Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trose benzinci kod Toyote ulje! Ja sam imao svojevremeno MR2 i srkala je litru na 1000 km a savrseno je radila ,nije dimila i nije smrdelo iz auspuha.
Po fabrickoj specifikaciji kod vecine proizvodjaca automobila je normalno ako auto potrosi 0,75 L na 1000 km.
Ovo je 100% provereno i pise u svakom uputstvu za rukovanje.
Cak na masinskoj obradi glava i blokova Cubi u Novom Sadu kazu da ako auto ne trosi ulje u normalnim kolicinama da se onda svi delovi i sklopovi motora ne podmazuju dovoljno jer ulje se mora potrositi u nekoj kolicini usled trenja i temperature motora.U ovome zaista i ima logike.

Trose benzinci kod Toyote ulje! Ja sam imao svojevremeno MR2 i srkala je litru na 1000 km a savrseno je radila ,nije dimila i nije smrdelo iz auspuha.
Po fabrickoj specifikaciji kod vecine proizvodjaca automobila je normalno ako auto potrosi 0,75 L na 1000 km.
Ovo je 100% provereno i pise u svakom uputstvu za rukovanje.
Cak na masinskoj obradi glava i blokova Cubi u Novom Sadu kazu da ako auto ne trosi ulje u normalnim kolicinama da se onda svi delovi i sklopovi motora ne podmazuju dovoljno jer ulje se mora potrositi u nekoj kolicini usled trenja i temperature motora.U ovome zaista i ima logike.

:ok: I za 406 benzinac npr. je normalna potrosnja od 0.5l na 1.000km

Stigao je sexi Saxo! 2000 godiste sa 1,1 motorom a tu je i klima.:D
erzw34.jpg

2vc88j4.jpg

Jedino mu je volan nesto los.:D Mora da je presao ogromnu kilometrazu.:per:
ndmp2b.jpg

Kod mercedesa stoji do 1 l na 1000km .to firme pišu zbog sigurnosti svoje ali to ne znači da auto potroši i jedan gram.Oni sebe ograđuju time da ukoliko ima potrošnje ulja mogu svakome da kažu pa tako piše u prospektu.

Pa to je to,i sa tom litrom on ce ici OK,imam Pezo-a koji ima jos malo 300000 od zamjene do zamjene ne dosipam,otprilike litra je razmak od maks do min,a na deset hiljada mjenjam.:)

Vidim da nisi uvezao niti jedan Mitsubishi u zadnjih 2 godine, da ne brojim dalje
A i što bi, ne isplati se tvom drugaru automehaničaru da uvoziš Mitsubishi

Verovao ti ili ne ali pre dve nedelje sam mogao da uzmem SpaceStar 1,6 16V 2002 u jako lepom stanju i jednom manom da su zadnja gepek vrata morala da se ofarbaju sto je 50 eura a sve to za 1600 eura i nisam smeo da ga uzmem.
Nadam se da ti je ovo sve reklo o tome koliko je Mitsubishi prodajan a ovo je ziva istina.

Verovao ti ili ne ali pre dve nedelje sam mogao da uzmem SpaceStar 1,6 16V 2002 u jako lepom stanju i jednom manom da su zadnja gepek vrata morala da se ofarbaju sto je 50 eura a sve to za 1600 eura i nisam smeo da ga uzmem.
Nadam se da ti je ovo sve reklo o tome koliko je Mitsubishi prodajan a ovo je ziva istina.

Nisi smeo da ga uzmeš ?
I ja sam mogao da oženim Moniku Beluči ali nisam stigo do nje

to i ovako treba dva km da pretekneš šleper, a još kad pustiš klimu, onda i ne pokušavaj da pretekneš šleper...:lol:
Sta ce u gradu sleper? A i da ga ima sto bi ga obilazio kad je ogranicenje brazine na 50 km/h?
Ovo je gradski auto i van grada ide veoma retko tako da nema potrebe za obilazenjem nikakvih slepera.
Zato registracija kosta za njega celih 10500 din i evo podataka o performansama.

http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=15203
A sta cini Mitsubishi u toj klasi i to mnogo mladji model evo podataka.
http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=15745
I sta je tu sad mnogo bolje?

Poslednja izmena:
Sta ce u gradu sleper? A i da ga ima sto bi ga obilazio kad je ogranicenje brazine na 50 km/h?
Ovo je gradski auto i van grada ide veoma retko tako da nema potrebe za obilazenjem nikakvih slepera.
Zato registracija kosta za njega celih 10500 din i evo podataka o performansama.

http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=15203
A sta cini Mitsubishi u toj klasi i to mnogo mladji model evo podataka.
http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=15745
I sta je tu sad mnogo bolje?

Ti si neponovljiv,ali stvarno !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back