Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
W211 je dobar izbor, definitivno.

Ajde da ja povucem na moju stranu. Za tu lovu koju si spreman da das mozes da uzmes Volvo sa D5 motorom. Nepoderiv dizel. Petak. Ide kao nevreme, trosi kao upaljac. Veliki servis oko 300 EUR. O udobnosti, izdzljivosti, sigurnosti i ostalom ne treba ovde da pricam. Cinjenica je da gubi na ceni vise nego Nemci. Za svaku Alfu je izmislio zivot. Rezervni delovi kao i bilo koji original za bilo koji drugi auto.

Volvo mi ima UZASNU unutrasnjost, sa onom konzolom u sredini po meni su unistili auto ali opet to je stvar ukusa. Ne mislim da je Volvo los auto daleko od toga, ali mi se taj auto ne dopada ni spolja ni unutra. Makar ove koji se prodaju 2003,2004,2005 gledao sam bas i nadao se da je neki drugaciji i da nema pozadi one zasecene tuzne stopove :)
ne bih kupovao auto koji mi se ne dopada

A sta mislis o ovom autu? Lancia Lybra 2,4 JTD 150 KS 2004 godiste u jako dobrom stanju sa originalnom kilometrazom u veoma jakoj opremi sa alkantra kozom,navigacijom,dvozonskom digitalnom klimom,telefonom i svom ostalom opremom koja nam treba. Mozes je dobiti za mnogo para manje od bilo kog BMW-a,Mercedesa,Hondi a onaj ko je proba kaze da za te pare ne moze da se kupi takav auto. Evo cisto da ti zagolicam mastu jer to je ujakov auto koji se odselio u Ameriku prosle godine i auto stoji u garazi a cifra je oko 4500 eura tj zavisi kako se dogovorimo a verovatno ide jos dole da ne stoji.:)

Dule, tvoje misljenje jako cenim jer sam citao prethodne postove i vidim da em sto dajes savete em si prodao par odlicnih automobila :)
Sto se tice lybre gledao sam taj auto na oglasu, stalno mi je izbacivao kad ukucam opremu koja mene interesuje pored ovih jacih marki izbacivao mi je peugeot 407 sw i lybru.
Znam da ima za te pare najbolju mogucu opremu, ali mi je zaista jako ruzan spolja, ne svidja mi se taj dizajn ali bas ni malo i ako mislim da je odnos cene i kvaliteta na strani lybre u toj klasi.
Medjutim trazim auto do 10k koji cu voziti narednih 5 godina (poslednji sam vozio 7) i koji mi se pre svega dopada kako izgleda. suzio sam izbor na 5,6 automobila obilazio ih i sada se dvomum ili troumim oko dva, tri.. BMW 520i e60 (2004,presla 140 000), Honda Accord (2006, presla 120 000), i Honda Civic (2007, presla 80 000)

Oprema ?
Misliš : mašina za pušenje, sauna, jacuzzi i palačinkarnica ?
Pa ja sam napisao da tu opremu i mnogo vise sam imao na svom bmw e39, i hteo sam da kupim nesto bolje.
Recimo parking senzore, grejace sedista, cd sarzer ili mp3 playar makar, lepse uradjen board, koza, senzore za svetla, kisu.. i slicno..
Civic mi je puno lepsi unutra, lepsa tabla deluje svemirski za razliku od Accorda koji unutra deluje bas obicno. Mada mi se spolja najvise svidja od svih..

Amonijak>
E da thesis... hteo sam da napisem kad je dule spomenuo lybru ali nisam mogao u momentu da se setim kako se zove :)
Ista je situacija kao sa Lybrom, mada mi je thesis puno lepsi unutra ali mi je ruzan spolja, ima bolju opremu od svih automobila koje sam gledao ali pozadi oni stopovi napred onaj oblik farova iskreno ne znam koji je to oblik mi je jako ruzan zato ga nisam ni uzeo u razmatranje, mada se slazem sa tobom oprema jeeeeeeeeeeeeee UH.... :)) ne navodi me na greh sad kad sam se skoro odlucio :))

meni nije bitan da je auto startan brz i slicno jer ne jurcam, ne zanima me koliko sekundi mu treba za 100m i slicne po meni gluposti ali volim udobnost volim da ima nesto sto ce mi biti neobicno jer nisam nikad vozio nesto takvo. Uvek sam ugradjivao, budzio, namestao, placao i nikad to nije bilo kao fabricki.
Amonijak.. dobro je ima samo jedna u Beogradu Thesis koja je dosta losije od one gore a za NS nemam kako da odem da bi samo video auto.. :) dobro jee... umalo me pokoleba. Mislio sam da ima neki u Bg pa da odem da ga pogledam :)) zlo...

meni nije bitan da je auto startan brz i slicno jer ne jurcam, ne zanima me koliko sekundi mu treba za 100m i slicne po meni gluposti ali volim udobnost volim da ima nesto sto ce mi biti neobicno jer nisam nikad vozio nesto takvo. Uvek sam ugradjivao, budzio, namestao, placao i nikad to nije bilo kao fabricki.
Amonijak.. dobro je ima samo jedna u Beogradu Thesis koja je dosta losije od one gore a za NS nemam kako da odem da bi samo video auto.. :) dobro jee... umalo me pokoleba. Mislio sam da ima neki u Bg pa da odem da ga pogledam :)) zlo...

Kod Accorda koji su prodavani kod nas uglavnom je osnovna oprema. Ali, ako hoces bolju opremu, onda trazi onaj Type S, on je 2400ccm, 190ks, uglavnom ni jedan nije sa osnovnom opremom:

http://www.polovniautomobili.com/oglas1634329/honda_accord_24_executive_aut/#4
http://www.polovniautomobili.com/oglas1067159/honda_accord_executiv/
http://www.polovniautomobili.com/oglas1670889/honda_accord_s_24/#6

Mada, evo, moze da se naleti i na motor 2.0 sa executive opremom. Ja bi ovog pogledao:

http://www.polovniautomobili.com/oglas1699392/honda_accord_20_executive/

Jeste, a na bukvi rastu limene kante.

Cinjenica je da su japanska vozila, sad vec kroz decenije, dokazala svoju pouzdanost, tako da moram da podrzim Brajana u izjavi da jesu Honde pouzdanije od bilo kog nemca, ma koliko on bio skuplji. Koliko sam uspeo da ispratim neke statistike, jedino se od njih Porsche izdvaja kao vanredno pouzdan, odnosno na nivo japanaca. Ili bar tu negde.

Cinjenica je da su japanska vozila, sad vec kroz decenije, dokazala svoju pouzdanost, tako da moram da podrzim Brajana u izjavi da jesu Honde pouzdanije od bilo kog nemca, ma koliko on bio skuplji. Koliko sam uspeo da ispratim neke statistike, jedino se od njih Porsche izdvaja kao vanredno pouzdan, odnosno na nivo japanaca. Ili bar tu negde.

Kad nemacki taksisti, drzavni zvanicnici, itd. masovno krenu da voze japance, onda cemo da pricamo o pouzdanosti :) Ovako, Mercedes je i dalje no1, a prate ga drugi nemci :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back