Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da znaš da je dobar avensis, al jeftino održavanje pada u vodu.
Kupi DVIČ'NU
http://www.polovniautomobili.com/oglas1428403/volkswagen_golf_2_tdi/
http://www.polovniautomobili.com/oglas1476876/volkswagen_golf_2_16d/

a ja da imam sad 2000€ da bacim, ja bih kupio ovo i držao ga u dvorištu na klocnama
http://www.polovniautomobili.com/oglas1430151/cadillac_sts_seville_46_300ks/

Ovaj sivi golf je 100% vozen po nekim dzombama cim je ovako dignut, a ima i kuku.

Eto i taj takav kosta 1200 a ceo 3000-3500!
I da se napravi koliko ce da izadje? A verujte mi da se i od takvog napravi auto jer sam ja mog GSI-a malo slabije skrljao i dao ga za 3400 DM kad posle mesec dana ga vidim na pijaci za 10000 DM.:eek:
Evo danas me zvao lik za Oktaviju i poredi mi cene kola kojima je na satu 150k km i koje su starije sa mojom!!! Tacno sam znao da ce takav neki da nazove a jos je iz juzne Srbije pa se cenjka a nije ni video auto i kaze da je isao za Pancevo da gleda jednu i da je kao bombona. Ja ga upita "Pa sto ne kupi kad je bombona?" a on kao ovo ono i prica mi kako je lik spustio sa 5900 na 5200!
Mogu misliti kakav je to auto kad neko spuste 700 eura.:D
A da,jedan mu je sa 6250 spustio na 5500 i to preko telefona a sve kola sa plinom a presla od 100-150k km!:hahaha:

Eto i taj takav kosta 1200 a ceo 3000-3500!
I da se napravi koliko ce da izadje? A verujte mi da se i od takvog napravi auto jer sam ja mog GSI-a malo slabije skrljao i dao ga za 3400 DM kad posle mesec dana ga vidim na pijaci za 10000 DM.:eek:
Evo danas me zvao lik za Oktaviju i poredi mi cene kola kojima je na satu 150k km i koje su starije sa mojom!!! Tacno sam znao da ce takav neki da nazove a jos je iz juzne Srbije pa se cenjka a nije ni video auto i kaze da je isao za Pancevo da gleda jednu i da je kao bombona. Ja ga upita "Pa sto ne kupi kad je bombona?" a on kao ovo ono i prica mi kako je lik spustio sa 5900 na 5200!
Mogu misliti kakav je to auto kad neko spuste 700 eura.:D
A da,jedan mu je sa 6250 spustio na 5500 i to preko telefona a sve kola sa plinom a presla od 100-150k km!:hahaha:

Napravi se od jos jednog ovakvog, samo slupanog sa druge strane :D. To su obicno oni sto na placevima imaju perfektnu farbu, nemaju ni jednu tackicu, a jeftini.
Ovo moze da sredi neki limar sa 800-1000 evra, i da ga posle proda.
Levu strana moze da se sredi uz cukanje, izvlacenje i git, jedini problem je stub, al njega ce sigurno da iseku i da navare drugi, posle krov samo spuste i navare ga. Farovi su ostali citavi. zadnji levi cosak se isece sa drugog, a mozda ima i da se kupi nov, hauba citava.

Poslednja izmena:
ne tšudi me što se cenjkao...al pazi oni tako rade, on će auto tako i kupiti, naslepo. nisu oni skroz pod vinklu uvek, ja sam u vojsci prestao da se čudim.
idem na najlon još ovaj vikend da nađem felne, ako nađem našo sam, ako nisam idem da kupim one bezveze neke. ne mogu više, opade mi kosa zglave od 5x114

Eh juznjaci, oni su stedljivi, ni pokvarenu jabuku ne bacaju.

Napravi se od jos jednog ovakvog, samo slupanog sa druge strane :D. To su obicno oni sto na placevima imaju perfektnu farbu, nemaju ni jednu tackicu, a jeftini.
Ovo moze da sredi neki limar sa 800-1000 evra, i da ga posle proda.
Levu strana moze da se sredi uz cukanje, izvlacenje i git, jedini problem je stub, al njega ce sigurno da iseku i da navare drugi, posle krov samo spuste i navare ga. Farovi su ostali citavi. zadnji levi cosak se isece sa drugog, a mozda ima i da se kupi nov, hauba citava.

Na ovom se prodaju domace tablice i jos po koji dio koji je ostao citav.
Nema tu vajde da se to radi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back