Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislis? :roll:
imam priliku da se svaki dan vozim u audiu a8 4.2 quattro i u bmwu m5 i bas ne bi rekla da je audi bolji! m5 pravi cuda ne putu! :D

Pise da ima IZDRZLJIVIJI motor a ne brzi, startniji i to. Znaci ako nije brzi, startniji to automatski znaci da je izdrzljiviji a i BMW je za fensere i za kurcenje mada i audi nije bas daleko ali vise je za ozbiljnije ljude.

pre oko 7 meseci zeznuh se i kupih zabarsko sranje. punta 1.9 jtd. 2002 godiste. veci krs u zivotu nisam video a ne vozio. ko mi kaze da je vozilo marke fiat kvalitetno rado cu ga razuveriti cinjenicama. polonez je za fiat makina nevidjena. fiat je zenski automobil . drugari mi govorili a ja im nisam verovao i zeznuo se. ostalim ponosnim vlasnicima fiat vozila neka je bog u pomoci.

pre oko 7 meseci zeznuh se i kupih zabarsko sranje. punta 1.9 jtd. 2002 godiste. veci krs u zivotu nisam video a ne vozio. ko mi kaze da je vozilo marke fiat kvalitetno rado cu ga razuveriti cinjenicama. polonez je za fiat makina nevidjena. fiat je zenski automobil . drugari mi govorili a ja im nisam verovao i zeznuo se. ostalim ponosnim vlasnicima fiat vozila neka je bog u pomoci.

MasAllah...:ok:

Pozz svima, planiram da se ponovim sa ovim lepim autom, pa imam par pitanja za sve ponosne vlasnike Fiat Punta 1.2 8V

-Koliko mu je potrosnja?

-Kakav je za odrzavanje, posto sam cuo da su Italijani skupi?

-Kako se ponasa posle dosta predjenih KM, posto je sad tesko naci iz uvoza a da je malo presao ili da nije lupan?

-Jel istina da su mekani i da im riknjavaju brzo trapovi?

-I da na kraju, sedeo sam u par na auto placevima, i kvacilo im je jako tvrdo, skripi i nekako koci pedala kad je pustas.... a u auto skoli koj sam vozio nije imam takav problem?

Sta se najvise isplati od ovih vozila? Sta je najbolje kupiti?
Spark, kia piccanto, peugeot 107, atos prime ili fiat panda?

Ja imam picanta i vise sam nego zadoviljan. Za 9000€ dobijes klimu, ABS, servo, elektriku za prozore i naptred i centralno zakljucavanje, petoro vrata. Odlicno lezi, malo trosi, izvanredni veliki retrovizori (sta ces nevolim male) uparkiram se gde drugi ne mogu (sto mogu i drugi sa ovog spiska). Stavio sam i gas. Presao sam 23000 za 11 meseci bez ijedne primedbe.

Mislim da je sada za poredjenje i10 a ne prime.

Servis je na 15000 i kosta 6700din

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back