Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.795
Svako pametan će dodati još malo para i kupiti nov auto ako treba, mada ovi likovi što prodaju te mumije od audia nekad imaju i sreće, pa natrče na budale koje kupe te krševe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato je kupovina japanca isplativa.
Samo ko nezna priča drugo.Svako pametan će dodati još malo para i kupiti nov auto ako treba, mada ovi likovi što prodaju te mumije od audia nekad imaju i sreće, pa natrče na budale koje kupe te krševe.
dule kako to tj zašto troši i benzin?
To je motor sa direktnim ubrizgavanjem kao sto je Mitsubishi sa GDI motorom i nasi jos nemaju plinski uredjaj koji ce dovesti plin u tecnom stanju u cilindre.Takav uredjaj preko postoji i nema isparivaca a kosta -ne znam.
Sad posto nisam toliko strucan ne mogu da objasnim zbog cega trosi oba goriva istovremeno ali pretpostavljam da je u pitanju ubrizgavanje.
U svakom slucaju totalno neisplativa investicija i auto sa problematicnim motorom a to se kod nas u praksi i pokazalo pa iz tog razloga sa tim motorima imaju nizu cenu da bi primamili kupce koji to ne znaju a posle ih se opet resavaju.
Mada primamljivo zvuci tih 165 ks koje sam provozao ali sam tad vozio i moju Turbo Astru pa mi je ta Alfa bila lenja.![]()
To je motor sa direktnim ubrizgavanjem kao sto je Mitsubishi sa GDI motorom i nasi jos nemaju plinski uredjaj koji ce dovesti plin u tecnom stanju u cilindre.Takav uredjaj preko postoji i nema isparivaca a kosta -ne znam.
Sad posto nisam toliko strucan ne mogu da objasnim zbog cega trosi oba goriva istovremeno ali pretpostavljam da je u pitanju ubrizgavanje.
U svakom slucaju totalno neisplativa investicija i auto sa problematicnim motorom a to se kod nas u praksi i pokazalo pa iz tog razloga sa tim motorima imaju nizu cenu da bi primamili kupce koji to ne znaju a posle ih se opet resavaju.
Mada primamljivo zvuci tih 165 ks koje sam provozao ali sam tad vozio i moju Turbo Astru pa mi je ta Alfa bila lenja.![]()

Dule, koji je ona najbolji motor sto se Alfi tice, jtd?
Sta mislite o ovom automobilu vredi li ovih para?
http://www.polovniautomobili.com/oglas1592362/daewoo_leganza_20_cdx/#1
Mitsubishi, Honda, Kawasaki
Mitsubishi, Honda, Kawasaki

Tebe je izgleda neka ženska žestoko nagrdila i život ti uništila![]()
Tebe je izgleda neka ženska žestoko nagrdila i život ti uništila![]()
@oskar
Ne mozes kupiti veci auto za te pare ali 98' i presla klasicnih 160k km? Imao sam nedavno Evandu koju mi je drugar ostavio da mu prodam i razleteo se motor tj klipnjaca je probila blok jer je magarac vozio sa upaljenom lampicom za ulje. Generalno,to moze da bude dobar auto ali i da te osiromasi jer unutra nije pravi opelov motor kako to prodavci obicno prezentuju.
Vredi, mada cenim da su delovi malo preskupi

NAJN, ne
Ne razumije se u auta koliko ti, mlada je i neodlučna, nije to ništa strašno. Bolje no da kupuje auto ko muva bez glave.Pa dobro što si ona napao đevojku?Ne razumije se u auta koliko ti, mlada je i neodlučna, nije to ništa strašno. Bolje no da kupuje auto ko muva bez glave.
Bolje da napadnem, no da bežim, ne ?
A i ta mladost, prilična ludost.