Tu si potpuno u pravu!

Gledam kraljeve kako pisu da im trose kola kao da idu na vazduh a u realnosti nijedan jos nisam imao benzinac a da trosi manje od 8L u gradskoj voznji. Moj Punto 1,2 16V je zimi trosio i preko 10L a kad to kazem nekom reaguju u fazonu-nije mi nesto ispravno. Prava i cista gradska voznja postoji i tu svaki auto trosi kao sto pricaju da Punto 1,2 trosi 7L a plinasi koji ga voze kazu da trosi izmedju 9 i 10L u gradskoj voznji.Pa zar auto sa sekvent uredjajem ne trosi isto plina kao i benzina?

Ono sto ja znam je da potrosnju digne za 1L hteli mi to ili ne hteli tako da ispadne potrosnja tog Punta izmedju 8 i 9L sto je realno.
Kriza je stegla pa neretko vidim na tim malolitraznim automobilima ugradjen plinski uredjaj a cinjenica je da i on nije vise skup kao nekada pa se sve vise ljudi resava na to.
Stize sutra i ona Zafira 1,8 16V 2001 sa neverovatnih 76k km a po mom zahtevu ce biti i carinjena na tu kilometrazu.Na tom kamionu je i Mazda 2 za koju jos uvek ne znam koliko je presla a sledece nedelje stize Mercedes.Dobio sam i najnoviju ponudu Opel Astri H 1,4 16V 07'-08' limuzina sa N Joy opremom i Pasata 1,6 FSI limuzina al otom potom.