Preporuka za A3 Laserski Stampac

metjubg:
I sta su ti oni bolje i "JEFTINIJE" preporucili od mene?To je duplo skuplje:Garancija-pa za te pare kupis 2 komada i ne treba ti garancija,jer 2 traju sigurno duze nego 1 sa garancijom. ;-)
Nego takav smo mi narod "tvrdoglav" nazalost.
Ja mislim da ces na kraju ipak morati da se obratis "prijateljima" u inostr. ;-)

Stvari koje su licne kao npr sat ili lap top i slicno imaju internacionalnu garanciju. I to ne svi !!! Kapiram da si mu preporucio HP u inostranstvu da kupi ali BROTHER ??? Reciklazu ce pre moci da uradi za HP nego za Brother. I kad je bez garancije opet ce pre naci delove (kod nas ) za HP nego za Brother. Pozdrav

P.S. Sad sam se setio. Ima delova za Brother ali za sivace masine :grin:

metjubg:
Stvari koje su licne kao npr sat ili lap top i slicno imaju internacionalnu garanciju. I to ne svi !!! Kapiram da si mu preporucio HP u inostranstvu da kupi ali BROTER ??? Reciklazu ce pre moci da uradi za HP nego za Brother. I kad je bez garancije opet ce pre naci delove (kod nas ) za HP nego za Brother. Pozdrav

P.S. Sad sam se setio. Ima delova za Brother ali za sivace masine :grin:
Izvini moram da te pitam:
Jer umes ti da citas?
Znam da je na nemackom ali HP je na i kineskom HP!
Kao sto sam vec napisao € 233,00 kosta Puna Garancija koja vazi za Srbiju.
I jos jednom:2 komada (mojih)duze traju nego tvoj 1!
Pogledaj dobro,ali dobro pogledaj o kom se stampacu radi i kolika mu je cena:
http://cgi.ebay.de/HP-LASERJET-5100...0637179QQihZ003QQcategoryZ47748QQcmdZViewItem
Pozdrav i tebi!

Na zalost ne znam da citam ! Zato nisam video da nece da kupuje u inostranstvu nego u Srbiji.
Pa onda ovo : jos se ti i ljutis na njega.
Ja ti dajem kompletne cene ali ako neznas da otvoris Link to je brate tvoj problem!
Dalje sta mislis gde se svi Racunari ,Stampaci,Monitori itd.proizvode?
U YUGI sigurno ne
Znaci nasi dobavljaci(malo pametniji)kupuju po inostranstvu za jeftine pare i onda preprodaju!
Sto ti ne bi mogao da kupis na primer ovaj Stampac:http://geizhals.at/eu/a134176.html?
Za te pare,taj kvalitet i takvu marku neces (mislim)nigde kod nas naci!
Ja imam mnogo prijatelja koji kupuju skoro sve iz inostranstva !Bilo kako oni se sndju i kupe,uostalom kad covek nesto hoce moze sve(nemoj da mislis da se pravim pametan to je samo stara poslovica).
Ljudi kupuju Automobile,Bagere,Dizalice,Brodove,Avione iz inostranstva a ti ne mozes jedan Stampac!

Pozzdrav veliki Dupon-te

Sizif:
Odličan predlog, HP5100, ako želiš nov printer. Nije loša opcija i polovan stariji HPLJ, ali nisi rekao da to dolazi u obzir.

Ljudi, ne primajte se na Duponta, on je maloletni klinac, a pri tom je i nevaspitan. Uopšte ne vredi kucanja, ponaša se kao mazga.
Kao prvo rekao sam ti da moras Ciko da me zoves a kao drugo ne pricaj gluposti neznas me ko sam i sta sam pa bih mogao za ono "mazga"da zazalis!
Ovo t i iskreno govorim balavce!

Back