Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam jos cuo da to zapali auto??? Lele,nemoj da me plasis,necu nikad vise ukljuciti!!!!Na onom linku sto sam ti poslao ima i prva stranica,a ima i jeftinija Mazda to godiste.Listaj malo,pa ces naci sliku gde vidis koliki je gepek ,kada su sva sedista izvucena. Galaxi kome se uvlace sedista u gepek se proizvodi od 07.2006-pa do danas.Cek:http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=ckvst4tzaolp . Eto ti gepek:)

jel to stvarno moze da se zapali???

nisam jos uzivo video tu kozu ali sa slika na monitoru mozda i nije pravi osecaj, onako intuitivno mi se cini da ne valja jedva cekam da vidim prvi put.
e to je gepek!!!
jel to galaxy 4 ili je jos uvek 3?
ja sam video opet na compu da se sedista samo preklope i spuste na pod ali to je kod 3 a ovo da se uvuku u pod nisam da nemas mozda neki link za to?

Galaxy4 je to.Ali ako volis Galaxia(a volis),onda dodas 1000 preko i vozis najnovijeg;).Ma ja jos nisam cuo da se ijedna Mazda zapalila!? Mislim,sve moze,ali ne verujem.Moja se zapalila,ona prva,ali nisam imao webasto.Zapalili je huligani kada se igrao derbi izmedju Rapida i Austrije(Bec).Srecom bila kasko osigurana,pa sam dobio pare da kupim ovu drugu;)
ja sam misli da se 4 poceo da pravi od 2010 ili tako nesto, znaci kada vidim datum prve registracije juli 2006 i mladeje onda u stvari gledam galaxi 4? bas bih voleo da vidim kako izgleda kada netstanu sedista skroz u podu pa ako slucajno naletis na neki link molim te posalji mi. sada gledam jos da li su mitsibishi ili nissan nesto pravili a da moze da se uzme u obzir.

jel to stvarno moze da se zapali???
Nisam jos cuo da to zapali auto??? Lele,nemoj da me plasis,necu nikad vise ukljuciti!!!!
stanite ljudi šalio sam se :lol:
nisam još čuo za takav slučaj da se desio, nego sam tamo naučio tačno kako on radi a to je pravi plamen u pitanju koji greje vazduh/vodu. ali on ima posebnu komoru za sagorevanje pa pretpostavljam da ko god ga je izmislio je to uradio tako da ovo ne može da se desi :)

posle pregleda suzuki, mazda, nissan, toyota i mitsubishi vozila pronasao sam jedan koji bi mozda mogao da bude pravi izbor, znaci u klasi dizel do 2000kubika sedam sedista sa gepekom iza godista 2006-7 i do 9000 eura. radi se o mitsubishi grandis 2.0 di-d automobilu. e sad ako neko ima informaciju o ovom modelu ili ima iskustva sa istim molim ga da prokomentarise ovaj moj izbor a ako nema onda makar neka mi se jave oni koji imaju iskustva sa mitshubisi vozilima. za sada nisam pronasao tacne tehnicke karakteristike nadam se da hocu ali ako ih neko vec ima pomoglo bi mi i to mnogo. hvala unapred i dosadassnji vas trud mi je mnogo pomogao!

Brajan Koen: "mitsubishi je najbolji auto na svetu, sve do 2 000 000km nema problema a posle ćeš možda morati da zameniš metlice brisača i doliješ ulje"
Acivi "malo me brine što je sarađivao sa mercedesom i što se neki sklapaju u holandiji ali ipak je to Japanac. jedina mana mu je što nije honda"
dule "treba da mi stigne jedan, mislio sam da ga ostavim za sebe ali imam samo dvoje dece pa mi je prevelik"
sig "ja bi ipak gledo espasa, francuska je bliže vojvodini"
mvnikolic "ako mu ugradiš HHO trošiće 0.5 litraa i emitovaće ozon"
fernando "to nema kod nas na jugu. dal da ipak pogledaš 807?"
delite "al ovde ima puniša. vido sam jednog takvog na auto putu. ne znam kakav je po brdima. da ipak pogledaš seata?"
amonijak "meni je lepši maserati"

vd:
Brajan Koen: "mitsubishi je najbolji auto na svetu, sve do 2 000 000km nema problema a posle ćeš možda morati da zameniš metlice brisača i doliješ ulje"
Acivi "malo me brine što je sarađivao sa mercedesom i što se neki sklapaju u holandiji ali ipak je to Japanac. jedina mana mu je što nije honda"
dule "treba da mi stigne jedan, mislio sam da ga ostavim za sebe ali imam samo dvoje dece pa mi je prevelik"
delite "al ovde ima puniša. vido sam jednog takvog na auto putu. ne znam kakav je po brdima. da ipak pogledaš seata?"
neverovatna zbirka razmisljanja!!!

ja sam bio vredan i iskopao , navescu samo mane: da mu je servis odvratno skup, znaci opet ista prica kao i za espace, a od ostalih mana redom glasan dizel motor nedovoljne snage, losa upravljivost odnosno neprecizan volan, i ono sto mi zaista ne smeta retro izgled instrument table, e sad ako je sve ovo istina... izgleda da kao i za espave moram sutra do prvog mitshubishi servisa da ih pitam jel sve to moguce i kako!

vd:

Haha, dobar si, nisam mogao da ti dam rep za ovo iz nekog razloga....

E zato bih ja ljudima sa troje i vise dece dozvolio da uvezu sta god zele. I onda lepo uzmes fantastican W124T sa 7 sedista za 2-3 soma i bole te brige.
ma nema od toga nista, deca nisu glasaci a i nas sa troje i vise dece ima malo pa smo i mi zanemarljvi kada je glasacko telo u pitamju. mene ubi nesto drugo cena registracije za vozila preko 2000 kubika a o onima preko 2500 da i ne pricam...

neverovatna zbirka razmisljanja!!!

ja sam bio vredan i iskopao , navescu samo mane: da mu je servis odvratno skup, znaci opet ista prica kao i za espace, a od ostalih mana redom glasan dizel motor nedovoljne snage, losa upravljivost odnosno neprecizan volan, i ono sto mi zaista ne smeta retro izgled instrument table, e sad ako je sve ovo istina... izgleda da kao i za espave moram sutra do prvog mitshubishi servisa da ih pitam jel sve to moguce i kako!

Ja ne znam nista o ovom kombiju, ali mi se mnogo svidja. Sigurno bi meni bio medju favoritima, da uzimam tako veliki auto. Servis je skup u ovlascenom servisu, kao i za ostale proizvodjace. Nadji nekog pristojnog neovlascenog i kostace te servis mnogo manje. Isto vazi i za delove, zaobidji, ako mozes, ovlascene.

Ja ne znam nista o ovom kombiju, ali mi se mnogo svidja. Sigurno bi meni bio medju favoritima, da uzimam tako veliki auto. Servis je skup u ovlascenom servisu, kao i za ostale proizvodjace. Nadji nekog pristojnog neovlascenog i kostace te servis mnogo manje. Isto vazi i za delove, zaobidji, ako mozes, ovlascene.

ma posle one informacije za espaca nisam vise siguran ni usta. vec sam se skoro bio odlucio za njega kad ono medjutim, e sad moram da proverim za svaki kako stoji stvar po pitanju odrzavanja, ja odrzavam auto kod neovlascenog i cene su mi ok a kada bih svog forda odvezao u ovlasceni verovatno bih ga i ostavio tamo da pokrijemm troskove... eh kada bi postojao neovlasceni za espaca mislim njegove delove itd...

Znas sta? Uzmi ti lepo Opel Vivaro putnicki a to ti je isto sto i Ford Tranzit ili Renault Trafic sto znaci da delova ima koliko hoces a sto se tice motora ja sam vozio Trafika 1,9 DCi koji ide fenomenalno! Kolega ga ima i ima agenciju za prevoz putnika i presrecan je. Najvise mi se svidja Ford Tranzit ali ne znam zasto.
http://www.opel.rs/vehicles/salon/putnicki-automobili/vivaro/oprema-tehnicki-podaci/modeli.html
po izgledu vito putnicki, vw multivan, h-1 odnosnoi i800, po svemu drugom ford ili opel odnosno reno ili peugeot mislim da je i on isti kao opel a onda ce tu biti verovatno isti i citroen i jos slicnih. ono sto nas je odbilo od prva cetiri su kubikaza i cena a od druga cetiri kutijasto izgledaju a tek unutra znaci ko u ormaru, ne treba nam svaki dan prevoz svo cetvoro dece i jos ponekog saputnika da bi nam kombi bio neophodan sa druge strane mogao bih da se pomirim i sa tako necim ukoliko ne bi postojala elegantnija opcija a sa trece strane nisam siguran a proverice sto se tice cene kubikaze odrzavanja kako stoji stvar kod ovih poslednjih jer smo pokusavali i pokusavamo da pronadjemo elegantniju a i dalje funkcionalnu varijantu u svakom slucaju pametni predlozi, hvala!

Jesi li gledao Citroen Grand Picasso?Kolko para si spreman da dash za auto?

mislim da jesam ali sam brzo presao preko njega jer mi se ucinilo da nudi manje prostora od galaxija a o mi je minimum za to. a sto se tice para racunam oko 9000e ali moglo bi se jos nategnuti ako bi to imalo iole smisla. inace picasso je po izgledu super a sto se tice velicine tu je kao s-max fordov koji je jednako lep i kada bi mi trebala ta velicina eto favorita!

Poslednja izmena:
vd:

bravo-1.gif
ziveli2-1.gif

Od Peugeota samo 406 i stariji, 504npr.

A VW Caravelle,ima ih sa 1.9HDI motorom,skroz ok auto za veliku familiju.Jedino sto ja ne mogu nijednu da nadjem na polovniautmobili.com
ako zanemarimo izgled koji i nije los kubikaza i cena su ok prostor odlican ali godiste i kilometraza za 9 godina voznje, u to vreme odnosno od 2004-2009 sam prelazio oko 150-200km dnevno znaci oko 5000 mesecno da bih sve stigao da razvezem i dovezem to bi znacilo da mi je bilo potrebno oko godinu i po dana da predjem ono sto je on presao za 9 i to u kombiju za 9 putnika malo nerealno... to je jedan od razloga sto pokusavam da nadjem 2006-2007 nije nikakva garancija ali postoji sansa da kilometraza ipak nije prevelika... danas mo gledali jedan vw transporter i po dimenzijama ok izgled dobar ali o ceni ispod 10000 mozemo da sanjam u iole komfornoj putnickoj varijanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back