- Poruka
- 75.352
Aj ti kao nikada nisi vido koliko su te mazde trule ko bulja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bolje da uradi kad je vec videoZavisi koliko korozije je u pitanju .. Ne verujem da je iz Nemačke nesto puno na podu prugovima ili šljoljama one imaju zastiru . Verovarbo misliš na ramena ,most amortizere i sl ... Mozes uzeti ciicnu cetku skinuti sa površine namazati Rust stop pa baciti zastitu . Ali ne vidim razlog sto sto bi to radio jer to zahteva dosta vremena Postavi slike da vidimo o cemu se radi da ti možemo vise reci![]()
Nebi trebalo biti iz Nemačke.. Uvozi sam auta iz Nemačke i tu nije bilo bas problema sa korozijom.. Kod mene jeste na MazdamaAj ti kao nikada nisi vido koliko su te mazde trule ko bulja![]()
Nema nista od toga korozija radi ispod i izbit ce za 6meseci ako prvo ne da neki premaz koji je jede kao ovo npr pa tek onda ide zastita to onda moze da traje par godina .. A to nije jeftinobolje da uradi kad je vec video
prvo skine grubo mehanicki , pa opere , pa antiros , pa moze neka osnovna, 3u1 , pa neka zastita
jeste malo posla ali godinama da ne razmislja
antirost unisti lepo korozijuNebi trebalo biti iz Nemačke.. Uvozi sam auta iz Nemačke i tu nije bilo bas problema sa korozijom.. Kod mene jeste na Mazdama
Nema nista od toga korozija radi ispod i izbit ce za 6meseci ako prvo ne da neki premaz koji je jede kao ovo npr pa tek onda ide zastita to onda moze da traje par godina .. A to nije jeftino
Pogledajte prilog 1073437
Mazda ima velikih problema sa korozijom ,cak i 6 nije imuna na to.Poštovani,
Da li postoje kod vas u Srbiji specijalizovani servisi za uklanjanje korozije sa automobila sa donje strane karoserije.
Majka je kupila mazdu 3 2009 2.0dizel
Auto je uvezeno iz njemačke i prešlo je 190k sto je i provjereno i auto je u tom smislu "mehanički" besprekorno. Šasija spolja nema nikakvih tragova, auto nije udareno. Međutim kad se radio veliki i mali servis auto je pokazalo da je korzija bas uhvatila sa donje strane auta (zbog soli). Da li se ovo moze sanirati i isplati li se to raditi.
Naravno ako moze preporuka nekog provjerenog servisa za ove stvari.
Novac nije problem
Nemaju nove ni ovde kod mene .. Ti pričaš o autima starim 15-20gMazda ima velikih problema sa korozijom ,cak i 6 nije imuna na to.
A za majstora ,zavisi odakle si kod mene ima dobrih majstora.
Izgleda da ti je promakla informacija - Mazda 3 2009 2.0dizelNiko jos nije napisao koja Mazda tj koje godiste.
Moze da bude 2001 a moze da bude 2019 kad neko cita vase postove.
Drugo,koji modeli Mazdi jer nisu svi truljavi.
Spolja gladac a iznutra jadac ,e to je Mazda .Imam golf V golf V cross i polo cross 2007 sva tri auta, ni jedan nije truo toliko koliko ova Mazda. Sa tim da sam ovo troje uvezao proje neku godinu iz njemačke i pola iz svajslcarske. Nemam mogucnost da je slikam odozdo, ali je bas trula da me majstor zvao i rekao da je to bas bas dobro istrulila. Vidio sam je i ja. Ovo mi je auto iskocilo da bih je imao za firmu uz ova dva cross a. Mislim da cu je vratit čovjeku ako to nemam gdje sredit ili ako sređivanje bude vece od 500€.
Mazda je sto se tice motora i unutrašnjosti picikato sicevi etisoni sve kao novo, instrumetalka i kompletna unutrašnjost netaknuta korozije nigdje osim to sto sam naveo
Pa?Mazda stavlja trapove od forda, motore ford i pežo pa to nebi kupio ni da mi poklone.
Mazda stvarno ima problema sa korozijom i to relativno noviji auti,dosta sam citao utiske i probleme drugih ljudi sa razlicitih stranih foruma.Imas slike kad nesto tvrdis?
Mislim na Mazdu a ne na ova dva videa koja kacis godinama i ne znas ni za jedan drugi video.
Sta da unisti rdju ,ako je auto zivi trulez ,raspad?a
antirost unisti lepo koroziju
https://bolago-m.rs/antirost-1-l-irkom
pa onda https://bolago-m.rs/3-u-1-direktno-na-rdju-irkom
koji je i antikorozivna boja
Tezak fail proizvodjacaNove mazde trule ko lada![]()