Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma sta moze da ne valja, neka sedne malo provoza ga, otera kod majstora, proveri kilometrazu, pa u krajnjem slucaju i da ne valja nesto i to ako zameni opet ce ga izaci jeftinije ;)

Auh.. itekako moze mnogooo toga da ne valja. A jedno sam 99 posto siguran da ne vaja, verovatno je taj oglas video na netu, taj covek sto prodaje to je mogao da izgugla samo bre cenetog auta, vredi 6000, nesto fali milion posto :). Po mom iskustvu uvek ima neki razlog male cene. Pa nije niko ko radi sa tolikim parama, velika je to para u Srbiji, blesav da tek tako prodaje :lol:

Auh.. itekako moze mnogooo toga da ne valja. A jedno sam 99 posto siguran da ne vaja, verovatno je taj oglas video na netu, taj covek sto prodaje to je mogao da izgugla samo bre cenetog auta, vredi 6000, nesto fali milion posto :). Po mom iskustvu uvek ima neki razlog male cene. Pa nije niko ko radi sa tolikim parama, velika je to para u Srbiji, blesav da tek tako prodaje :lol:

Pa nije ni on toliko smotan da ne vidi da fali nesto, sigurno ako je tako spustena cena fali neka veca stvar koja moze da se uoci, ne vidim razlog zasto ga ne bi provalio da fali nesto, ako ga otera kod majstora i provoza malo skontace sta nije u redu.

Pa nije ni on toliko smotan da ne vidi da fali nesto, sigurno ako je tako spustena cena fali neka veca stvar koja moze da se uoci, ne vidim razlog zasto ga ne bi provalio da fali nesto, ako ga otera kod majstora i provoza malo skontace sta nije u redu.

To sam i ja mislio kod kupovine prvih kola. Alfa 156 ekstraaa enterijer, eksterijer, izgleda kao da je izasla iz salona. Volan lep nepoderan, unutra cisto mirisljavo ma svejebilo u fullu, covek bi rekao da je presla 10 000 ne vise. Klizila je po putu, motor se nije ni cuo, malo je drhtala na leru ali Boze moj... A cena je bila sasvim ok... I nista ja to odvedem kod majstora, njemu nesto bilo sumnjivo, i na kraju on otvori i pogleda svecice, i tad je izvalio da auto trosi ulja bog otac(sve su bile natopljene uljem) , i da je motor na izdisaju, sto je oko 2000 eura minimumda se ugradi novi :mrgreen:. Taj dan sam naucio da ne moze to tek tako da se izvali :D. Auto je realno isao mnogo bolje nego ovaj moj trenutno, palio se na pola kljuca, sve bilo u fulu a ono takav kvar otkriven, bio je na izdisaju.

Ma ljudi ne fali mu nishta to i jeste najchudnije... a i jedno 4-5 takvih je prodato pre ovog shto sam ja rezervisao... moguce da ima neka zakonska kvaka, neko trece lice ili firma da ima potraznju na to ili tako neshto... shta znam... ma provericu ja to detaljno na sve moguce nachine, a onda ga uzimam ako je ok...

Nego, ispali sad' neki novi momenti... :lol: ... u vidu ovoga:

http://www.polovniautomobili.com/oglas743632/zastava_10_dynamic/

Dao bi ga baja za 4.600... mislim nebitno to, nego kaze sledece... auto je vrh kao i sve to, ali mora da se sacheka minut-dva da upali (!?) ... i josh kao to je takav motor... :lol: ... vazi. E sada ovako laichki kapiram da je alnaser ili alternator, mada moze svashta da bude... pitacu majstora sve u svemu, al' o5 isplati se i sa popravkom toga shta god da je... verovatno. Da, bio je sluzben, al' shta sada... nije 50 k mnogo uopshte... :)

[Ne_Vazim_Se];15920511:
Ma ljudi ne fali mu nishta to i jeste najchudnije... a i jedno 4-5 takvih je prodato pre ovog shto sam ja rezervisao... moguce da ima neka zakonska kvaka, neko trece lice ili firma da ima potraznju na to ili tako neshto... shta znam... ma provericu ja to detaljno na sve moguce nachine, a onda ga uzimam ako je ok...

Dao bi ga baja za 4.600... mislim nebitno to, nego kaze sledece... auto je vrh kao i sve to, ali mora da se sacheka minut-dva da upali (!?) ... i josh kao to je takav motor... :lol: ... vazi. E sada ovako laichki kapiram da je alnaser ili alternator, mada moze svashta da bude... pitacu majstora sve u svemu, al' o5 isplati se i sa popravkom toga shta god da je... verovatno. Da, bio je sluzben, al' shta sada... nije 50 k mnogo uopshte... :)

Jel si terao ti Taliju kod majstora? Ako jesi, sta je rekao?

[Ne_Vazim_Se];15920511:

Cena deluje bas primamljivo. A sto se tice loseg paljenja, samo znam da ne moze biti alternator, on sa paljenjem nema veze. Ali, ja sam mozda dosadan, al opet cu da naglasim da covek sa istim ovakvim autom i istim motorm ima problem sa racunarom, koji se menja zajedno sa imobilajzerom i novo originalno kosta oko 500eu sa rukama. A caka je sto nekad radi normalno, a nekad na 2 ili 3 cilindra i to se primeti i oseti. Al posto sam cuo da komp polovan moze i za oko 150eu, i ja se slazem da vredi videti sta ne valja pa promeniti. A znam i da im je slaba tacka servo upravljac, i to moze bas skupo da bude za zamenu.

Cena deluje bas primamljivo. A sto se tice loseg paljenja, samo znam da ne moze biti alternator, on sa paljenjem nema veze. Ali, ja sam mozda dosadan, al opet cu da naglasim da covek sa istim ovakvim autom i istim motorm ima problem sa racunarom, koji se menja zajedno sa imobilajzerom i novo originalno kosta oko 500eu sa rukama. A caka je sto nekad radi normalno, a nekad na 2 ili 3 cilindra i to se primeti i oseti. Al posto sam cuo da komp polovan moze i za oko 150eu, i ja se slazem da vredi videti sta ne valja pa promeniti. A znam i da im je slaba tacka servo upravljac, i to moze bas skupo da bude za zamenu.

Da... e pa vidish mozda je to, mislim kompjuter. Mada o5 i sa tih 500 evra i dalje je dobra cena... jer, slozicesh se, polovni moze i da ne valja pa u takvoj nekoj situaciji ne bih sa time rizikovao... da, onaj city drive mislish... 2 glave je to da se zameni, mnogi se zeznu pa ga stalno drze ukljuchenog i onda rikne... a to treba da se koristi za parkiranje i neke bash bash krivine eventualno i to je to... na auto-putu recimo moze samo da odmogne...

[Ne_Vazim_Se];15921127:
Da... e pa vidish mozda je to, mislim kompjuter. Mada o5 i sa tih 500 evra i dalje je dobra cena... jer, slozicesh se, polovni moze i da ne valja pa u takvoj nekoj situaciji ne bih sa time rizikovao... da, onaj city drive mislish... 2 glave je to da se zameni, mnogi se zeznu pa ga stalno drze ukljuchenog i onda rikne... a to treba da se koristi za parkiranje i neke bash bash krivine eventualno i to je to... na auto-putu recimo moze samo da odmogne...

E sada sam malo razmislio i onda ipak nije korektna cena... jer taj auto je u stvari 2007 zvanichno, a ovaj ga prodaje kao 2008 poshto je 2007-e josh uvek imao tipa 10 km na satu... ma, smrdi na neku prevaru mnogo vishe od thalie.

:hahaha: :super:

Jeste... chist bakar. :mrgreen:

E da vas pitam nesto za taj city na puntu, ja sam jednom vozila punto ali uopste nisam obracala paznju na to. Kada je ukljucen city volan se okrece lakse, vrtis volan a tockovi se manje okrecu, a kad je iskljucen city onda malo mrdnes volan a tockovi odose ? Ili obrnuto? Nikad to ne znam, a par puta sam usla u raspravu sa sestricem on tvrdi jedno ja drugo pa sam zbunjena :D

:hahaha::dash:

Evo ga jos jedan. Kolega forumas, dobrodosao! Jedan dobronamerni savet: ne forsiraj te bajke sa WC markom, neces dobro proci ovde.

I jos jedan: daj malo upotrebi taj internet i pregledaj kako se u slobodnom svetu sa mnogo manje predrasuda kotiraju ta vozila koja pominjes i sve ce ti biti jasno. OTVORI OCI :eek:! Obican prosek, a neki su im modeli ispod proseka, pa i na dnu po pouzdanosti. Pokazi makar jednu merodavnu listu koja ce potvrditi to sto pricas, i ja cu se prikloniti tvome misljenju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back