Preporuka za muški parfem

Joop Nightflight.dobio sam najvise komplimenata od njega.gde god sam isao,svi pitaju sta je to,kako lepo mirises

prestao je da se proizvodi,cak sam im pisao zasto su prestali da proizvode.kazu sad su neki novi igraci...

sad na Ebay kosta preko 150 eura,a na kupujem prodajem jedna ladno trazi 500 eura za nesto sto sam splatio 40-50 eura

i broj 2

Prilozi

• Hugo-Boss-Bottled-Men-200ml.jpg
    Hugo-Boss-Bottled-Men-200ml.jpg
    106,3 KB · Pregleda: 15
Joop Nightflight.dobio sam najvise komplimenata od njega.gde god sam isao,svi pitaju sta je to,kako lepo mirises

prestao je da se proizvodi,cak sam im pisao zasto su prestali da proizvode.kazu sad su neki novi igraci...

sad na Ebay kosta preko 150 eura,a na kupujem prodajem jedna ladno trazi 500 eura za nesto sto sam splatio 40-50 eura
Mislim da sam ga video u nekoj zabiti od parfimerije ovde u NS-u al ko zna....

hocu...mada meni Chanel Madmazel mirise jako lepo...ugodno...ali bezkarakterno...
to je onako za posao...ja sam vec zagazila i u ekscentricne mirise mozda nekima manje ugodne...ali...volim da osetim...:D a za to mi treba vec nesto...pa jace :D
od zenskih svidja mi se
chance_chanel_eau_vive.jpg

medju mojih 5

Mislim da sam ga video u nekoj zabiti od parfimerije ovde u NS-u al ko zna....
gde ? svuda sam trazio i kazu rasprodato

Videcu da se setim pa ti javim mislim da je bio neki od onih pasaza u centru, bas zavuceno. Nije neka od onih zvucnijih imena

to ti niko ne moze preporuciti, ukusi su razliciti..ja recimo volim bvlgari.

najbolje idi u parfimeriju i zaredjaj po parfemima dok ne nadjes onaj koji ti se svidja..
Jedino da ponese przenu kafu pa da "resetuje" nos

Ma znam, cim nesto prestane da se proizvodi odmah skoci cena.

Ako ima i ako je ok cena da kazem da ostavi?
cim dodju novi parfemi,posle dve-3 godine oslabe svaki parfem koji je popularan

skupi su oni koje se prave od pravih sastojaka

sve je ostalo sintetika manje vise

neke sastojke su izbacili zato sto stvara neku alergiju kod ljudi i tako upropaste dobar parfem

cim dodju novi parfemi,posle dve-3 godine oslabe svaki parfem koji je popularan

skupi su oni koje se prave od pravih sastojaka

sve je ostalo sintetika manje vise

neke sastojke su izbacili zato sto stvara neku alergiju kod ljudi i tako upropaste dobar parfem
ovo je tacno...ali za uglavnom sve parfeme danas koje mi uglavnom kupujemo...na zalost...
ja imam jos iz doba Jure (vremena kada su mi parfemi bili strast) ovaj dole...mirise mi bas na 50te i jedini je parfem kojeg nisam mogla da potrosim...on se uvlaci u pore, buklvano ne mozes da ga speres.. Sem toga imala sam dekant Opiuma direktno iz fabrike...i to je bio otrov u kapljici :D
Svaki uljani parfem mi duze traje i jace mirise od ovih parfema...
a od trenutno popularnih...najdugotrajniji mirisi su mi od parfemskih kuca Thierry Mugler, Guerlain, neki Dior, Tom Ford...za muske ne znam...
ah da i oni stari klasici poput Chopard Wish, Casmir, Sicily Dolce Gabbana, Dolce Vita Dior...

41toHpe-iqS._AC_.jpg

Imaju al ok mirise, jbg svaki seljak ima BMW al ne znaci da je los auto :)

Ima dosta jos dosta parfema

Ultraviot isto Paco Rabanne, mator je i on, jedno 22god+
Davidoff Zino podseca na matore parfeme al dobar i postojan
Eternity Calvin Klein - imas vise varijanti
Chanel Allure Homme Sport
BMW je djubre.
imaj samo jednu godinu Aston Martin i prodaces sve sto imas da ga zadrzis.

Back