Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je Renault kojeg sam danas snimio u NS - u, i zapravo je i jedini Renault koji mi se dopada

Fotografija0065.jpg

Fotografija0066.jpg

Pregledaj kočnice, tj. kočione pločice. Sigurno su za menjanje.

Pogledao sam vec, nazad su na pola zivota, sto nije lose, ali napred su sa manje mesa. Ipak, nece biti potrebno odmah to promeniti. Gume su veoma dobre, dot 2010, Dunlop, alu felne fabricke, takodje odlicno stanje, uradjen veliki servis, mali je za 4000km, jedino nisam siguran u akumulator, cini mi se da ce on prvi u djubre, ali bas da vidim jos koliko ce da izdrzi. Bosch je u pitanju. Kroserija je spolja u besprekornom stanju, stvarno dobro izgleda. Unutra imam par zamerki, na primer, oko glavnog dugmeta na fabrickom cd plejeru je izgrebano, kao da je zensko vozilo ba zagrebalo noktima. Takav utisak ostavlja i kontakt brava, oko nje postoje isto takve kruzne ogrbotine.

Hehe, pa ni meni se ne scidja sto je tu, ali nekkako sam poceo da se navikavam. A definitivno je polozaj rucice odlican, na veoma zgodnom mestu, bas kao u trkackim autima.

To jeste, ali sam nekako vise za klasiku. Sto se tice akumulatora, Bosch je los, prema nekim podacima cak 30% i nesto malo preko je imalo neku fabricku gresku, sto je ipak nedopustivo za jedan Bosch. Ako uzimas nov, uzmi Vartu ili Energize(r), neces se pokajati. Somborski su u poslednje vreme uzasni.

Ja sam danas prodao Twingo i posto sam ga prodao bez akumulatora kupac je trebao da ga kupi i na moje oci se istrcio 8990 dinara za vartin akumulator od 74 Ah.
Al je to poskupelo i to toliko da ja vise i ne prodajem kola sa akumulatorom nego ubacim neki za probu a coveku napravim korekciju da kupi nov akumulator.
Naravno kad je dobar onda ga dam sa autom al kad ga nema neka sebi kupi dobar akumulator.:)

Ja sam danas prodao Twingo i posto sam ga prodao bez akumulatora kupac je trebao da ga kupi i na moje oci se istrcio 8990 dinara za vartin akumulator od 74 Ah.
Al je to poskupelo i to toliko da ja vise i ne prodajem kola sa akumulatorom nego ubacim neki za probu a coveku napravim korekciju da kupi nov akumulator.
Naravno kad je dobar onda ga dam sa autom al kad ga nema neka sebi kupi dobar akumulator.:)

Nije valjda 74kw za Twingo? Da nisi permutovao cifre, 47kw, mozda? Za moju novu Hondu fabricki ide 45kw akumulator.

Hvala lepo, nadam se da ce tako i da bude. U svakom slucaju veselje sigurno, stvarno auto ide fenomenalno za 1.6 i 110ks. Vozio sam se u raznim 1.6 benzincima oko ovog godista i Civic definitivno ide najbolje. Uz Bubanj Potok ubrzava petom kao od sale, ja sam se bas iznenadio. Racunao sam da ga treba poterati kroz nize brzine da bi dobio snagu, ali nema potrebe. Ipak, kad spustim u 4. ili ne daj Boze u 3., onda sledi osmeh na licu :)

Hvala lepo, nadam se da ce tako i da bude. U svakom slucaju veselje sigurno, stvarno auto ide fenomenalno za 1.6 i 110ks. Vozio sam se u raznim 1.6 benzincima oko ovog godista i Civic definitivno ide najbolje. Uz Bubanj Potok ubrzava petom kao od sale, ja sam se bas iznenadio. Racunao sam da ga treba poterati kroz nize brzine da bi dobio snagu, ali nema potrebe. Ipak, kad spustim u 4. ili ne daj Boze u 3., onda sledi osmeh na licu :)

Danas na novom bulevaru, od Limana 4 do Naselja, semafor pre okretnice...nas troje u Mitsubishiju space star, 1.6 l, 97 ks...na semaforu čekam crveno ali sam prestrojen u traku za desno i uslovno desno ( tu je sestra moja izašla, pa sam gadno stao za one iza što su išli desno )....no, na zeleno sam krenuo prvi, pa me je pre pola puta obišao BMW 325 karavan verzija, a na pola kad sam spustio gas i BMW 318..a put širok, garant sam zabrinuo vozače bembara, prvih 50 metara su bili ubedljivo moji....no, šta sam hteo da ti kažem na tvoj post : Valja malo nabučiti taj tvoj motor i ojačati automobil, barem tako nešto cenim uraditi i sa mojim autom

Danas na novom bulevaru, od Limana 4 do Naselja, semafor pre okretnice...nas troje u Mitsubishiju space star, 1.6 l, 97 ks...na semaforu čekam crveno ali sam prestrojen u traku za desno i uslovno desno ( tu je sestra moja izašla, pa sam gadno stao za one iza što su išli desno )....no, na zeleno sam krenuo prvi, pa me je pre pola puta obišao BMW 325 karavan verzija, a na pola kad sam spustio gas i BMW 318..a put širok, garant sam zabrinuo vozače bembara, prvih 50 metara su bili ubedljivo moji....no, šta sam hteo da ti kažem na tvoj post : Valja malo nabučiti taj tvoj motor i ojačati automobil, barem tako nešto cenim uraditi i sa mojim autom

Nisam ovo razumeo, sta znaci nabuciti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back