Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko nije probao kako ide Polo sa tim motorom samo moze da prica price jer nema pojma da je taj motor ide mozda najbolje u klasi.S druge strane da je sa 1,9SDI motorom opet bi govorili da to ne valja a plus sto je velika registracija.
Znaci ,narodu ne mozes nikako udovoljiti.
Sto se tice volana sa njim je sve u redu nego na znaku je odsjaj posto sam bocno slikao.:)
Ovo je jos jedan od automobila sa pravom kilometrazom koja nije dizana i ima originalnu servisnu knjizicu od prvog dana gde se vidi da je poslednji servis radjen pre 6k km ove godine. Unutra izgleda u svakom pogledu kao da je presao do 50k km a presao je dosta vise! I sad zamislite vi kad vidite auto kome je izlizan volan i koji je svuda fuckast sa nagnjecenim sedistima i koji je "umoran" koliko je u stvari presao a na satu mu 120k km?:D
Ne jednom drugom forumu pljuju ljudi,ko i svuda,po trgovcima koji vracaju kilometrazu a hvale jednog lika koji prodaje kola i kod koga su sva kola sa manje od 150k km i kad sam im ja to rekao osuse paljbu po meni.Sad ispade da hvalke coveka koji ih vara sto meni sad nikako nije jasno!:dontunderstand:
Evo slika enterijera mog Pola pre ikakvog pranja jer je ovo slikano juce u carini.

Poslednja izmena:
To je manje-vise jasno, da kod auta sa 150-200k km volan ne sme da bude potpuno uglacan, mada kod golfa 4 je to slucaj, kod njega se brzo izlize volan. Al ono sto sam primetio kod vecine automobila da je hauba cesto kraca ili duza u odnosu na krila, negde za 1 - 2 mm, a negde i za ceo prst, npr, na automobilima iz Bugarske, cesto bude duza ceo prst, sto znaci da je odvaljen, a mozda su ga sklepali i od 2-3 auta.

da ali ima previše brdsko planinsko palanačkih jedinki u našem jadnom novom sadu, koji bic. staze koriste za šetnju tako da im ne smetaju ostali glupi pešaci.
postoji i druga klasa ljudi koji misle da sve što ima točkiće treba da ide na bic stazu, jer trotoar zabranjuje točak. to su babe vučnim prikolicama, mame s decom u kolicima, roleri, bilo ko da gura nešto na točkovima... bicikl sam vozio non stop do pre 3god, i imao sam bezbroj kriznih situacija zbog takvih, jednom sam i overio na beton jer sam vozio po uskoj i mokroj stazi prema dva debila koja hodaju ka meni i nemaju nameru da se sklone, klizav onaj beli ivičnjak i...

Neg' sinovi, sto je ovo ovako jeftino? Deluje ocuvano iznutra
http://www.polovniautomobili.com/oglas1669776/alfa_romeo_156_20_jts/

Pazi kako se na ovoj slici vidi da se ne gadjaju linije gepeka sa karoserijom. Pogledaj deo oko desnog svetla, bas se primecuje:

875adbc6bf69-640x480.jpg

A vazdusni jastuk za suvozaca kao da je neko natezao srafcigerom, nesto petljao:

b33ee2d4871a-640x480.jpg

Poslednja izmena:
Pazi kako se na ovoj slici vidi da se ne gadjaju linije gepeka sa karoserijom. Pogledaj deo oko desnog svetla, bas se primecuje:

Pogledajte prilog 214782

A vazdusni jastuk za suvozaca kao da je neko natezao srafcigerom, nesto petljao:

Pogledajte prilog 214783

Na prednjem braniku se ljusti farba, vidi se na slici 3, ispred prednjeg tocka, cep, gde bi trebalo da se navrce kukica za vucu deluje kao da je popunjen gitom i da je branik tako ofarban. Definitivno je da je udaran, e sad sto se tice poglopca air bag-a, nije to nista novo za alfu da tako stoji, iskrive se zabice koje ga drze, i normalno, onda i on ispadne iz lezista. BTW, cena tih zabica je 300-400 din.

Haha! A znas sta mi nije jasno, kupis nov auto, prodas 5 krava, 20 koza, pola jata kokosaka, das sve pare koje si godinama stekao, i onda sa njim predjes 18000km za 20 godina. Koliko treba biti glup i baciti pare na auto? Zar nije mogao da kupi stan i uzima kiriju svih ovih godina, a onda kupi neki krzdavi Yugo koji bi ga vozio tih 70km godisnje. Ne shvatam...to je verovatno ono da pokaze komsijama, on je sad gazda, car, sta li...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back