Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sladje ili ne ali cinjenice su tu da je strani automobil u odlicnom stanju bolji od automobila u odlicnom stanju vozenog po nasim rupetinama i sa nasim gorivom i nasim odrzavanjem sa ko zna kakvim delovima i uljima.
U nasim ovlascenim servisima se desava kao npr. u InterSremu u NS da ti naplate zamenu ulja a da to ne ucine kao sto su naplatili mom Kumu zamenu polen filter a u drugom ovlascenom skodinom servisu ustanove da niko tu nista nije menjao. Zato prica o odrzavanju vozila dok su pod garancijom u ovlascenim servisima samo zvuci bajkovito ali daleko je to od bajke jer ovo je Srbija a ne zapad gde se ugradjuju originalni delovi iz prve ugradnje i sipaju neprepakovana ulja a vozi po drasticno boljim putevima.

Е сад си ме насмејао. Ја појма нисам имао да постоје два различита одлична стања. :mrgreen: Па немој ме бре зајебавати, ако неко зна какве кљусине се довлаче из Италије онда ти то знаш. 90% тих аута није ни прошло поред овлашћеног сервиса, купују се на кило и утоварају на камионе виљушкарима.
Ако је аутомобил у одличном стању онда је у одличном стању и ту нема много полемике.

ботр крцкају и увозне, прођи кроз царину мало погледај какве канте скидају за камиона, не да крцкају него само што им табле не отпадају.

Е сад си ме насмејао. Ја појма нисам имао да постоје два различита одлична стања. :mrgreen: Па немој ме бре зајебавати, ако неко зна какве кљусине се довлаче из Италије онда ти то знаш. 90% тих аута није ни прошло поред овлашћеног сервиса, купују се на кило и утоварају на камионе виљушкарима.
Ако је аутомобил у одличном стању онда је у одличном стању и ту нема много полемике.

ботр крцкају и увозне, прођи кроз царину мало погледај какве канте скидају за камиона, не да крцкају него само што им табле не отпадају.

E sad ga ti pretera! Ispade po tebi da niko zivi ne dotera dobar auto iz inostranstva nego iskljucivo sve sami krsevi na sta cu se samo ovog puta ja nasmejati. Dolaze itekako i lepa kola na tim kamionima i ne tovare se viljuskarom nego upale i nateraju se na slep.Vidi cuda izgleda da ti ne znas za te momente! A izgleda da ti krckaju i kola koja samo pogledas i uopste ne moras da ih provozas!
I vidi za divno cudo ja evo imam nekoliko primeraka sa originalnim servisnim knjizicama i koja su odrzavana od prvog dana u ovlascenom servisu i zaista su u sjajnom stanju! Pa kako je to moguce kad se dovoze samo ovi sto krckaju? :-)
Rekao sam da je dobar auto iz inostranstva bolji od naseg dobrog auta i to jeste tako.

ne slazem se. veci dresevi stizu iz inostranstva.

brat od tetke mi radi na slepu za dovoz auta iz italije pa znam iz prve ruke kakve krseve dovoze.

srpskih 100000km je kao 300000 iz neke normalne zemlje.
a ovde dolaze auta koja su placena 500-1000, zagletuju ih malo, operu, promijene siceve, pokozze volan, mjenjac, i prodaju ih za 5-6 hiljada km i vise...
ako hoces dobar auto, moras ga platiti

E sad ga ti pretera! Ispade po tebi da niko zivi ne dotera dobar auto iz inostranstva nego iskljucivo sve sami krsevi na sta cu se samo ovog puta ja nasmejati. Dolaze itekako i lepa kola na tim kamionima i ne tovare se viljuskarom nego upale i nateraju se na slep.Vidi cuda izgleda da ti ne znas za te momente! A izgleda da ti krckaju i kola koja samo pogledas i uopste ne moras da ih provozas!
I vidi za divno cudo ja evo imam nekoliko primeraka sa originalnim servisnim knjizicama i koja su odrzavana od prvog dana u ovlascenom servisu i zaista su u sjajnom stanju! Pa kako je to moguce kad se dovoze samo ovi sto krckaju? :-)
Rekao sam da je dobar auto iz inostranstva bolji od naseg dobrog auta i to jeste tako.

Ајде ајде не драми, опет почињеш исту причу...не знам уопште зашто се ти увек осетиш прозваним кад се спомену кршине из Италије и увек имаш ту потребу да браниш своја аута иако те нико не напада :)

То што ти имаш у понуди коректан примерак аута не значи да су већина такви. А и ти сам знаш да нису него ето чисто да браниш неодбрањиво.

Рекао си следеће
ladje ili ne ali cinjenice su tu da je strani automobil u odlicnom stanju bolji od automobila u odlicnom stanju vozenog po nasim rupetinama i sa nasim gorivom i nasim odrzavanjem sa ko zna kakvim delovima i uljima.

на шта сам ја написао да ми није познато да постоје два различита ОДЛИЧНА стања :) једноставно ако ти знаш ту класификацију одличних стања појасни и мени. Ја не сматрам да је одлично стање аута који је редовно одржаван у смислу замене уља и сл. ако му је трап разваљен. Одличан ауто је ауто без мане па таман да је вожен и на Марсу.

П.С.И ајде буди искрен па реци колико процентуално аутомобила из Италије стиже у Србију са уредним сервисним књигама? (не рачунајући новије аутомобиле купљене од лизплана, арвала и сл.) :)

Poslednja izmena:
pa nisam kupio na buvljak ,, ovoje kao na glasu firma da ne reklamiram ,, imaju dva servisa ( Vojvode Stepe i Auto put ) ,,

sve te fiirme furaju auto delove iz kine, grcke, turske koji su kopija originalnih.

I nije problem sto su to delovi koje proizvode druge firme vec to sto su najnizeg moguceg kvaliteta.

- - - - - - - - - -

srpskih 100000km je kao 300000 iz neke normalne zemlje.
a ovde dolaze auta koja su placena 500-1000, zagletuju ih malo, operu, promijene siceve, pokozze volan, mjenjac, i prodaju ih za 5-6 hiljada km i vise...
ako hoces dobar auto, moras ga platiti

to samo u bajci. sve se kvari na broj kilometara.

Jedino sto kod nas moze da propadne brze nego kod njih od losijih puteva jesu delovi trapova , a to je klasicna mehanika i tu nema nista narocito skupo.

Poslednja izmena:
Riveru stizu sa servisnom ali u manjem broju i takva kola su obicno bolja od onih bez servisne mada i tu nema pravila.Ovde sa kolima se mozes nagledati ama bas svega i svacega a ako ukinu euro3 uglavnom ce i biti vozila sa LeasePlana i Arvala pa ce narod imati servisne ali i vece cene.
Tihi ako nisi znao svaki upad u rupu ne steti samo trapu nego i nosacima motora pa i samom menjacu i kvacilu tako da se ne moze reci da trpi samo trap.
Motor sa njihovim gorivom je sigurno bolji od ovog naseg koji je radio na losije gorivo i zbog cega na nekima dizne ranije stradaju a znas i sam da japanci ,konkretno Toyota,nije davala garanciju na dizne dok se kao nije popravio kvalitet goriva kod nas.

sve te fiirme furaju auto delove iz kine, grcke, turske koji su kopija originalnih.

I nije problem sto su to delovi koje proizvode druge firme vec to sto su najnizeg moguceg kvaliteta.

- - - - - - - - - -

to samo u bajci. sve se kvari na broj kilometara.

Jedino sto kod nas moze da propadne brze nego kod njih od losijih puteva jesu delovi trapova , a to je klasicna mehanika i tu nema nista narocito skupo.

******, kako onda auto kod nas sa 200000km raspad, a i ranije, a dodje iz njemacke auto 200000km ko chasha. nije samo gorivo i odrzavanje, nego srbi su stoka brale

******, kako onda auto kod nas sa 200000km raspad, a i ranije, a dodje iz njemacke auto 200000km ko chasha. nije samo gorivo i odrzavanje, nego srbi su stoka brale

srbi su stoka a vi bosnjaci ste na hleb da se mazete ? :)

ma pusti me tih gluposti....

sa automobilima ti je kao i sa svim ostalim stvarima

neko zna a neko ne zna da ih cuva, odrzava itd.

neko upropasti mobilni telefon posle par meseci koriscenja celog ga izgrebe padne mu polomi displej a nekom izgleda ko nov i posle par godina

sve je individualno...

srbi su stoka a vi bosnjaci ste na hleb da se mazete ? :)

ma pusti me tih gluposti....

sa automobilima ti je kao i sa svim ostalim stvarima

neko zna a neko ne zna da ih cuva, odrzava itd.

neko upropasti mobilni telefon posle par meseci koriscenja celog ga izgrebe padne mu polomi displej a nekom izgleda ko nov i posle par godina

sve je individualno...

bosnjaci? :)))))))))

Alfa Romeo 147 250konja unikat

ea699fa6f418-800x600.jpg
144545d88ab6-800x600.jpg

http://www.polovniautomobili.com/oglas3987521/alfa_romeo_147_250konja_unikat/

Zašto nebi dao sa time nemože baš ništa da uradi osim da izkontroliše €uro 1,2,3 ili 4

svojevremeno sam jednom dao I on me kao zove I prica kako je poslednji servis uradjen tad I tad na toliko I toliko km,kao to je saznao negde u nemackoj je radjeno,nije me istripovo samo na osnovu broja se dobija I kod kljuc,otkud znam kakve su provere u bugarskoj,mozda nisu kao kod nas ili po eu,u ovlasnjenom servisu su na osnovu toga videli sve zivo poreklo boju ma sve.mozda I on ima nekog u jacem servisu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back