot_2023-03-06-12-19-51-070_com.infostud.android.pa.jpg

On bi zeleo da je koreanac japanac pa ih zato stavlja u isti kos.
A licno sam gledao u salonu Toyote njihove modele sa koznim volanima i to je tuga kako je to uradjeno. Svaki ovaj majstor bolje usije volan i izgleda ozbiljnije od tih fabrickih na Toyotama.
Prosto nisam verovao da su tako lose to odradili.
Verujem da se majstori koji rade te volane smeju kad vide te tojotine volane.
mario kad sam ja imao korenace i japance ti si jos vozio nemca.
Pogotovo koreanca sto ne mogu da kupim a rapidno ima pada cena u odnosu na konkurenciju.Zato ih i ne kupujem.
A japance ne uzimam jer su preskupi i teze se prodaju.
Ne gledam iz ugla korisnika nego iz ugla prodavca ako me razumes.

Skupo i mala marza ,,,To vam je tenutno na zapadu,,,Danas licitiram Skodu Okataviju 2015 dsg 1,6tdi sa lepom opremom ...1200€ je prodata ispod trzisne vrednosti takve sredene ,,, Treba otici po nju 100km napraviri veliki servis mozda neki deo ofarbati jer je prijavio koroziju na dva mesta i sigurno ima tu jos sitnica ,,Treba biti madionocar da ti tu nesto ostane ,,

Sve je to super ali ti i igi dajete pogrešne savete jer ste preprodavci. Jedno je utegnuti krš i odma prodati a drugo je kupiti auto i voziti nekoliko godina bez preteranih ulaganja.

Ti recimo uzmeš auto produvaš mu dp filter i oribačiš egr ventil i odma u prodaju a kupac posle shvati da je motor truba posle pola miliona km i da vrlo brzo zakreči egr i dp filter.

Skupo i mala marza ,,,To vam je tenutno na zapadu,,,Danas licitiram Skodu Okataviju 2015 dsg 1,6tdi sa lepom opremom ...1200€ je prodata ispod trzisne vrednosti takve sredene ,,, Treba otici po nju 100km napraviri veliki servis mozda neki deo ofarbati jer je prijavio koroziju na dva mesta i sigurno ima tu jos sitnica ,,Treba biti madionocar da ti tu nesto ostane ,,
Ostane tu par hiljada evra ako znaš da prsneš kompresorom i zameniš par delova, opereš sonom kiselinom motor i felne.

Skoda iz 2015 reciklaža a tvoj iz 2008 sta mu on onda dođe. Ovo su licitacije gde ne može svako da kupuje samo za ljude iz bransu sa pdv brojem
Reciklaža škoda kada ima pola miliona km ti gledaš uvrnuto ko i dule nerealni ste u očima normalnog potrošača koji neće da čuči po servisima i remontuje kugle, spone, menjače, dizne. Nije svako lud i glup.

Auto u inostranstvu ima 40.000 km godišnje stvarno otkud mi to? Evo juče sam predao onu bembaru na veliki servis. Uvezena iz italije sa 220.000 km 4-5 god stara. Ta tvoja škoda ima 350.000 km. To znači dp filter crko, plivajući opet, dizne, egr, diskovi.

Lepo kažem reciklažno dvorište.
Nema svaki toliko...Kupuju dizele oni loji voze vise ali ne voze svi 40k .. ova škoda je presla 220k

Nema svaki toliko...Kupuju dizele oni loji voze vise ali ne voze svi 40k .. ova škoda je presla 220k

Dizela kupuju samo oni koji prelaze vece kilometraze na otvorenom, u gradu svi veze benzince ili na neka alternativna goriva.
Pricao sam sa kolegom koji vozi Fabiu i Hondu dzez, ne prelazi toliko da bi mu se isplatilo da kupi dizela.

Benzinci i na otvorenom ne trose puno zavisno od kubikaze.

Da ali ovde su uglavnom manji benzinci najvise zastupljeni jer su to uglavnom manja vozila koja lakse idu kroz gradsku guzvu i lakse je naci parking za njih.
Karavani su vecinom dizeli koje koriste za odmore i neke vece nabavke.
Nema registracija svake godine vec samo osiguranje i na tehnicki koji je na svake 2 godine pa nije udar na kucni budzet kao u Srbiji da se imaju 2 automobila.

Možda ali sve ovo što se uvozi je u tom fazonu kao što sam naveo. Valjda je to ta računica za izvoz ostalo ostaje u zemlji.
Nisu svi takvi ali veliii deo jeste..Moj skolski iz Bosne došao i uzeo u Nemačkoj Mecku B sa 500k km za nekih 2000€ I moli boga samo da dođe kuće tamo će raditi genralku ..Ja to ne razumem ..Nasao sam mu istu takvu za 3500 u crnoj boji 250k km ispravana ko pista ..Njegova je Nemačka taxi boja ..
Racunica je sledeća daj jeftino pa ću da krpim nekako ..
Koliko će ga ta mecka izaci dok je sredi i lakira sigirno preko 3000€ I jos uvek je to +500k a mogao je odmah da da tr pare I sa se ne zajebava i imao bi auto koje je duplo manje prešlo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back