Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko gledam drže Honde i sada solidnu cenu, ali Akord mi je nekako estetski neprivlačan, suviše ozbiljan za moje godine (dvadesete). Odličan auto inače.
I čitam još za njih da bi trebalo gledati 2.4 motore jer su oni najzahvalniji i najbolji, ali ja bih ipak nešto do 2.000, eventualno 2200.
Šta mislite o Insignijama? Mogu da se nađu za 12,13k? Nema ih puno koliko sam video, ni na drumovima ni po oglasima?

Koliko gledam drže Honde i sada solidnu cenu, ali Akord mi je nekako estetski neprivlačan, suviše ozbiljan za moje godine (dvadesete). Odličan auto inače.
I čitam još za njih da bi trebalo gledati 2.4 motore jer su oni najzahvalniji i najbolji, ali ja bih ipak nešto do 2.000, eventualno 2200.
Šta mislite o Insignijama? Mogu da se nađu za 12,13k? Nema ih puno koliko sam video, ni na drumovima ni po oglasima?

Zastareva polako dizajnerski po meni, mada nema decije bolesti,a opc verzija je stvarno bolesna, nju uzimaj, stavi slobodno plin, ha ha

Tako su neki ljudi pre neki dan hteli da uzmu Seicento pa kad su shvatili da za malo vise novca mogu da uzmu Saxo otvorili se za koju stotku ili ni za koju jer Seicento ide od 1400 pa navise i uzeli su Saxo 1,1 sa klimom koji nije bio teretni i u metalik boji je.Dobili ga za 1650.:per:
Ivane danas sam drzao set za veliki servis u koji spada kais,spaner i dva rolera u neraspakovanoj kutiji GoodYear za Toyotu Corolu 1,3 12V 1990-1992 za smesnih 1000 dinara ali otkud znam dali ti treba pa nisam uzeo a neznam nikog drugog ko jos vozi taj auto od mog drustva.

Oskare, cak i da je jeftiniji za odrzavanje od jugica, svakako je preskup da ga uzmem. Ja hocu sto jeftinije moguce da prodjem a da kupim auto koji nece odmah da se pokvari i da me kosta skuplje popravka nego auto. Kazes da su jugici oko 500, ali ja vidim na ovom sajtu sto je zexy postavio da ih ima i za 200, 300. Sta mislis da li ima sanse da su oni bez kvara iako su toliko jeftini? Ne znam da li uopste da se trudim da zovem?

E sad si nešto pametno napisala.
Nije pametno uzeti auto od 300 € ako svako ko i malo poznaje ato zna koliko koštaju delovi za jedan auto.Počev od guma pa oko motora ,pa ulje ,pa svećice ,pa tehnički jer ako je neko napravio tehnički za 120 € i prodaje ti auto za 200 € znači taj auto ne vredi .Ipak odi malo na razgovor kod nekog majstora da to objasni neke stvari u koje ti nisi upoznata .Ja ti želim sve najbolje sa autom ALI teško za te pare da se nađe nešto što vredno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back