- Poruka
- 388.685
Preporucite mesto gde bi mogli parovi da odu na romantican i zabavan sastanak?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dofcol,bazen 25 Maj do starog brodogradilista,ili Zemunski Kej.Preporucite mesto gde bi mogli parovi da odu na romantican i zabavan sastanak?
Ja bih ovo totalno probalaNajromanticnije je iznajme kajak i njime obidju Veliko ratno ostrvo![]()
Ako ih Dunav ne odnese niyvodno, imaju sanse da prezive![]()
tako možeš da muvaš žene u godinama !Poslastičarnica neka, slatko je uvek u modi.![]()
Sta je tu romanticno, muskarac da crkne veslajuci?Najromanticnije je iznajme kajak i njime obidju Veliko ratno ostrvo
Ako ih Dunav ne odnese niyvodno, imaju sanse da prezive![]()
Sta je tu romanticno, muskarac da crkne veslajuci?![]()
Nema nista moderno. Moderno je da slusas zenu i majku, a to je potpuno neromanticno.Meliote, smisli nešto moderno.
Zašto bre? Ja bih voleo da mi neka žena predloži neku poslastičarnicu. Obavezno u takvim prilikama ponudim dami da proba moj kolač pre nego što proba svoj očekujići sa njene strane isti postupak.tako možeš da muvaš žene u godinama !
Ja mislim da ne bih mogao da preveslam ni 50 metara, a da ne crknem odmah tu na licu mesta, i to ne metaforicki.Sad me teraš da razmišljam o tome...
Evo ovako. On vesla, ona mu pomaže. Tu rade zajendičku stvar što ih zbližava i romantično je. Dakle, imaju dva vesla, ali on nosi veći deo tereta.
Dalje, on pokazuje kako je jak, to je za ženu vrlo romentično, kada vidi snažnog muškarca koji se trudi oko nje ili njiihovog kajaka, ona odmah ovlaži na to. I to je romantično.
Posle, oni se izmore skroz... kada prvi put dođu u neku prostoriju da budu samiu, to će biti ekslozija strasti. Evo probaj pa ćeš da vidiš![]()
Ako hoćeš da budeš snažan i jak i da se žene pale na tebe (što je romantično) to moraš pod hitno da promenišJa mislim da ne bih mogao da preveslam ni 50 metara, a da ne crknem odmah tu na licu mesta, i to ne metaforicki.![]()
Odlazak u botaničku baštu ili u zoo vrt. Može?Dajte ljudi, apdejtujte pojam romantike
Živimo danas i ovde![]()
Odlazak u botaničku baštu ili u zoo vrt. Može?![]()
Streljana može?Pa da, neku mladu tetu (devojka-tetu) uzmeš pod ruku i obilazite botaničke bašte![]()
znači, ili botaničke bašte ili streljana?!Streljana može?![]()
Za tebe onda bandži džamping. Ti skači ja ću da te samo posmatram.znači, ili botaničke bašte ili streljana?!
Pa dobro, naći će se i takva koja je za tebe po meri![]()