gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
Čestitam, i sve po redu 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja kupio auto
Ovaj: http://www.polovniautomobili.com/oglas1567287/honda_civic_16_benzin/#1
Slike nisu neke, al ja nemam nikakve, bice za vikendAuto ide kao sumanut, ja sam odusevljen!
Ja kupio auto
Ovaj: http://www.polovniautomobili.com/oglas1567287/honda_civic_16_benzin/#1
Slike nisu neke, al ja nemam nikakve, bice za vikendAuto ide kao sumanut, ja sam odusevljen!

Pregledaj kočnice, tj. kočione pločice. Sigurno su za menjanje.
Dobar, mada me IRITIRA ova rucica menjaca, i samo zbog te "sitnice" nikada ne bih uzeo ovakvu Hondu.
Hehe, pa ni meni se ne scidja sto je tu, ali nekkako sam poceo da se navikavam. A definitivno je polozaj rucice odlican, na veoma zgodnom mestu, bas kao u trkackim autima.
I meni se cini da ce biti Varta, samo sacekacu da ovaj crkne. Mozda sam ga pogresno procenio. Auto je bio na placu, a ko zna koliko pre toga nije paljen, pa je mozda zato malkice oklevao prilikom prvog paljenja.

Ja sam danas prodao Twingo i posto sam ga prodao bez akumulatora kupac je trebao da ga kupi i na moje oci se istrcio 8990 dinara za vartin akumulator od 74 Ah.
Al je to poskupelo i to toliko da ja vise i ne prodajem kola sa akumulatorom nego ubacim neki za probu a coveku napravim korekciju da kupi nov akumulator.
Naravno kad je dobar onda ga dam sa autom al kad ga nema neka sebi kupi dobar akumulator.![]()

Nije valjda 74kw za Twingo? Da nisi permutovao cifre, 47kw, mozda? Za moju novu Hondu fabricki ide 45kw akumulator.
Nije valjda 74kw za Twingo? Da nisi permutovao cifre, 47kw, mozda? Za moju novu Hondu fabricki ide 45kw akumulator.
Hvala lepo, nadam se da ce tako i da bude. U svakom slucaju veselje sigurno, stvarno auto ide fenomenalno za 1.6 i 110ks. Vozio sam se u raznim 1.6 benzincima oko ovog godista i Civic definitivno ide najbolje. Uz Bubanj Potok ubrzava petom kao od sale, ja sam se bas iznenadio. Racunao sam da ga treba poterati kroz nize brzine da bi dobio snagu, ali nema potrebe. Ipak, kad spustim u 4. ili ne daj Boze u 3., onda sledi osmeh na licu![]()
Nije, dizeli imaju jace akumulature, jer grejaci vuku dosta struje, a pride i anlaser treba da zavergla i okrene raidlicu, sto je kod dizela, s obzirom na visoku kompresiju malo teze.
Danas na novom bulevaru, od Limana 4 do Naselja, semafor pre okretnice...nas troje u Mitsubishiju space star, 1.6 l, 97 ks...na semaforu čekam crveno ali sam prestrojen u traku za desno i uslovno desno ( tu je sestra moja izašla, pa sam gadno stao za one iza što su išli desno )....no, na zeleno sam krenuo prvi, pa me je pre pola puta obišao BMW 325 karavan verzija, a na pola kad sam spustio gas i BMW 318..a put širok, garant sam zabrinuo vozače bembara, prvih 50 metara su bili ubedljivo moji....no, šta sam hteo da ti kažem na tvoj post : Valja malo nabučiti taj tvoj motor i ojačati automobil, barem tako nešto cenim uraditi i sa mojim autom