Препоруке за куповину возила

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisu svi takvi ali veliii deo jeste..Moj skolski iz Bosne došao i uzeo u Nemačkoj Mecku B sa 500k km za nekih 2000€ I moli boga samo da dođe kuće tamo će raditi genralku ..Ja to ne razumem ..Nasao sam mu istu takvu za 3500 u crnoj boji 250k km ispravana ko pista ..Njegova je Nemačka taxi boja ..
Racunica je sledeća daj jeftino pa ću da krpim nekako ..
Koliko će ga ta mecka izaci dok je sredi i lakira sigirno preko 3000€ I jos uvek je to +500k a mogao je odmah da da tr pare I sa se ne zajebava i imao bi auto koje je duplo manje prešlo
Da je to samo generalka nego je pitanje u kakvom su stanju i ostali delovi na vozilu.

Da ali ovde su uglavnom manji benzinci najvise zastupljeni jer su to uglavnom manja vozila koja lakse idu kroz gradsku guzvu i lakse je naci parking za njih.
Karavani su vecinom dizeli koje koriste za odmore i neke vece nabavke.
Nema registracija svake godine vec samo osiguranje i na tehnicki koji je na svake 2 godine pa nije udar na kucni budzet kao u Srbiji da se imaju 2 automobila.
Pravi gradski auti su manje kubikaze znaci nije to samo velicina u pitanju i onda je logicno da i manje trose.

Evo ih ipak su to gumice ventila, dal je moguće da se i to menja na velikom servisu?!?? 🤪

Screenshot_2023-03-08-02-19-46-414-edit_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Nisam ja ništa plaćao ni kupovao, ženi to prodali pod veliki servis u kijevu, počo rat i delovi tek sad stigli preko sedam gora i sedam mora.

Servis menjača zamena kartera, ulja i filtera 350 evra. Do sada nije menjano dal raditi? Bmw kaže da ne treba raditi.

Ovako danas izgleda sutra gotovo:

Pogledajte prilog 1306928
Pogledajte prilog 1306929
Pogledajte prilog 1306930
Pogledajte prilog 1306931
Naravno servis menjaca se radi na max 140k .. Koji to bmw kaze da ne treba ..Oni bi igleda da prodaju menjac za 7k €

Poslednja izmena:
130.000 km servis menjača 350 evra 😱😱😱

Kako god.

Elem kočnice i transmisija 1000 evra
Veliki servis 1000 evra (kod gige u šupu)

Dp filter treba da se menja :lol: poništen tj upisano da je stavljen nov jer se auto vozio po otvorenom ali uskoro i to treba da se menja.

Svi kaiševi, roleri, pumpa za vodu su original nikad menjani i traju dugo kako kaže giga.

Ono što se čuje malo je kaišnik koji košta okruglo 500 evra i treba da se menja u dogledno vreme.

Da podvučem crtu.

Auto iz uvoza (italija)

Šoferka se potrošila i zamenjena 120 evra kineska original bolja od prve ugradnje.
Račva vode, antifriz, egr čišćenje 350 evra.

Plus ovo gore sveukupno 2500 evra na 260.000 km (neko je skinuo 30 tkm)

U narednih 20.000 km treba da se menja kaišnik 500 evra plus ruke kod gige u šupu.

Dakle za auto iz uvoza (BMW) odma da spremite 3000 evra. Samo za redovno održavanje!

koliko košta novi dp filter?
dodatnih 500 evra plus ruke kod gige u šupu :lol:

a lepo sam rekao da auto iz uvoza ne može da se vozi duže od 3 godine!

Poslednja izmena:

Kako god.

Dp filter treba da se menja :lol: poništen tj upisano da je stavljen nov jer se auto vozio po otvorenom ali uskoro i to treba da se menja.

Svi kaiševi, roleri, pumpa za vodu su original nikad menjani i traju dugo kako kaže giga.

Ono što se čuje malo je kaišnik koji košta okruglo 500 evra i treba da se menja u dogledno vreme.

Da podvučem crtu.

Auto iz uvoza (italija)

Šoferka se potrošila i zamenjena 120 evra kineska original bolja od prve ugradnje.

U narednih 20.000 km treba da se menja kaišnik 500 evra plus ruke kod gige u šupu.

Dakle za auto iz uvoza (BMW) odma da spremite 3000 evra. Samo za redovno održavanje!

Nije to svaki auto to je bmw n47 zato ja kupujem mercedese mada i oni znaju da zezaju sa senzorima jel su stavili modul na sve ..

Kako god.

Da podvučem crtu.

Auto iz uvoza (italija)

Automatski menjac sa 8brzina salta kao smajser milina za voziti .ako nemaš 350€ svakih 140k km za odrzavanje kupi manuelni A ako nemaš pare gebralno za održavanje BMWa kupi Fiata .. Nzn sta je tu problem ..Ja sam radio servis na Porsche Macan brdo para a nisam nista specijalno menjao malo kocnice i vazdusni jastuk..Više od tog velikog servisa delovi samo , sve sam radio ..

Poslednja izmena:
I mario radi servis kod Gige u supi.
Pogledajte na slikama reklamu za ulje Motul a to u vlascenim servisima nema.
A sto se tice ulaganaj od 350€ u auto posle 130k km pa to je za neverovati.
mario covece pa ti ces da ulozis 350€ u auto posle 20 godina jer toliko ti treba da naguras tu kilometrazu.
Nije valjda da ne mozes da skupis toliko posle toliko vremena?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back