gost 167296
Iskusan
- Poruka
- 5.962
па поради мало на себи
Neće te Micubišice da mi otkriju tajnu njihovog uspeha, nema šta nisam pokušala...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
па поради мало на себи
možemo da se djoramo, ti meni passata, ja tebi miciku ( jedino što nema je navigacija )
Ima automatski mjenjač, kožu unutra, grijanje śedišta, TV, DVD, eto kažeš nema navigaciju, bi xenone, kompjuter...?
Šta ti je mladi naraštaj, sve bi cure htele da budu Karleuša ( vozio sam matičarku na jednu svadbu gde je Karleuša došla s ovim automobilom, ona je vozila....da sam mogao da biram, provozao bih pre Karleušu nego bmw )
Vozio si maticarku u Micubisiju? Ah sto nisam ta maticarka...![]()
A jeee... Nista onda...a ne, službeni yugo 45
A jeee... Nista onda...
A mogao si malo da se isprsis sta bi ti falilo da si je provozao u limitiranoj seriji.
sve je limitirano draga, sem vremena i gluposti
a kad sam na poslu, vozim službene automobile, ne svoj
A i to sto kazes... Al ne bi ja posle Micubisija u Juga sela... ne ne... S konja na mgarca nikako!
Hyundai i30, najtoplije preporuke, vozim ga vec 3 meseca i iskreno nije dugacak period to ali je stvarno i vise nego opravdao ocekivanja.
Hyundai i30, najtoplije preporuke, vozim ga vec 3 meseca i iskreno nije dugacak period to ali je stvarno i vise nego opravdao ocekivanja.
koi motor?Hyundai i30, najtoplije preporuke, vozim ga vec 3 meseca i iskreno nije dugacak period to ali je stvarno i vise nego opravdao ocekivanja.
X6 voze dileri droge, Kajen voze Amerikanci, Nissan vozi Radiša UroševićImao sam priliku da isprobam i X6-icu i Cayennea i vjeruj mi jedino što ja mogu da kažem za njih je da su to lađe na putu i da nemam zamjerke.

si beše i tries ti merko duzneš?koi motor?
X6 voze dileri droge, Kajen voze Amerikanci, Nissan vozi Radiša Urošević
RR sport. Ende![]()
znači, trebao sam od Karleuše da kupim kilo heroina