Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znam, imo sam blizak susraet al sreca pa mi rodjendan dsanas, izvuko se sa 2lit coca-colem nisam snemo da im nudim vino,ne smeju da pije na duznosti z:D

Srećan rođendan sa manjim zakašnjenjem. Da si nam živ i zdrav i da ti auto nikada ne ostane bez goriva. :)

@Dule021
Dule, nosim se mišlju da prodam Taliju i doplatim još i uzmem neki karavan ili monovolumen.
Imaš neku preporuku? Ja sam nešto razmišljao o Mondeu, ali... To je samo razmišljanje, ne mora da znači da će da mi se svidi u vožnji.
Naravno, realizacija bi išla tamo posle završnog računa kada vidim koliko mi ostaje kada se država namiri...

Srećan rođendan sa manjim zakašnjenjem. Da si nam živ i zdrav i da ti auto nikada ne ostane bez goriva. :)

@Dule021
Dule, nosim se mišlju da prodam Taliju i doplatim još i uzmem neki karavan ili monovolumen.
Imaš neku preporuku? Ja sam nešto razmišljao o Mondeu, ali... To je samo razmišljanje, ne mora da znači da će da mi se svidi u vožnji.
Naravno, realizacija bi išla tamo posle završnog računa kada vidim koliko mi ostaje kada se država namiri...

Kad se drzava namiri ostane ti nista :)

Ebala nas i drzava i vlada i politicari!!!!z:((z:((
Evo sta nam rade-red ispred SUP-a u Novom Sadu veceras u 20h i 30m za sutra ujutro da bi se dobio broj.
6000 neregistrovanih automobila ima samo u Novom Sadu za vreme njihovog strajka a da ne racunamo jos one koji su kupili auto i zele da ga registruju po prvi put u Srbiji!
Bruka i sramota! Ako rade 200 brojeva dnevno vi sami izracunajte koliko ce im trebati plus novopridosli predmeti a agencije vec uzimaju po 50 eura za stajanje u redu da bi bez vas uradili registraciju na salteru!!! I onda nema korupcije a to se desava u srcu policije!!!!

Ebala nas i drzava i vlada i politicari!!!!z:((z:((
Evo sta nam rade-red ispred SUP-a u Novom Sadu veceras u 20h i 30m za sutra ujutro da bi se dobio broj.
6000 neregistrovanih automobila ima samo u Novom Sadu za vreme njihovog strajka a da ne racunamo jos one koji su kupili auto i zele da ga registruju po prvi put u Srbiji!
Bruka i sramota! Ako rade 200 brojeva dnevno vi sami izracunajte koliko ce im trebati plus novopridosli predmeti a agencije vec uzimaju po 50 eura za stajanje u redu da bi bez vas uradili registraciju na salteru!!! I onda nema korupcije a to se desava u srcu policije!!!!

Zna se,kriv je Dinkic.

Hvala na cestitkama,posebno bratu Milosu :pivce:
Srecan rodjendan, a poklon si vec dobio od drugova organa :), mislim, nisu te kaznili, jel te...

Nisam ni napravio prekrsaj, prvu pomoc ne racunam u to..ma neki drugari, upoznao sam puno milicije po slavljima.

E, a sta sa ovim slovima ko nema č ć ž za sms parking, jel mogu da prave problem?Nisu valjda toliko ograniceni?
Ja to nikad i ne placam jer kad se zadrzavam duze[>15min]parkiram kod prijatelja ispred zgrada, a do 15min ako pomeram auto nikad ne saljem.

Ovi auto otpadi jel placaju meni, ili ja placam njima da mi oteraju auto ? Verovatno je ovo prvo, jel cena po kg ili...? i kolika je otprilike?
Cige koje otkupljuju staro gvožđe daju 150-200eur za mercedes w123 koji ima preko 1500kg. Ima tu svašta nekih materijala koji idu po različitim cenama na kilo. Naprimer kod fiće im je privlačno to što ima 7kg bakra-hladnjak i el.instalacija(kad se spali izolacija), a bakar košta...Meni dali pre mesec dana za tri stara akumulatora ukupne težine 58kg- 2000dinara. I dođu i oteraju naravno...

Poslednja izmena:
E pa ne moze slike dok ne izadje iz carine. Stavio sam na nekoj od prethodnih stranica slike dok je jos bila u Italiji. A na tim slikama je imala 142k km a sad je morala da se digne zbog umanjenja carine na 174k km tako da mi to izbija 30 eura na granici i 20 eura ovde da bih je vratio na pravu kilometrazu pa ima na jednom plasticnom delu branika malo ulubljence pa pranje i poliranje i ode tako 150 eura na dobar dan a neko radi za te pare po autu samo da bi na brzinu obrnuo neki kes.

Evo da ne kazete da nema slika!z:lol: Jutros bio na malom skuipu trgovaca i speditera koji saradjuju sa firmom preko koje uzimam kola i saznam da Toyota i ostala kola i nisu uterana u carinsko skladiste nego stoje ispred i tako do 4-tog januara i ja prsnem i uzmem auto koji cu da odvezem tamo kad bude trebalo.Imam DVD plejer koji kosta 800 eura u njemu i Toyota ce da noci do tog datuma nezasticena! Zato sam je doterao i oprao i evo rezultata bez ikakvog poliranja i sminkanja!:zskace:

Evo da ne kazete da nema slika!z:lol: Jutros bio na malom skuipu trgovaca i speditera koji saradjuju sa firmom preko koje uzimam kola i saznam da Toyota i ostala kola i nisu uterana u carinsko skladiste nego stoje ispred i tako do 4-tog januara i ja prsnem i uzmem auto koji cu da odvezem tamo kad bude trebalo.Imam DVD plejer koji kosta 800 eura u njemu i Toyota ce da noci do tog datuma nezasticena! Zato sam je doterao i oprao i evo rezultata bez ikakvog poliranja i sminkanja!:zskace:

Bas me iznenadjuje da ga italijani nisu skinuli! :)

Jedan poznanik ima lend kruzer, ali stariji, cini mi se 98 god. 4.000 ccm, td. :) Cudo od auta, ogroman je, a volan motas, motas, motas, i nikad kraja u pm.Za tu kubikazu nema bas neku snagu, nekih 200ks, a s obzirom na masu i ne ide nesto dobro, ali zato trosi :) Treba mu vise od 12 sec do 100, a potrosnja :) na otvorenom 12-13 litra.

Ovako nesto
http://www.polovniautomobili.com/oglas1607430/toyota_land_cruiser_hdj_80/#6

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back