CAMARO SS
Domaćin
- Poruka
- 4.439
Kakav doktorski odgovor!!!!
E sad mi nije jasno, jer bi ovaj audi trebao da ima 5 cilindara i 20V, da li on trosi npr. vise od mog bmw-a 520i a motor je sestak? Nije mi toliko bitna potrosnja, ali volim da pitam.
Sto se tice 2.5tdi motora i pretpostavio sam da je to onaj iz C4 audija, mozda neke male modifikacije, ali je to u osnovi taj motor, a ja sam vozio pre neku god. C4 sa 2.4 d motorom-petakom i nije lose, samo je malo trom, sto pretpostavljam da sa 2.5 nije slucaj jer ipak ima i turbinu, a i ranije sam cuo da je to u osnovi bolji motoe od 2.4d.
A voleo bih inace da probam taj audijev 4x4.
Reci mi a sta je to na njemu kad ukljucis to dugme, tj. sta se menja u diferencijalu i u cemu je uopste poenta ukljucivanja toog dugmeta.
poenta je u tome sto ga blokiras sto znaci svaki tocak uvjek dobija isto snage (npr kad nije blokiran a skreces lijevo snaga se prebacuje na desni tocak radi lakseg skretanja .....ali nikad ne treba mnogo okretati volan dok je diferencijal zakljucan jer ces ga sj.ebati )i zbog toga nema da proklizava npr lijevi na klizavo a desni stoji u mjestu nego i on cupa i izvlaci gdje drugi ne mogu